Şerefsiz Abd Askerleri!
-
IRAK (İHA) - Bir milyona yakın sivilin can verdiği Irak'tan dehşete düşürecek görüntüler...
Irak'ta devam eden kaos ortamında amatör kameralara yansıyan bu görüntüler "Demokrasi getirmek için" Irak'ta operasyon yapan Amerikan askerlerinin farklı inançlara ne kara saygı gösterdiğini gözler önüne serecek. Farklı zamanlarda Irak'ın farklı şehirlerinde çekilen görüntülerde ABD askerlerinin hedef aldığı minarelere ağır makinalı silahlarla dakikalarca ateş açtığı görülüyor.Müslümanlar için kutsal sayılan minarelere hiçbir olağanüstü durum olmamasına rağmen dakikalarca ateş açan Amerikan askerleri bazı minareleri de füze ile vurarak yerle bir etti. Amerikan askerlerinin bu vahşet görüntüleri sırasında attığı kahkahalar ise Amerikan kamuoyu tarafından; "Demokrasi getirmek için" diye nitelendirilen harekatta görev alan askerlerin ne kadar "duyarlı" olduğu gösterecek. -
ne kadar tepki göstersekte bi boka yaramıyor. Böyle satılmış milletlerin hepsinin ben ....
-
Bize ne ki ?
-
yazık onlara bir zamanlar inanan insanlara müslümanlar adına çok üzücü ve acı verici bir durum
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Bize ne ki ?
-----------------------------Kültürler bombalanıyor.
-
amerikanın taaaa .... anlarsınız ya arkadaşlar :)
-
onların ben ta a.q ya bi yakalasam gelseler buraya :@ adi herifler o işi yapanlar öldüler zaten de
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Bize ne ki ?
yazık sana ya :S -
arkadasım nie böle seler düşünüon müttefikimiz hakkında ;başşbakanımız cuhhurbaskanımız üzülür sora:
onlar bizim başımıza cuvalda gecirse milleti öldürse de millettlere demokrasi getirse de en dogru olanını onlar yapar
bakınz akepeye onlarda tam abd güdümlüler onlarda halka demokrasi getirio.abdeyle israille iş birligi yapıp Filistini desteklerler şavası kınarlar ben şahsen beyenerek takip ediorm (akpyi:) -
lordvader89 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Bize ne ki ?
yazık sana ya :S
Bugün Türkiye Irak kadar aciz durumda olsaydı aynı şey bizim başımızada gelecekti. Normal bir durum... -
HolySeclorum bunu yazdı:
Bize ne ki ?
-----------------------------orada suçsuz yere günahsız yere ölenler insan evladı!