Seri Katil Olabilecek Kapasitedemisiniz ?
-
Bu bir psikolojik test....
Öykünün kahramanı genç bir kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karsılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor. Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor? ……………….
Kızın kız kardeşini öldürme sebebi nedir? Aşağıdaki cevaba bakmadan cevap verin.
Cevap:
Genç kız, adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor.
Bunu doğru cevapladıysanız, polise gidip sizi hapsetmelerini isteyin. Bu ünlü bir Amerikan psikoloji testiymiş. Öldürebilme zihniyetine sahip kişiler buna doğru cevap verirlermiş. Seri katillerin çoğu bu teste hiç düşünmeden doğru cevabı vermişler. Doğru cevabı bulamadıysanız, ne iyi. -
Ben doğru bildim, seri katil miyim şimdi ?
------------------------- -
lan belki kardeşi de aşık olucak diye öldürdüyse :) biraz saçma geldi walla :)
-
yalaaan yalan:d
arkadaşlar internette bunun gibi onlarca soru var yok FBI ajanlarına sorulurmuş,yok CIA ajanlarına sorulurmuş, psikopatlık nlaşılıyormuş,katil miymişsiniz.:D:D inanmayın böyle şeylere ya.
:D NOt: bir de nedense internette yayılan bu tip sorular amerika veya herhangi bir avrupa ülkesinden çıkmış oluyor.neden acaba:D ithal olunca daha mı çok kekleniyor insanlar ne:D
-
muahah tuvalette hamam böcüğü gördüm tekrar görebilmek için ne yapmam lazım? mesela? yani bu test çok saçma geldi bana..
-
ilginç...
ben bilemedim. ama sonradan düşününce; bunu ancak, katil ruhlu birinin yapabileceği ortaya çıkıyor:)
sannki konuyu daha önce duydum gibi ama yinede güzeldi. sağol
-
Arkadaşlar, bu test tamamıyle gerçektir. Psikolojiden biraz anlayan bu testi saçma bulmaz.
Cevapda da görüldüğü gibi seri katil sadece kendini düşünen ve kendi zevki için gözünü kırpmadan adam öldüren kişidir.
Eğer sizde bu soruya doğru cevabı verdinizse seri katil değil sadece kendini düşünen bencil insanlarsınız.
Kusura bakmayın...
-
walla serı katıl gecen fılmelrı cok severım ve cok ızlerım hayret ben bılemedım utandım kendımden :))
-
psikolog musun hacı? "kesinlikle gerçekmiş" bir soruyla bir cevapla çözdün işi aferin sana!!! bir de reklam yapıor akıllı geçiniyor arkadaş...
-
bu mudur yaniii...........
dexteri izlemelisinnn. diyorum gerisini havale ediyorumm...
-
bence bir seri katil böyle duygusal davranmazdı.. ben şahsen duygusal davranmıyorum :D