Sennheiser Kulaklıklar Hakkında
-
30 lıra verıp onu alcagına al orjınal 40 lıra adam akıllı
kulaklık kalıtesı olarak mılletın dedıklerının cogu dogru arkadakı seslerı falan tam verme bass ısolation
*ama sennheiser mx serısı ıle daha basarılı ıllakı kanal kulaklık olsun dıosan shure, koss, boss a bakmak lazım onlar daha basarılı dıye gecıyor yorumlarda
tabii ki bunlar fiyat performans oranlarına gore yoksa i serisi en saglamıdır.
-
ben 25 tl ye sennheiser cx500 aldım. bombok düşmanıma tavsiye ederim
-
hocam istersen birazcık bekle dediğin markanın bir ürününü dealextreme.com adresinden sipariş ettik bir arkadaşa bugun yarın gelir bi bakalım kalitesine haber verim sana...
-
hocam sennheiser alıp 1 seneden fazla zamandır kullanıp hala sapasağlam ve huzura kavuşup nirvanaya ulaşan bir şahıs olarak (cx300) hiç o 30 40 tl liklere girme. ben sinanpaşaya gitmiştim biyere sordum 90 dedi biyere sordum 70 dedi biyere sordum 25 dedi orjinalmı bu dedim adamda çakma dedi bana bandrol yoktu üstünde bende o 70 likten aldım üstte dediğim gibi kullanıyorum hala ve mükemmel. ancak kulağa çok zararlı o yüzden alma derim. alacaksan bas parayı teknosadan al ömür boyu kullan.
-
Özkan Abi Kullaklıgın Oliyim Kulagına Fısıldıyım Verme Fazla Para :D
-
Hocam çakma ollduğuna emin ol ; sennheiser'ın kullanmadığım modeli kalmadı ; şu andada AKG K324 P kullanıyorum ; o fiyata imkansızdır sennheiser ; ucuza orjinal temin edebildiğim kanallar var ama kesinlikle bu kadar ucuz a değil : )... eğer almayı düşünüyor isen yardımcı olmaya çalışırım sana