Sennheiser Kulaklıklar Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX300-II-ECO-Noise-Isolating-Headphones---Black

30 lıra verıp onu alcagına al orjınal 40 lıra adam akıllı

kulaklık kalıtesı olarak mılletın dedıklerının cogu dogru arkadakı seslerı falan tam verme bass ısolation

*ama sennheiser mx serısı ıle daha basarılı ıllakı kanal kulaklık olsun dıosan shure, koss, boss a bakmak lazım onlar daha basarılı dıye gecıyor yorumlarda

tabii ki bunlar fiyat performans oranlarına gore yoksa i serisi en saglamıdır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

ben 25 tl ye sennheiser cx500 aldım. bombok düşmanıma tavsiye ederim

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam istersen birazcık bekle dediğin markanın bir ürününü dealextreme.com adresinden sipariş ettik bir arkadaşa bugun yarın gelir bi bakalım kalitesine haber verim sana...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hocam sennheiser alıp 1 seneden fazla zamandır kullanıp hala sapasağlam ve huzura kavuşup nirvanaya ulaşan bir şahıs olarak (cx300) hiç o 30 40 tl liklere girme. ben sinanpaşaya gitmiştim biyere sordum 90 dedi biyere sordum 70 dedi biyere sordum 25 dedi orjinalmı bu dedim adamda çakma dedi bana bandrol yoktu üstünde bende o 70 likten aldım üstte dediğim gibi kullanıyorum hala ve mükemmel. ancak kulağa çok zararlı o yüzden alma derim. alacaksan bas parayı teknosadan al ömür boyu kullan.

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Özkan Abi Kullaklıgın Oliyim Kulagına Fısıldıyım Verme Fazla Para :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Hocam çakma ollduğuna emin ol ; sennheiser'ın kullanmadığım modeli kalmadı ; şu andada AKG K324 P kullanıyorum ; o fiyata imkansızdır sennheiser ; ucuza orjinal temin edebildiğim kanallar var ama kesinlikle bu kadar ucuz a değil : )... eğer almayı düşünüyor isen yardımcı olmaya çalışırım sana 

dont think twice its all right
Toplam Hit: 3298 Toplam Mesaj: 17