Sennheiser Kulaklıklar Hakkında
-
Markayı bilen bilir.Sadece Kulaklık ve ses ile ilgili şeyler yapıyor.Hiç test edeniniz oldumu bilmiyorum ama bu kulaklıkları kullandıkdan sonra sanki daha önce hiç muzik dinlememişsiniz gibi olacaksınız.İnanılmaz Basslar inanılmaz Tizler mükemmel ses kalitesi. Ağzınız açık kalacak o biçim yani...
Almak istediğim modelin TR fiyatı 130 TL civarı. Ebayda bulduğum aynı ürün 25-30 TL civarı.O kadar ilanı inceledim satan eleman %100 orjinal filan demiş kötü yorumlarıda yok ama birde sizlere danışayım dedim. Türkiye ile yurtdışı fiyatı arasında bu kadar fark olurmu. Orjinal diye satılan bu ürünler gerçekden orjinalmidir ?
Hepsiburada linki : http://www.hepsiburada.com/sennheiser-cx300-ii-precision-kulakici-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenncx300ii
Sanalmarketim : http://www.sanalmarketim.com/urun/SENNCX300
-
orjinal olup olmadığını bilmiyorum ama emin olduğun biyerden almanı tavsiye ederim
ayrıca senheiser hiç kullanmadım ama kalitesini biliyorum kullananların çoğu çok memnun ama dediğin gibi fiyatları da çok fazla uzun süre idare etcek olan modellerinin fiyatları 80euro dan başlıyor
ben creative kullanıyorum alalı 1,5 sene oldu şuanda tam kıvamında ses olarak zirve dönemlerinde
bilen varmıdır biliyorum ama kulaklıklarda açılma süresi vardır ilk aldığınızda fabrika çıkışı olduğu için ses kaltesi farklıdır
tabiki ilk defa kaliteli bir kulaklık kullanan birsi kullanıyorsa anlamaz farkı o an ona çok güzel gelir o ses fakat 2-3 ay geçtikten sonra daha önce dinlediği bir şarkı farklıymış gibi gelicek
eğer senheiser almaktan vazgeçersen creative in çok uygun fiyatlara kaliteli kulaklıkları var
1,5 senedir hergün 6-7 saat kullanıyorum kulaklığı( Pc dede onu kullanıyorum ayrıca yatarken müzik dinlemessem rahatsız olurum:)) ama halen sapasağlam duruyor kulaklık
model şu
http://www.vatanbilgisayar.com/creative-ep-630-creative-ep630-kulak-ici-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=23257#divDigerResimler
ben 42 ye almıştım şimdi 60 olmuş
-
hacı o fiyattakilerin hemen hemen hepsi sahte. ama fena kulaklıklar değiller yine de.
-
eğer ebay dan alıp, beğenirsen banada haber ver :)
-
orjinal kutusu o ama baska siteden alinma bir resim olmadigini bilemezsin,
ayni kulaktiktan kullaniyorum gayet memnunum, dedigin fiyatlara mediamarkt dan almistim, kafamda sahtemiydi acaba derdi yok en azindan :)
-
valla yardımcı olamıcam ama yeri gelmişken söylim pioneerden uzak durun.
100tl verdim orjinal aldım kolpa kulaklık gibi ses veriyor hiç bir farkı yok.
-
ilk olarak cx300 idi o kulaklığın adı.son 1-2 sene içinde ismini değiştirdiler cx300 ii precision yaptılar.ii precision versiyonunda,ilk haline(cx300'e) göre ses kalitesi düştü.boğuklaştı.cx500 kullandım ayrıca, benim kullandığım cx300 ile arasında bir fark göremedim.ama genel olarak gidip korsan çin malı versiyonunu almayı hiç düşünme.gidip hatta alabiliyorsan nişantaşı elmasepeti mağazasından al.orada yaklaşık olarak 10 küsür kulaklığı incelemen için açılmış halleri var.rahatçana deneyebiliyorsun.kafana uyanı alıyorsun.alacaksan farklı çeşitleri farklı modelleri de incelemeni öneririm.
ps:"aaa çok güzel ses veriyo abii" laflarına uyuz olurum.bi kere, kime göre neye göre sorusunu sorman lazım.ses konusunda takıntım vardır.anlamam etmem değil.kullandığın mp3 player'ın çıkışı kaç mW ?ayrıca, kulaklık alırken iiçindeki direnç değerine ve frekans aralıklarını karşılaştırarak güzel bir kıyaslama yapabilirsin.
-
shop4gamers dan almıştım zamanında sağlam kulaklıktır orjinal kutusunda getiriyorlar indirim falanda vardı.
-
Sahte olacagını zannetmiyorum, benzer bii modelini 40 TL ye ben deyurt dısından aldım, gayet de orjinal,kutulu olarak geldi... :)
-
ne kadar iyi kulaklık alırsan al hatta git sennheiser ie 8 al cihazın kötüyse yani mp3 oynatıcından bahsediyorum ses kalitesi konusunda çok çok az ses farkları dışında birşey yaşamazsın. bu yüzden iyi bir cihaz gerekiyor. mesela creative zen x-fi gibi. yani kulaklığın bi frekans düzeyi var ve cihazının bu frekansı verebilecek gücü olması gerek eğer kulaklığın max. frekansını yakalayamazsa verebildiği frekansı verecektir yani şu ucuz kulaklıklardan pek bir farkı kalmıcak :) bu arada ben de sennheiser mx760 kullanıyorum ve bu kulaklığı pc de denediğim zaman tam verim alabiliyorum. kulaklığı aldığın zaman çeşitli cihazlarda test etmeyi unutma o zaman bana hak verirsin :)
kulaklık tercihine gelince o fiyata alınabilecek en iyi kulaklığı seçmişsin kulaklık hakkında kötü bişey söylenemez yani. :) -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar iyi kulaklık alırsan al hatta git sennheiser i7 al cihazın kötüyse yani mp3 oynatıcından bahsediyorum ses kalitesi konusunda çok çok az ses farkları dışında birşey yaşamazsın. bu yüzden iyi bir cihaz gerekiyor. mesela creative zen x-fi gibi. yani kulaklığın bi frekans düzeyi var ve cihazının bu frekansı verebilecek gücü olması gerek eğer kulaklığın max. frekansını yakalayamazsa verebildiği frekansı verecektir yani şu ucuz kulaklıklardan pek bir farkı kalmıcak :) bu arada ben de sennheiser mx760 kullanıyorum ve bu kulaklığı pc de denediğim zaman tam verim alabiliyorum. kulaklığı aldığın zaman çeşitli cihazlarda test etmeyi unutma o zaman bana hak verirsin :)
kulaklık tercihine gelince o fiyata alınabilecek en iyi kulaklığı seçmişsin kulaklık hakkında kötü bişey söylenemez yani. :)
-----------------------------Kesinlikle bu kulaklıklar tam olarak İpod, creative zen, ve hatırlayamadıgım bi kac kaliteli markada ve ses kartlı bilgisayarlarda tam performanslarını verebilirler, o yüzden cihaz kalitesi ve müzik frekansı en önemli kısımdır...