folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Seo Düzenlenmesi Ve Hit Arttırma Yolları ?

Seo Düzenlenmesi Ve Hit Arttırma Yolları ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Selam müridler ilgilendiğim bir site var

Seo çalışması yapılmış bir site bu ve hazır portal değil e-ticaret sitesi, bu sitenin hitini arttırmam lazım 

Reklam vermek vb şeyler yani paralı şeyler dışında ben uğraşarak sitenin hitini nasıl artırabilirim ???

http://www.XXXXXXX.com/Orkide_Maria_Sutyen_Takimi-urun79.html

şeklinde seo lu linkleri vara ama artık bu seo link yöntemi pek işe yaramıyor sanırım ?

Tahribatta bu konuyla ilgili oldukça tecrübeli kişiler var diye biliyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşkkür ediyorum yardım eden herkese...... 

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

hocam  genel olarak etiketlre dikkat et google bulabiliyosan aylık arama sonuclarına bak yazı başlığını ve içeriğini dengeli bir şekilde düzenle yerli yabancı siterin yorum bölümüne güzelcene bi yorum altınada sitenin linkini at bn genelde yabancı sitelere brakırım cok faydası dokunur dizin tanıtım servislerine bol bol siteni kaydet onun dışında hazır sistem kullancasan php ise title sayfa başlık olan kdolarla oyna ole işte :D

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

ornek bir iki kendi kullandığım ve hit bakımında iyi url düzeni:

xx.com/bebelere-balon/

xx.com/1-bebelere-balon.html

kelime aralarında _ kullanma - kullan onun dışında hit lazımsa sana siteyi sürekli güncel tutman lazım günde bir ürün gir bunun yanında amacın pr değeri değil sadece hit olduğu için bulursan do follow bulamassan da no follow link kas sitedeki w3 hatalarını düzelt.Bu kadar aklıma geliyor onun dışında site ticari site ve uzun ömürlü site ise heklink olayına girme.

edit: sitenin başlığını ve açıklamalarını iyi seç googleda en çok aranan kelimelere bak ve ona göre seç

https://adwords.google.com.tr/o/Targeting/Explorer?__u=1000000000&__c=1000000000&stylePrefOverride=2#search.none!ideaType=KEYWORD&requestType=IDEAS

örnek arama:

< ="" /> bebelere balon 260 - -
    < ="" /> balon imalatı 320 - -
    < ="" /> promosyon balon 140 - -
    < ="" /> baskı balon 390 - -
    < ="" /> baskılı balon 1.900 1.900
    < ="" /> balon gazı 480 - -
    < ="" /> baskili balon 140 - -
    < ="" /> balon şişirme 1.900 - -
    < ="" /> güliz balon 46 - -
    < ="" /> gazlı balon - 140

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

avluka bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam  genel olarak etiketlre dikkat et google bulabiliyosan aylık arama sonuclarına bak yazı başlığını ve içeriğini dengeli bir şekilde düzenle yerli yabancı siterin yorum bölümüne güzelcene bi yorum altınada sitenin linkini at bn genelde yabancı sitelere brakırım cok faydası dokunur dizin tanıtım servislerine bol bol siteni kaydet onun dışında hazır sistem kullancasan php ise title sayfa başlık olan kdolarla oyna ole işte :D

Eyvallah bra ama bu işlerde yeni sayılırım diğer dediklerin tamamda bu dizin tanıtım servislerine bi kaç örnek veririsen sevinirim..... 

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ibrahimeren bunu yazdı:

ornek bir iki kendi kullandığım ve hit bakımında iyi url düzeni:

xx.com/bebelere-balon/

xx.com/1-bebelere-balon.html

kelime aralarında _ kullanma - kullan onun dışında hit lazımsa sana siteyi sürekli güncel tutman lazım günde bir ürün gir bunun yanında amacın pr değeri değil sadece hit olduğu için bulursan do follow bulamassan da no follow link kas sitedeki w3 hatalarını düzelt.Bu kadar aklıma geliyor onun dışında site ticari site ve uzun ömürlü site ise heklink olayına girme.

w3 ün google la hiç bir alakası yoktur.

boşuna kasma sadece bir nevi standr denilebilir..

w3 table larda çok sorun veriyo weight felan gibi şeyler yani w3 istiyorki css kullan orda çek bunları... yada div leri kullan diyor sana

google da div leri sevdiği için biraz alakası oluyor.

Arkadaşım sakın w3 hatalarıyla uğraşma, hayatın kayar. ayrıca bir çok makaledede bunu söylerler.

w3 şudur her tarayıcıda sitenin güzgün bi şekilde açılıyormu açılmıyormu bunu sağlar yani bir nevi..

Hit olarak nasıl artırır bilmiyorum tahminimce Bir giren kişi düzgün olarak gördüğünden arkadaşına söylüyordur.

anca budur.

Seo ile hiç bi alakası yoktur w3 ün bunlar dışında...

Ben zamanında çok araştırdım w3 hataları cartları curtları seo için mi değilmi ordan yazıyorum.

yanlış bi şey biliyorsamda beni düzeltebilirsiniz.bende öğrenirim

edit :

ayrıca www.google.com www.hotmail.com bunları w3 de aratın bakın kaç hataları var yani öel bi şey olsa önce onlar yaparlar... onlara gerek varmı yok ...

o ayrı başka siteleri düşünün :)

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Şimdi hocam google youtube msn nin w3 e uymasını beklemek biraz hayal olur.W3 hatalarının seoya etkisi var mı yok mu? muhabbeti tartışılan bir olay kimisi var der kimisi yok der webmaster forumlarına bakarsan ordada görürsün kimse W3 e ne yüzde yüz seoya etkili diyebilir ne de seoya etkisi yok diyebilir.Bir site gösterirsin google da ilk sıradadır tonla w3 hatası vardır bir site gösterirsin sıfır hatatır oda google da ilk sıradadır.

Kendi gözlemlediğim kadarı ile şunu söylüyüm google index hızında aşırı bir oynayış oldu.Kendi yazdığım bir scriptde denedim bunu.Ondan sonrada para kazandığım sitelerin hepsinde w3 e uyarım.

W3 hatalarını düzeltmesi basitmidir diye merak eden olursada sıfırdan tema kodlamak W3 hatalarını düzeltmekten daha basittir :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Müridler eyvallah epey bişey öğrendim saolun ama bunlar benim için yeterli değil bunlar dışında varmı başka şeyler ? 

w3 tartışmasıda olmasın boşuna ben zaten istesemde o hatalarla uğraşamam.........

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

En basit şekilde hit

özgün ve güncel içerik + backlink= hit

ancak kelimeri doğru seçmen lazım hangi kelimelerden hit çekmeyi planlıyorsun buda önemli google da aylık 100 arama yapılan bir kelimeya kasarsan bekleki hit gelsin :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Bu konuyu açtığım zaman yukardaki güvenlik çubuğu çıkıyor çok ilginç.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

@ibrahimeren

------------------------------------------------

Hemşo eyvallah

------------------------------------------------ 

@Kumanaga

Ben İE yi sevmiyorum diye bana nispet yapıyordur itoluit :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

bir ara şey vardı tbt adense kardeşligi die birşey fikir olarak kullanıp genişletebilirsin

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
Toplam Hit: 3257 Toplam Mesaj: 16