Şerefsiz Köpekler [Atatürk
-
lan ben aççaktım bu konuyu :D
-
ya 2-3 tane şerefsiz video yapsa nolur.bunların en ağa babası bile kabul etmiş Atatürkün dehasını.Venizelostan bahsediorum.
biz tepkimizi uygar bi şekilde dile getirelim.ilk sayfada belirttiğim metni yollayun youtube'ye yeter -
onun bunun çocukları :@
-
koko nun yazıyı yolladım aynen hadi hayırlısı..
-
onu yapanın ta a.q sülalesine sokuum pijler yaa !
-
Yalniz hacilar simdi "Beethoven'in Triple Concerto 2largo" yu dinlerken beynim acildi birden :) Diyecegim su ki;
1-CW gibi elemanlar simdi yunanli elemanlara ait oldugunu ileri surecekleri domainleri regliyorlardir
2-Frontpage de html sayfa yapip Ataturk ve Turkiyeye kufur edeceklerdir
3-Sonra bu siteleri(kendi regledikleri) medyaya forumlara yayacaklardir.
4-Daha sonra CW ve bu jenerasyona ait diger ekipler kendi sitelerinin indexini "Hacked by CW vs" yazip yine forumlara falan dagitacaklardir
5-Yine birileri helal olsun adamlar yapti ,Turkun gucunu gosterdiler , vs muhabbetleri donecek , konular acilacak ve belki STV de haber olacaklar
6-Biz yine buradan onlara sadece gulecegiz :)
//Peygamberimiz-Danirmarka olaylarinda bu senaryoyu izlemistik :)
-
heryerden herkoldan geliyolar üzerimize aq
-
ŞİMDİYE KADAR YOUTUNE A UYE DEILDIM BUNU GORDUM SIRF BU PİÇ KUSURUSU EZİK ŞAHSİYETE KÜFÜR EDİP RAHATLAMAK İÇİN ÜYE OLDUM NERDEN COMMENT YAZIYOZ BU BOK YIYEN SITEDE ÇABUK SOLEYIN BULAMADIM BI TURLU A.Q SOLEYIN YOKSA ICIMDE PATLICAK DELLENIYORUM LA BAK PİSKOPATA BAĞLANIYOM HOCA !!!!
-
beyler sakin.. bu şekilde sadece hit kazandırıyosunuz youtube flaglı videoları kaldırmıyo şikayet gelenleri kaldırıo flag sadece diğer kullanıcılara aman bu flaglı devam etmek istiosan ok deyip devam et demek için. sabahtan beri msn saadet zinciri arayıcılığı ile en az 50 kere aldım bu videoyu deli hit kazandırdınız tebrikler
-
ir haklı beyler bence de girmeyin kendi kendilerine gülüp sevinsinler zavallılar
onlar gay dedi die mustafa kemal gay mi oluo? hyr
Toplam Hit: 13681 Toplam Mesaj: 57