Seo Dan İyi Anlayanlar Ve Para Kazanmak Istıyenlere Bi Teklifim Var
-
Elimde bi domain var beyler bu domaini daha dun regledim googlede ust sıraya tasırsak domaını buyuk paraya pazarlıcam. Seo konusunda uzaman olan arkadaslar bana pm atarsa konuyu anlatıcam genıs olarak.
-
seo konusunda uzman varsa ben de tavsiye almak istiyorum. takipteyim.
-
ee diyelim cıkardık o zamana kadar para falan vermeyecenmi ? zaten seocu o domainin türevini alır yine cıkarır
-
Renard bunu yazdı
ee diyelim cıkardık o zamana kadar para falan vermeyecenmi ? zaten seocu o domainin türevini alır yine cıkarır
domain net com olmadıga surece bı işe yaramaz
-
seo bitti penguven artık :) seo yani domain anahtar kelime ise çok kolay çıkar değilse zor
örnek
www.ageofempiresonlineturkiye.com 1. sayfada en üsten 2. sıradaydı ta ki host firmasının hardiski gümleyene kadar neyseki anahtar kelime şuan age of empires kelimesinde 2. sayfaya gelmiş daha sonra bu kelime türlerini kısaltarak devam ediyorum age of aoe aoetr age gibi seo ile penguven yapısını birleştirirseniz ortaya çok iyi sonuçlar çıkıyo
örnek:2 zengin kelimeli özgün makale pr3 üstü sitelere yazdığınızda büyük bir etkisi oluyokelimeleri iyi seçmelisiniz. hiç bir şekilde copy paste yapmazsanız çok verim alırsınız dmoz kaydı mutlaka bulunsun
backlink olmazsa olmaz
sitede kulanılan resimler isimleri ile uyumlu olması resime açıklama eklemelisiniz böylece daha hızlı yükselirsiniz ban yememeye dikkat etmelsiniz
-
hocam bu iş öyle yürümüyor site tutsun parasını sonra alırsın vs hikaye yani öyle çalışırım diyen olursa ki sanmıyorum uzak dur ya hacklink kasar ya da siteyi sandboxa sokar demedi deme :D
-
yokmu adam gıbı bı seocu amk
-
arkadaş bu seoyu ne sanıyorsunuz anlamadım gitti :) sanki seocu dediğin adam yap işlet devret modeliyle çalışıyor. Sen çok yanlış anlamışsın seo işini hacım
-
Konu ne? Çıkartmak istediğin kelimeler neler? O kelimedeki rekabet ne kadar?Bunun için ne kadar bütçen var? Bu soruları cevaplarsan daha net sonuçlar çıkacaktır ortaya.
Nibun tarafından 04/Tem/13 00:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Teklifini yolla.
Kazancımızıda açık açık yaz.
Kelime önemli gelir bana v-pliss dersin neyse p.m bekliyorum.
-
h2run bunu yazdıRenard bunu yazdı
domain net com olmadıga surece bı işe yaramaz
bu dediğini seocu daha iyi bilir hocam değil mi? ;) ki ona göre alır