Server Aldim
-
Hocam Japonya'da mı yaşıyorsun? Eve kadar hat nasıl kuracaksın.
Bilgilendirirsen sevinirim.Bildiğim kadarıyla Türkiye'de ocağına incir ağacı
dikiyorlar.
-
server kasasının tanesi 110tl demi yanlış anlamıyorum demi :S
-
ohş hocam bizide görürsün artık
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
dikiyorlar.
-----------------------------Yok hacim zaten benim evde kullandigim 1gbps internet. Gelecek hafta hosting icin gerekli olan ayarlari yaptiracagim.
@can498 : Yok ustad yanlis okumadin. 110tl falan ediyor. Ama hard disk yok icinde.
Ya su router hakkinda fikir verecek olan yokmu?
-
cisco veya juniper iyidir.
evde kullandıgın hat 1gbps up/down dimi
-
sniperscope bunu yazdı:
Emrow bunu yazdı:
dikiyorlar.
-----------------------------Yok hacim zaten benim evde kullandigim 1gbps internet. Gelecek hafta hosting icin gerekli olan ayarlari yaptiracagim.
@can498 : Yok ustad yanlis okumadin. 110tl falan ediyor. Ama hard disk yok icinde.
Ya su router hakkinda fikir verecek olan yokmu?
-----------------------------110tl ha küfretsen daha iyidi. tr şartlarında bu pc kaç tl hayal bile edemiyorum.
-
iyidir.bunlardan bizim şirkete almışdım.sql server + 4 clientlik bir server için kullanmışdım.
-
Genki bunu yazdı:
cisco veya juniper iyidir.
evde kullandıgın hat 1gbps up/down dimi
-----------------------------Bak hacim http://www.tahribat.com/Forum-En-Uygun-Internet-Aboneligi-129848/1/#1489066 burada benim SS var.
@can498Valla hacim acayip du-ses geldi. Keske firsatim olsaydi da daha fazla alsaydim.
-
sniperscope bunu yazdı:
Jubei bunu yazdı:
allahım rüya görüyorum galiba elektrik bedava + 9 şiddetinde deprem oluyo 1 saniye elektrik kesintisi yok + internet hızları roket , sana kanım çok ısındı birden bire :)) benide al yanına :)
-----------------------------hahahahhahaha
Allah iyiligini versin haci. Aksam aksam guldurdun...
yüzünü bir nebze olsun gülümsetebildiysem ne mutlu bana :) inşallah istediğin gibi her şey yolunda gider şimdiden hayırlı kazançlar diliyorum. -
Hoca sakın benim mesajlarda art niye arama tamamen yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Yarı yolda patlama diye
o konudaki resme baktım 1 gb yazıyor ancak senin internet çıkışında 1 gbps up/down olarakm
Hosting işinde sunucu hattının download miktarı değil upload miktarı önemlidir sunucuya gelen istekler upload trafiği üzerinden kullanıcıya yanıt olarak gönderilir.
Mesala bende şuan 8mbit/1 mbit olarak hat var.
8 mbit download 1mbit upload(1 mbit bile değil 700kb bişi)
Ama yerel ağdan kablosuz modeme giden bağlantıya bakıyorsun 48mb/s
neyse speedtesten mi yaparsın, modemin arayüzünden mi öğrenirsin upload için verilen hat miktarına bakmanı tavsiye ederim