Şerefsiz Komşu
-
Ya arkadaşlar akşam 9-10 gibi müzik dinliyordum evde kimseyi rahatsız etmeyecek ama orta şiddette bir sesle polis geldi açtım kapıyı müziği kısın etraftan rahatsız olanlar varmış die üst kattakinler yaptırmış insan bi önce uyarır bu ne biçim iş komşuluk diye birşey kalmamış polis bir daha gelirsem ceza keserim dedi bu ceza kesme işi nedir ayrıntısı nedir bilen varmı biz bu şerefsiz üst kattakilere şimdi napalım :D
-
çık direk böle bişi yaptınız ama neden insanlarıda boşuna gece wakti kapıya yordunuz siz rica ettiniz de biz olmaz die direttik mi de
sanırım sizden tırsmış ondan direk polisi aramış ,))
-
ahh ben olcaktımm ahhhh eger o sesi sona vermezsem yüzüme tükürsünler :)bide saat 9 10 diosun orta siddet diosun o komsunun yüzüne bile bakmam
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------çık direk böle bişi yaptınız ama neden insanlarıda boşuna gece wakti kapıya yordunuz siz rica ettiniz de biz olmaz die direttik mi de
sanırım sizden tırsmış ondan direk polisi aramış ,))
-----------------------------kapıda filan üç hilal var olabilir tırsma gibi şeyler de bende pek muhattap olmak istemiom bu saatten sonra .
-
Kabahatlar kanununa giriyor zannedersem ve en düsük 69 liradan basliyor. yani polis bir daha gelirse 69 ceza ödersin.
-
Aga sende en ufak gürültüde onu şikayet et öğrencisin sanırım. Öğrecisin diye yalnız görmüş seni banada üstteki yapıodu öle. Rahatsız oluosan polis çağır dedim. Bütün komşular bana destek çıktı. Hiç bir bok yapamadı..
-
öğrenciyiz ya bi millet öğrenciden bu kadar mı nefret eder konyadayız bi kap yemek getirdiklerini görmedim ya
-
kabahate giriyo
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------
ahh ben olcaktımm ahhhh eger o sesi sona vermezsem yüzüme tükürsünler :)bide saat 9 10 diosun orta siddet diosun o komsunun yüzüne bile bakmam
-----------------------------o kadar zengin deiliz ki :D
-
Gece 3 Abanıyorum Filme Son Ses Bi Kişi bile Şikayet Etmiyor :D
-
bizimde alt kattakı adam ayrıca sitenin yöneticisiydi...ortalıkla hiç ses olmadıgı halde sürekli bize sessiz olun sessiz olun diyorlardı en sonunda dayanamadım hem adama hemde kadına saldırdım bütün bina karıştı sonuç olarak karakolda bitti olay :D komser bile böyle ezik bir şeyden dolayımı bu hale geldiniz dedi :D neyse ondan sonra daha tek kelime duymadım :|