folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Seri Katil Olabilecek Kapasitedemisiniz ?

Seri Katil Olabilecek Kapasitedemisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_Lecter
    Hannibal_Lecter's avatar
    Erkek

Bu bir psikolojik test....

Öykünün kahramanı genç bir kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karsılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor? ……………….

Kızın kız kardeşini öldürme sebebi nedir? Aşağıdaki cevaba bakmadan cevap verin.

Cevap:
    Genç kız, adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor.
    Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi.

www.siirciler.com

İnsanlar buğday gibidir. İçleri boş olduğunda dikilirler, içleri dolduğunda eğilirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Ben doğru bildim, seri katil miyim şimdi ?
    -------------------------

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    lan belki kardeşi de aşık olucak diye öldürdüyse :) biraz saçma geldi walla :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

yalaaan yalan:d

arkadaşlar internette bunun gibi onlarca soru var yok FBI ajanlarına sorulurmuş,yok CIA ajanlarına sorulurmuş, psikopatlık nlaşılıyormuş,katil miymişsiniz.:D:D  inanmayın böyle şeylere ya.

:D NOt: bir de nedense internette yayılan bu tip sorular amerika veya herhangi bir avrupa ülkesinden çıkmış oluyor.neden acaba:D ithal olunca daha mı çok kekleniyor insanlar ne:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    muahah tuvalette hamam böcüğü gördüm tekrar görebilmek için ne yapmam lazım? mesela? yani bu test çok saçma geldi bana..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

ilginç...

ben bilemedim. ama sonradan düşününce; bunu ancak, katil ruhlu birinin  yapabileceği ortaya çıkıyor:)

sannki konuyu daha önce duydum gibi ama yinede güzeldi. sağol

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_Lecter
    Hannibal_Lecter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, bu test tamamıyle gerçektir. Psikolojiden biraz anlayan bu testi saçma bulmaz.

Cevapda da görüldüğü gibi seri katil sadece kendini düşünen ve kendi zevki için gözünü kırpmadan adam öldüren kişidir.

Eğer sizde bu soruya doğru cevabı verdinizse seri katil değil sadece kendini düşünen bencil insanlarsınız.

Kusura bakmayın...

İnsanlar buğday gibidir. İçleri boş olduğunda dikilirler, içleri dolduğunda eğilirler.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    walla serı katıl gecen fılmelrı cok severım ve cok ızlerım hayret ben bılemedım utandım kendımden :))

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    psikolog musun hacı? "kesinlikle gerçekmiş" bir soruyla bir cevapla çözdün işi aferin sana!!! bir de reklam yapıor akıllı geçiniyor arkadaş...

çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

bu mudur yaniii...........

dexteri  izlemelisinnn.  diyorum  gerisini havale  ediyorumm...

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    bence bir seri katil böyle duygusal davranmazdı.. ben şahsen duygusal davranmıyorum :D

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
Toplam Hit: 3964 Toplam Mesaj: 25