Şerefsiz Köpekler [Atatürk
-
Hala silmedi aqmun yavşakları
-
youtube istese o videoları kaldırır.
pkklıların bile videoları var?
sanki youtube görevlileri görmüolar : ).
bişey değişçeğini sanmıorum ama denemek lazm -
bu anasini siktiminin yunanlilari tekrar eklemis bu videoyu..silinmisti tekrar koymus dolsuzler..
-
kan kokusu alıyorum a.q..
-
arkadaslar ingilizce metni buldum bunu mailleyerek sikayet edebilirsiniz..hadi silek sunu a.k
Aşağıdaki İngilizce metni YouTube göndererek tepkinizi dile getirebilirsiniz. Metni bu linke tıklayarak iletebilirsiniz; http://www.youtube.com/contact
YouTube administrators,
The videos you have been still broadcasting contain contemptuous and insulting claims about Mustafa Kemal Ataturk the founder of the Turkish Republic. Also, Turkish nation has been seriously insulted in this still broadcasting video. Because of these reasons, We do condemn you and ask you to stop broadcasting these videos as soon as possible.
(VİDEO: You are broadcasting a video with the title ‘kemal gay turk’ in your web site.)
Metnin Türkçesi;
Yayınlamakta olduğunuz bu videolar Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaret ve küfürler içermektedir. Ayrıca Türk Milleti ciddi bir şekilde aşağılamaktadır. Bu nedenler sizi kınıyor ve videoların bir an evvel yayından kaldırılmasını istiyoruz.
-
Fincan kardeş daha önce kokainman 1. sayfada yazmıştı belirtmek istedim genede saol...
-
heyecandan gormemisim iyimi:)
-
This video has been removed by the user.
silmişler ama kullanıcı silmiş korkdu :D :P , Atatürk hakaret edilecek son insandır ak -
HaciLar Lütfen Videoyu izLemeyin Hit Kazanmasın
-
bunların anca hiti yukselir boyle baska hic bisi olmaz serefsiz adi kopekler tabi baktılar gercekte olmuyor boyle seyler yapmaya calısırlar..
Toplam Hit: 12922 Toplam Mesaj: 57