folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Seri Katil Olabilecek Kapasitedemisiniz ?

Seri Katil Olabilecek Kapasitedemisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

hacktorx bunu yazdı:
    -----------------------------
    bence bir seri katil böyle duygusal davranmazdı.. ben şahsen duygusal davranmıyorum :D

Usta aynı bende senin gibiyim seri olarak öldürdüğüm hamamböceklerine pek duygusal davranmıyorum direk eziyorum. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    35 yasima kadar iyi para kazanabilirsem,hayatimin geri kalaninda beni rahat gecindirebilecek kadar :) ...yapmak istedigim yegane is seri katil olmak.Ama oyle degil aksamlari gececegim TV'nin basina haberleri izleyecegim,siyasiler,vurguncular,hortumcular,gicik patronlar...vs gibi gicik kaptigim tipleri tespit edip kafalarina sikacagim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    35 yasima kadar iyi para kazanabilirsem,hayatimin geri kalaninda beni rahat gecindirebilecek kadar :) ...yapmak istedigim yegane is seri katil olmak.Ama oyle degil aksamlari gececegim TV'nin basina haberleri izleyecegim,siyasiler,vurguncular,hortumcular,gicik patronlar...vs gibi gicik kaptigim tipleri tespit edip kafalarina sikacagim :)

wifi anteniylemi 

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mali
    Mali's avatar
    Erkek

waw ne biçim test bu way canına

Akilli olanlar sebepler konusunda tartışırlar. Ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!
Toplam Hit: 3965 Toplam Mesaj: 25