Seoteknikleri.Com Seminerleri Başlıyor!
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
SEO konusunda bu adamın üzerine tanımıyorum ben :| 99% ordayım :)
-----------------------------bende :D
ayrıca SEO denilince aklan gelen tek adres: seoteknikleri.com (biz demiyoruz,Google diyor) çok hoşuma gitmişti gördüğümde
-----------------------------aynen öle.. adamlar yaptığı işi en güzel sekilde kanıtlıyor. ne denir ki başka.. sahibinin r10daki kullanıcı adı : backdoor
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
boşver şartları hocam şartlar sana uysun mutlaka gel:D niye bu kadar yırtınıyon sanane diyenler için söylüyorum zerre kadar menfaatim yok maksat müridler kazansın.Bilgili müridlerle iş yapalım birlikte.güzel projelerim var benim ama yanıma birilerini bulamıyorum işi bilen
-----------------------------hocam mesajını editleyip katılan arkadasların ısımlerını yazarmısın.. bakalım kac kısı oluyorz?
-----------------------------Listeyi oluşturdum hocam.Gelecek olanları ekleyeceğim oraya
-
Bende Geliyorum inş Hocalar..
Sizce tahmini ücret ne kadar olur ? :| -
bence max. 250 tl olur..
-
Fiyat konusunda birşey söylemek yanlış olur max yada minimum şeklinekiler dahi.Sponsor bulunursa fiyatın aşağı çekileceğini biliyorum ama fiyat daha belirlenmedi.
-
bence bu hafta içi içerisinde belirlenmesi lazım.. zaten kesin gelecek iyi bir kitlemiz var diyip önceden fiyatı belirlemezlerse veya belirleseler bile uygun tutmazlarsa katılıcam diye söyleyenlerin malesef bir çogu gelmeyecektir. fiyat belirlendiginde lütfen buradan da yazalım.. cünkü yüksek fiyat çekilirse gelememe durumlarımız olusabilir. liste degisebilir.
-
RootB bunu yazdı:
bence bu hafta içi içerisinde belirlenmesi lazım.. zaten kesin gelecek iyi bir kitlemiz var diyip önceden fiyatı belirlemezlerse veya belirleseler bile uygun tutmazlarsa katılıcam diye söyleyenlerin malesef bir çogu gelmeyecektir. fiyat belirlendiginde lütfen buradan da yazalım.. cünkü yüksek fiyat çekilirse gelememe durumlarımız olusabilir. liste degisebilir.
Aynen katılıyorum hocam bu aralar muamma bi durumdayız :|
-
HighNitro bunu yazdı:
bence max. 250 tl olur..
-----------------------------ne 250si yuh diyorum, kimse gelemez o zaman :|
-
Müridler daha bir fiyat yok ortada.Ama o kadar olacağını sanmıyorum sponsorlar masrafların büyük bir kısmını karşılayacaktır.Fiyat bilgisi bana ulaştığında buradan duyuracağım tahribat için indirim isteyeceğim ayrıca sayı iyi olursa.Ayrıca 250 değil 750 de olsa ben gideceğim.Çünkü biliyorum ki orada öğreneceklerimle bu seminere ödeyeceğim ücretin çok çok fazlasını kazanabilirim.
Seo Türkiye'de yeni yeni gelişiyor büyük paralar donüyor bence bu tireni kaçırmayalım.
-
Yiğit KONUR bunu yazdı:
-----------------------------Seminer yeri ile ilgili olarak, Boğaziçi Üniversitesinin Salonlarını kullanmayı planlıyoruz.
--
27 Haziran 2009 (Cumartesi) ve 28 Haziran 2009 (Pazar) tarihinde eğitime başlayacağız. Bu konuda olası değişikliklerden tüm okuyucu ve takipçilerimizi haberdar edeceğiz. Elbette seminerin organizasyonu ve bu süreçte harcanan alın terinin ücretlendirmesi olarak belirli bir miktar tanımladık. Ancak bu konu, tamamen net olmadığından ötürü kullanıcılarımızı yanlış yönlendirmemek adına net belirli bir rakam belirtmiyorum.