Seo Dan İyi Anlayanlar Ve Para Kazanmak Istıyenlere Bi Teklifim Var
-
zone bunu yazdıh2run bunu yazdıRenard bunu yazdı
ee diyelim cıkardık o zamana kadar para falan vermeyecenmi ? zaten seocu o domainin türevini alır yine cıkarır
domain net com olmadıga surece bı işe yaramaz
bu dediğini seocu daha iyi bilir hocam değil mi? ;) ki ona göre alır
com net org harıcı baska uzantlısı domaınler pek tutulmuyor dıye bılıyorum kardeş
-
h2run bunu yazdızone bunu yazdıh2run bunu yazdıRenard bunu yazdı
ee diyelim cıkardık o zamana kadar para falan vermeyecenmi ? zaten seocu o domainin türevini alır yine cıkarır
domain net com olmadıga surece bı işe yaramaz
bu dediğini seocu daha iyi bilir hocam değil mi? ;) ki ona göre alır
com net org harıcı baska uzantlısı domaınler pek tutulmuyor dıye bılıyorum kardeş
yapılan çalışmaya bağlı hocu o iş.
ilk sıralarda bulunan .tk siteler var. geçen ekip kurmuşlardı deneme yapıyorlardı biz.tr ve .pro uzantıları için iyi sonuçlar almışlar.
ama tabi ki diğer uzantılara göre biraz daha fazla emek ister.
-
wordpress'kur.
Yoast eklentisini yükle.
gzip sıkıştırma resim optimize w3 kurallarına uy.
h1 h2 ve b etiketlerinin kullanımını öğren
a ve img taglarına title ve alt bilgilerini girmeyi unutma
canonical link ayarlarını yap
site haritasını çıkar kategoriler etiketler ve yazıları dahil et.
twitter facebook ve thumbr gibi sosyal medya sitelerine üyelik al. jetpack ekletisini kur otomatik sitelere post ettir.
pr değeri yüksek ve sitenle alakalı 2 3 siteden backlink al.
farklı 6 siteye tanıtım yazıyı yayınlat
r10, wmaraci, webmaster sitesi ve diğer forumlardan ve bloglardan üyelik al. imzana sitenin adresini linkini yerleştir. bol bol yorum yap bu imzayla.
yazdığın makalelerde içeriklerde makale içeriği ve başlığıyla ilgili etiketleri girmeyi unutma.
yazı içeriğindeki bazı kelimelere iç ve dış link ver.
hadi kolay gelsin
-
GoldenBoy bunu yazdı
wordpress'kur.
Yoast eklentisini yükle.
twitter facebook ve thumbr gibi sosyal medya sitelerine üyelik al. jetpack ekletisini kur otomatik sitelere post ettir.
r10, wmaraci, webmaster sitesi ve diğer forumlardan ve bloglardan üyelik al. imzana sitenin adresini linkini yerleştir. bol bol yorum yap bu imzayla.
yazdığın makalelerde içeriklerde makale içeriği ve başlığıyla ilgili etiketleri girmeyi unutma.
hadi kolay gelsin
Diyosun :)) ama pr yüksek domain olayında yanılmışsın.
Bu yöntem ile zor sektörlerde backlink sayısı 500 den yukarı olmalıdır. Bazen 2k ları geçmen şart olacaktır.
sosyal medya artık eski rabetini kaybetti boşuna eklenti kurupta wp yi kasmaya gerek yok zaten 64m götürüyor sistemden. Bunu çalıştırınca site performansı düşektir. Kafa kafaya gelecek.
yayınlayacağın makale sayısı farklı ip lerden yüksek index hızlı sitelere eklenirse işe yarar yoksa boşuna para vermene gerekyok.
Saygılar...
Seo kavramı senin düşündüğün kadar kolay ve basit bir işlem değildir. Bu yaptıkların benim yaptıklarımın yüzde 35 40 ını anca dolduruyor inan.
Bu yanımla anca basit sektörlerde ilk 5 arasına girersin. Diğer sektörlerde öperler adamı.
-
SnipeTR bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdı
wordpress'kur.
Yoast eklentisini yükle.
hadi kolay gelsin
Diyosun :)) ama pr yüksek domain olayında yanılmışsın.
Bu yöntem ile zor sektörlerde backlink sayısı 500 den yukarı olmalıdır. Bazen 2k ları geçmen şart olacaktır.
sosyal medya artık eski rabetini kaybetti boşuna eklenti kurupta wp yi kasmaya gerek yok zaten 64m götürüyor sistemden. Bunu çalıştırınca site performansı düşektir. Kafa kafaya gelecek.
yayınlayacağın makale sayısı farklı ip lerden yüksek index hızlı sitelere eklenirse işe yarar yoksa boşuna para vermene gerekyok.
