Şerefsiz Komşu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

Gece  3 Abanıyorum Filme Son Ses Bi Kişi bile Şikayet Etmiyor :D

Ev müstakil ya da komple tüm daireler olarak sizinse bi şey olmaz tabii.

Yok değilse suistimal etmeyin milletin hoşgörüsünü, uzlaşın, az siz az da onlar hoşgörü göstersinler problem olmasın.

Ayrıca Komşularımızı,Arkadaşlarımızı, Çevremizi Rahatsız Etmeyelim, İyi Geçinelim : )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

polisin ceza kesmesi için önce suçunun kanıtlanması gerekir bunun içinde diğer komşulara sorarlar eğer onlar biz bişey duymadık rahatsız olmadık derlerse bişey olmaz aynısı kuş konusunda bizim başımıza geldi arka balkonda kuş besliyoz yandaki komşu çıktı kuşları çekin camıma pisliyolar diye halbuki bizim kuşlar onların cama hiç gitmiyor yabani kuşlar bunu yapan sonra şikayet etmiş veterinerlik bilmem nesinden adamlar geldi kuşlara baktı mekana baktı hemen yanımızdaki komşu çıktı dedi o kadına neymiş şikayet etsem ben ederim ama çocuklar temiz bakıyor her hafta sonu yıkıyolar hiç rahatsız olmuyoruz falan dedi veterinerde temiz raporu verdi sonra bize dediki belediyeye gidin kuş bakmak için izin alın belediyeye gittik oradakilerde temiz bakıyosanız sorun yok bakın dediler komşuda öylecene bakakaldı :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

hocam insanlarda kibarlık nezaket diye bişey yok. benim de başımdan böyle bi olay geçti:

uzun zamandır görmediğim birkaç arkadaş geldi bizim eve. biraz sesli konuşmuşuz. alttaki adam çıktı avaz  avaz bağırıyo. "hayvanlar, bu ses ne böyle" filan diye. çıktım adamdan defaatle özür diledim.

diyorum "abi kibarca uyarsan biz hemen keseriz"

adam :"kes sesini ulan vb" bişeyler diyo. yukarı gelirsem filan deyip duruyo. en sonunda patladım

dedim:"gelmezsen şerefsizsin." abinin sülalesini bi elden geçirdim. çat diye içeri girdi. demek adam böyle bi üsluptan anlıyomuş aq.

sıkma canını hocam. polis kolay kolay yapamaz bişey.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:

öğrenciyiz ya bi millet öğrenciden bu kadar mı nefret eder konyadayız bi kap yemek getirdiklerini görmedim ya

ben de konyadaydım. oranın halkı biraz garip. ama ramazan olunca yemek getirmişlerdi :D hemde 1 tepsi. acaip yemiştik neyse :|

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

öğrenciyken yükses sesten bizim kapıyada jandarma gelmişti.. birde apart tarzı bi yerdeydi çevre evlerin birinden gelmiş şikayet artık nasıl açtıysak müziğin sesini : ) kıstık tabi haliyle biz haksızdık : )

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

z5500 ile asılıyorum ses'e bir allahın kulu zile basamıyor tırsma meselesi hacı bu :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:

öğrenciyiz ya bi millet öğrenciden bu kadar mı nefret eder konyadayız bi kap yemek getirdiklerini görmedim ya

ahaha işte öğrencinin isyanı budur arkadaş.'bi kap yemek getirdiklerini görmedim ya' :Dhehehe

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı: 

ahaha işte öğrencinin isyanı budur arkadaş.'bi kap yemek getirdiklerini görmedim ya' :Dhehehe

ciddi bi sıkıntı ama insan istiyo ya yinede, gidiyosun okuduğun şehirde 4-5 yıl kalıyosun 1 tane yöresel yemeğini yemeden dönüyosun söverler adama :)

bu arada komşunun yaptığı avrupai bi davranış..

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla gece 12'ye kadar itediğin sesi çıkarabilirsin. İster zıpla ister konser var. Ama 12'den sonrası yasak. Biz öğrenciykende olmuştu böyle bişey çünkü ordan hatırlıyorum.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:

Ya arkadaşlar akşam 9-10 gibi müzik dinliyordum evde kimseyi rahatsız etmeyecek ama orta şiddette bir sesle polis geldi açtım kapıyı müziği kısın etraftan rahatsız olanlar varmış die üst kattakinler yaptırmış insan bi önce uyarır bu ne biçim iş komşuluk diye birşey kalmamış polis bir daha gelirsem ceza keserim dedi bu ceza kesme işi nedir ayrıntısı nedir bilen varmı biz bu şerefsiz üst kattakilere şimdi napalım :D

senden tırsmış olmalılar kim şikayet ettiyse gelsin bana söylesin deseydin nolcaktı bakalım.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 7596 Toplam Mesaj: 35