Seo Düzenlenmesi Ve Hit Arttırma Yolları ?
-
sayfa +css+açıklama+vetık gerisi maval dır
sayfa sağlam güzel görünüyor css ve çok fazla grafik yok sa açıklamalar iyi ise sayfan hit alır.
-
b.kunu çıkar benim gibi her ürüne ayrı keyword, title, description şekli yap:D. bunlarda geçen kelimeler içerikte de mevcutsa iyi sonuçlar elde edersin.
-
@zxone
w3c tim berners-lee tarafından kurulmuş açılımı world wide web consortium olan ve web standartlarını belirleyen bir oluşum.
bi tasarımı htmle dökmenin yüzlerce yolu vardır fakat dikkat edilmesi gereken şey en az kodla dökebilmektir. yani bir yazıyı bir nesne içine almak için tablo kullanırsan en az 3 etiket açıp kapatman gerekir. ve tabi bunların text özellikleri vs. var. css'in amacı da bu zaten. css bir tasarım diliyse tüm tasarım kodlarını onun içine alıp sayfaya sadece site içeriğini koyman demek, site taranırken gereksiz yığınla kod arasından saf texti seçebilmesi demek. boş beyaz sayfaya içerik girmekten farksız. bu nedenle taranması daha kolay. seoya etkisi var mı yok mu net birşey söylenemez ama faydalı olduğu kesin.
büyük siteler w3 uyumlu değil diyorsun evet ama biz pastadan pay kapmaya çalışırken onlar pastane açmış ne ihtiyaçları var ? :))
@dengbej
ayrıca site için ekstra pek fazla şey yapma. google'a yönelik değil tamamen ziyaretçiye yönelik olsun, yalın bir kodlaması olsun. çöp sitelere özellikle dizin sitelerine link verme. hacklink ile uğraşma. 2 veya 3 tane pr6-pr7 sitelere link ver. link verdiğin sitede de dışarıya 10dan fazla link olmasın. çöp sitelere eklediğin linkler 1 ay seni yüksekte tutar sonra düşersin. bahsettiğim şekilde uzun zamanda yükselirsin fakat yerin sağlam olur. hepsi tecrübe edilmiş şeyler ;)
-
bu seo bilgileri bana da gerekliydi..sag olun :)
simdi hiti arttirmak icin yapilacak en basit ol ; http://www.tahribat.com/Forum-En-Iyi-Torrent-Siteleri-111221/2/
linklerin böyle olmasi, icerigin özgün olmasi, etiketlerin konu icerigi ile ilgili olmasi ve gugılda cok aranan seyler felan olmasi sanirim :)
en basitinden budur herhalde hiti arttiran :C
-
Arkadaşlar hepinize teşşeür ediyorum birbirini çürten tezler olsada genel anlamda epey şey öğrendim......
Ama farklı fikirleri olanlarda yazsın onlardanda öğrenelim.......