Saygılar...
Seo kavramı senin düşündüğün kadar kolay ve basit bir işlem değildir. Bu yaptıkların benim yaptıklarımın yüzde 35 40 ını anca dolduruyor inan.
Bu yanımla anca basit sektörlerde ilk 5 arasına girersin. Diğer sektörlerde öperler adamı.
referanslarını pm'atta görelim ozaman reis ;)
edit: bugun yarın ararım seni bi projem var knuşalım
kafkavari tarafından 06/Tem/13 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni bir site aldım yaklaşık 4 hafta önce.
Son 6 aydır google iyicene cıvıtmıştı. Sıralama pr her türlü seo için bilinen tekniklerin dışında bir yol denemeye karar verdim. Önce bir site yaptım ondada baya iyi sonuç verdi.
Aynı sitenin alanında tahmini 15 e yakın firma arasında iyi bir rekabet var bu arada. Sıralamadaki siteler gayet düzenli içerikleri güçlü siteler. Yani ciddi rekabet var.
Aynı IP üzerine Neyse 2 site daha açtım aynı sektörden. Adamların istediği site için WP ikincisine PHP üçüncüsüde sadece html tabanlı 3 site kurdum.
WP olan sitede bir slider içinde 7 resim 4 adet h2 taglı haber modulu ve footer içinde sayfa kategori linklerini yerleştirdim. Alt sayfalarda rekabet kelimelerinden oluşan kısa makaleler var. AIO seo ile okadar salladımki anahtar kelimeleri bile kendi otomatik seçti.
Php olan kendi yazdığım sitede sadece bir resim var ve wp nin sayfa düzenine uyarladım.
Üçüncü site sadece html den oluşuyor hiç Js kullanılmadı sadece yazı ve link var.Site için yaptığım site dışı çalışmalar yok denecek kadar az ne backlink alıyorum nede bunların dışındaki seo tekniklerini uyguladım. Sadece rekabet sitelerini iyi inceleyip rakiplerde olmayan belli anahtar kelimeleri siteme ekledim. Geri yapılan çalışmalar çok önemli şeyler değil. Kelime değişiklikleri title değişiklikleri sıradan deneme yöntemleri yapıldı. PRsi değeri yüksek hiç bir siteden backlink almadım.
Siteler ilk hafta google ilk bot ziyaretinden sonra 7. sayfadan giriş yaptı.
İlk sitede haftalık 100 TL adwords çalışması yapılıyor. Diğerlerinde yok.
2 hafta sonra anahtar kelime ile durum.
Wp Html sitem alt alta 3.sayfa sonundan gelmeye başladı.
2 . Haftadan sonra diğer iki siteden açık gizli backlink aldım ana siteye.
3.Hafta sonunda
WP sitem ilk sayfa 4. sırada diğerleri 3.sayfa son sıradalar.
Eskiden yaptığım işin çok azını yaptım. Çok absürd backlink çalışması yapılmadı. Birde dmoz kaydım var.
Bunu yazdım çünkü google artık ne bok yediğini bilmemektedir.Google son güncellemeden sonra çok fazla şikayetim vardı artık takmıyorum bile.
Müşteri mutlu iyi para ödedi.
Bu ikinci bu şekilde denemem 6 anahtar kelimeden tepeden gelen bir başka sitem daha var aynı çalışma ile yapılmış.
Seo için kullanılan programlar standart programlar. Bir script ve içerikleri boş olan Sosyal ağlar. 4 haftalık süreçte 6-7 spam ve sıralama maili attım google a. Normalde daha fazla atardım.
Çıkardığım sonuçlar;
tahminimce haftalık 300-500 TL adwords kullanan firmaların üzerinde site.
gördüğüm kadarı ile eskisi kadar kıçını yırtmaya gerek yok artık.
Google ana sayfa manyaklığı eskisinden bile fazla.
Google ya ne bok yediğini bilmiyor yada bilinen seo teknikleri olduğu gibi yenileniyor.
Not:1 Haftadır sabit sıralamadadır.
Ana Domain yaşı 2 diğerleri 1 aylıktır.
-
com net org harici tutmuyor diyen arkadaşlar :D
benim çıkardım domain uzantısını görseniz gülersiniz tutturamıyorsunuz :D
EcHoLL tarafından 06/Tem/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir