folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Seoteknikleri.Com Seminerleri Başlıyor!

Seoteknikleri.Com Seminerleri Başlıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Merhaba değerli müridler,

Türkiyede "seo" nun lideri  Seoteknikleri.com'nin Kurucusu Yiğit KONUR  tarafından düzenlenen SEOTeknikleri.com Seminerlerinin ilki İstanbulda yapacak.İlerki günlerde ayrıntıları tam olarak netleşecek organizasyona katılmak isteyen müridler varsa buraya yazsın orda birbirimizi bulup mürid dayanışması yapalım:) Tahribat.com olarak şekil yapalım yani.

Seminer hakkıdaki gelişmeleri takip etmek için  http://www.seoteknikleri.com/mail/    den mailliste kayıt olabilirsiniz.Ayrıca ben buradan ayrıntıları size aktaracağım. Seminer tarih olarak 20-21 haziran tarihlerinde 2 seans şeklinde gerçekleşecek. SEOTeknikleri.com un diğer yazarlarıda seminere konuşmacı olarak katılabilir. 

Arkadaşlar gelmenizi şiddetle tavsiye ederim ben ta Adana'dan kalkıp gideceğim. Ayrıca aldığım tiyolara göre çok güzel ve özel yöntemler anlatılacak.Fazla açmak istemiyorum ama seminer bitiminde salondan çıkarken nereye tatile gitsem yada hangi arabayı alsam diye düşünmeye başlayacaksınız:D benden söylemesi

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uzun süredir rafta kalan projelerimizden olan SEO Seminerleri ile ilgili daha önceden bir haber yapmıştık. Bu konuda uzun bir süredir pek çok şirketten teklif almamıza rağmen,dış ticaret eğitimleri ile Türkiye geneline ün salmış Coproline ile anlaşmış bulunmanın mutluluğu içerisindeyim. Özellikle daha önceki organizasyonlarına katılım gösteren arkadaşlarımızın da, fikirlerini göz önünde bulundurarak; SEOTeknikleri.com imajına yakışacak hizmeti veren firmanın Coproline olduğu konusunda fikir birliğine vardık. Sizi daha fazla meraklandırmadan, tarihi ve yeri kesinleşen organizasyonun detaylarını açıklayayım.

Öncelikle,herkesin bildiği üzere seminerimizin konusu; Arama Motoru Optimizasyonu yani nam’ı diğer SEO. Katılımcıların bilgi birikim ve düzeylerinin farklılaşacağını göz önünde bulundurarak,başlangıç seviyesinden profesyonel danışmanlık seviyesine kadar olan süreci 8 saatlik programımıza dahil ettik. Program gün başı 4′er saat olmak üzere, iki günlük bir program dahilinde yayılacak. İlk gün SEO’nun tanımından başlayıp, “keyword research” gibi kritik başlıklara da değinerek programımızı tamamlayacağız. Sonraki gün ise “backlink building” olarak adlandırılan, link inşaası çalışmalarının püf noktalarından da bahsederek “semantik seo” kavramı üzerine yoğunlaşacağız. Bununla birlikte sık kullanılan Wordpress,VBulletin,Joomla,SMF gibi yazılımların SEO eklentilerine ve püf noktalarına da değineceğiz. Ayrıca planlarımızın ters gitmemesi durumunda katılımcıların hemen hemen tamamına küçük bir döküman dağıtmayı da hedefliyorum. Kısacası en amatöründen,en profesyoneline kadar herkesin birşeyler öğrenebileceği ve uygulamaya dökebileceği güzel bir seminer olacak.

Eğitmen konusu henüz netleşmiş değil. Ancak 8 saatlik eğitimin büyük bir bölümünde, bendeniz “Yiğit Konur” ile muhattap olacaksınız. Bu süreç dahilinde mümkün olduğu kadar tüm katılımcıların salondan memnun ayrılmalarını sağlamaya çalışacağız. Seminerin başlangıcında, Coproline “E-Marketing Sorumlusu” Erman Küplü de kısa bir konuşma yapacak. Kendisinin değerli bilgi birikiminden faydalanmak için mümkün olduğunca katılımını sağlamaya çalışacağım. Bunun yanısıra SEOTeknikleri.com ‘un diğer, değerli yazarlarından “İstanbul” ‘da ikamet edenlere de seminere katılmaları konusunda teklif götüreceğim.

Web 2.0 konseptine ait sitelerin ve servislerin tanıtımı ile büyük bir kitleye ulaşmış değerli bloglardan olan Webrazzi’de tanıtım ayağında bize destek olacak. Ayrıca, Webrazzi okuyucularından 3 kişiye canlı yayımlanacak (veya videoları yayımlanacak) kurâ sonucu ücretsiz katılım hakkı sağlayacağız. Bunun yanısıra SEOTeknikleri.com ve R10.net takipçilerinden “kontenjan dahilinde belirleyeceğimiz sayıda” kişiyi seminerimize ücretsiz olarak davet edeceğiz. Bunun yanısıra kitleyi yüksek tutmak amacıyla başta bildirgec.org olmak üzere pek çok blog’da reklam çalışması başlatıyoruz.

