folder Tahribat.com Forumları
linefolder Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
linefolder Seo Dan İyi Anlayanlar Ve Para Kazanmak Istıyenlere Bi Teklifim Var

Seo Dan İyi Anlayanlar Ve Para Kazanmak Istıyenlere Bi Teklifim Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Elimde bi domain var beyler bu domaini daha dun regledim googlede ust sıraya tasırsak domaını buyuk paraya pazarlıcam. Seo konusunda uzaman olan arkadaslar bana pm atarsa konuyu anlatıcam genıs olarak.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

seo konusunda uzman varsa ben de tavsiye almak istiyorum. takipteyim.

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

ee diyelim cıkardık o zamana kadar para falan vermeyecenmi ? zaten seocu o domainin türevini alır yine cıkarır 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Renard bunu yazdı

ee diyelim cıkardık o zamana kadar para falan vermeyecenmi ? zaten seocu o domainin türevini alır yine cıkarır 

domain net com olmadıga surece bı işe yaramaz

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

seo bitti penguven artık :) seo yani domain anahtar kelime ise çok kolay çıkar değilse zor

örnek

www.ageofempiresonlineturkiye.com 1. sayfada en üsten 2. sıradaydı ta ki host firmasının hardiski gümleyene kadar neyseki anahtar kelime şuan age of empires kelimesinde 2. sayfaya gelmiş daha sonra bu kelime türlerini kısaltarak devam ediyorum age of aoe aoetr age gibi seo ile penguven yapısını birleştirirseniz ortaya çok iyi sonuçlar çıkıyo

örnek:2 zengin kelimeli özgün makale pr3 üstü sitelere yazdığınızda büyük bir etkisi oluyo

kelimeleri iyi seçmelisiniz. hiç bir şekilde copy paste yapmazsanız çok verim alırsınız dmoz kaydı mutlaka bulunsun

backlink olmazsa olmaz

sitede kulanılan resimler isimleri ile uyumlu olması resime açıklama eklemelisiniz böylece daha hızlı yükselirsiniz ban yememeye dikkat etmelsiniz

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

hocam bu iş öyle yürümüyor site tutsun parasını sonra alırsın vs hikaye yani öyle çalışırım diyen olursa ki sanmıyorum uzak dur ya hacklink kasar ya da siteyi sandboxa sokar demedi deme :D

ZzZzZzZ...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yokmu adam gıbı bı seocu amk 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaş bu seoyu ne sanıyorsunuz anlamadım gitti :) sanki seocu dediğin adam yap işlet devret modeliyle çalışıyor. Sen çok yanlış anlamışsın seo işini hacım

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Konu ne? Çıkartmak istediğin kelimeler neler? O kelimedeki rekabet ne kadar?Bunun için ne kadar bütçen var? Bu soruları cevaplarsan daha net sonuçlar çıkacaktır ortaya.

Nibun tarafından 04/Tem/13 00:55 tarihinde düzenlenmiştir

hadi sevişelim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Teklifini yolla.

Kazancımızıda açık açık yaz.

Kelime önemli gelir bana v-pliss dersin neyse p.m bekliyorum.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    Renard bunu yazdı

domain net com olmadıga surece bı işe yaramaz

bu dediğini seocu daha iyi bilir hocam değil mi? ;) ki ona göre alır

Toplam Hit: 2070 Toplam Mesaj: 18