Seminer yeri ile ilgili olarak, Boğaziçi Üniversitesinin Salonlarını kullanmayı planlıyoruz. Ancak katılımın 30′un altında olması -ki bu sayıyı çok rahat aşacağımıza inanıyorum- Coproline’ın Mecidiyeköy’deki mini salonlarını kullanacağız. Her iki koşulda da,katılımcı arkadaşlarımızın seminerden %100 memnun olarak ayrılmalarını sağlamak için çaba göstereceğimi temin edebilirim. Ayrıca belirtmek isterim ki, seminere katılan herkese katılım sertifikası verileceğini de belirtmek istiyorum. Bu alanda verilen ilk sertifika olması sebebiyle ve SEOTeknikleri.com ve Coproline imzası taşıması sebebiyle pek çok kurumsal firmanın tanıyacağı bir sertifika olacağına inanıyorum.

Seminer tarihi ile ilgili olarak çok net olmasa da 20 Haziran 2009 (Cumartesi) ve 21 Haziran 2009 (Pazar) günlerini planlıyoruz. Bu konuda olası değişikliklerden tüm okuyucu ve takipçilerimizi haberdar edeceğiz. Elbette seminerin organizasyonu ve bu süreçte harcanan alın terinin ücretlendirmesi olarak belirli bir miktar tanımladık. Ancak bu konu, tamamen net olmadığından ötürü kullanıcılarımızı yanlış yönlendirmemek adına net belirli bir rakam belirtmiyorum. Bu konu ile ilgili bilgilenmek isteyen arkadaşlar blogumuzu takip edebilir veya aşağıda belirttiğim mail listesine üye olabilirler.

Konuyla alakalı olarak,devamlı surette blogumuzu takip edemeyen kullanıcılar için oluşturduğumuz mail listesini kullanarak, tüm gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Konuyla alakalı öneri ve eleştirileriniz benim için çok değerli. Lütfen bu yazıya yorum yazarak,görüşlerinizi bizimle paylaşın.

http://www.seoteknikleri.com/seotekniklericom-seminerleri-basliyor.html

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Ben Bursa'dan katılabilirim. Mail dalgasına abone oldum. Bakalım şartlar uygun olursa neden olmasın :)

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

boşver şartları hocam şartlar sana uysun mutlaka gel:D niye bu kadar yırtınıyon sanane diyenler için söylüyorum zerre kadar menfaatim yok maksat müridler kazansın.Bilgili müridlerle iş yapalım birlikte.güzel projelerim var benim ama yanıma birilerini bulamıyorum işi bilen

Gelecek olan müridler konuya yazsın lütfen.

Seminere Katılacak - Katılması Kuvvetle Muhtemel Olan Müridler

1. Nitrous
    2. HighNitro(Seo Master)
    3. Bayzin
    4. Branxian
    5. SpyßreaK
    6. PyramiD
    7. Fikret
    8. RootB
    9. sivil_padisah
    10. ONEMINUTE
    11. TxT
    12. ......

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    vay be bizim yiğite bak.. zamanında sitesinde modluk falan yapmıştım.. sonrasında kendi sitemi açınca kapışmıştık bayağı.. ama iyi çocuktur.. kitap yazıyordu en son.. :) istanbulda vakit bulursam göreceğim..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Herhangi bir aksilik olmazsa bende gelebilirim. :l

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    büyük ihtimal bende ordayım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    SEO konusunda bu adamın üzerine tanımıyorum ben :| 99% ordayım :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    ücret nasıl olacak acaba? ben de coook büyük ihtimal gelmeyi düşünüyorum. .gidermiyiz birlikte?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    oo iyimiş büyük ihtimal bende gelirim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------
    boşver şartları hocam şartlar sana uysun mutlaka gel:D niye bu kadar yırtınıyon sanane diyenler için söylüyorum zerre kadar menfaatim yok maksat müridler kazansın.Bilgili müridlerle iş yapalım birlikte.güzel projelerim var benim ama yanıma birilerini bulamıyorum işi bilen

hocam mesajını editleyip katılan arkadasların ısımlerını yazarmısın.. bakalım kac kısı oluyorz?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Fikret bunu yazdı:
    SEO konusunda bu adamın üzerine tanımıyorum ben :| 99% ordayım :)

bende :D

ayrıca SEO denilince aklan gelen tek adres: seoteknikleri.com (biz demiyoruz,Google diyor) çok hoşuma gitmişti gördüğümde

Toplam Hit: 5484 Toplam Mesaj: 35