Servise Gönderilen Laptopun Kargo Tarafından Düşürülmesi Saçmalığı!
-
Aynı muhabbeti fotoğraf makinesi kargolarken bana da yapmışlardı. Kaybolma ve kırılmada kargo sorumlu olmayacakmış. Adamlar çökse makineye sesimizi çıkartamayacağız yani. Ben de gittim Aras Kargo'ya verdim. Sorgusuz sualsiz aldılar sağsalim de gitti.
Hocam senin konuya gelince Tüketici Hakları Mahkemesi var. Oraya başvur derim bi. Lehine sonuçlanır belki olay.
-
bir gün bu kargocular indirme yaparken bekledim başlarında, işi yetiştirebilmek için paketleri resmen atıyorlardı, düz düşen kutulara bir şey olmuyordu ama bazı kutular köşesine düşüyordu ve kırılıyordu. yani köpük koymak lazım.
Fatih tarafından 23/May/13 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
kargocular o.ç oluyor genelde bende laptop aldığımda karsımda kadın raftan aldı kutuyu yere fırlattı ayağıyla itti önüme böyle 5 para etmez insanlar çok maalesef.
-
Yakın bir tanıdığım UPS Kargo Şubesi
Yanına gittiğimden ve gördüğümden söylüyorum değerli ve kırılacak eşyaları kesinlikle kargoya vermeyin. Çok zorda kalıyorsanız köpük arasında olsun..
-
adamlara emanet ediyoruz, paramızla malımıza eziyet çektiriyoruz olaylara bak :/
-
hocam elektronik eşyalar eğer orjinal - ya da köpüklü koruyuculu- ambalajında değilse , yolda bişey olursa eyw dicem diye belge imzalatıyolar. sanırım o imzalanılan şey o. tüketici hakem heyetine ve şikayetvar.com a yaz ama o belge oldukça zor :/
-
YURT İÇİ KARGO MU???? Bana uzak olsun aman aman!
Hepsi burada bedava yurtiçi kargoyla yolladığı ürünleri bile almıyorum. Zaten getirmiyorlarda. Ben çok acı çektim daha kullanmam bu firmayı.
PTT kargo daha iyi yurtiçine göre.
UPS, MNG, ARAS sıralamasında kargo firmalarını kullanmaya çalışıyorum.
İngiltere'den 3 günde UPS ile dağın başındaki köydeki evime gelen kargo var ya. Yurtiçi ile şehir merkezindeki evime istanbuldan 9 günde geldi. O da şikayetlerle. Daha bir sürü kötü anım var maalesef.
-
2km lik yerden evime 5 günde geldiler evde olduğum halde kapıya bulamadık diye not bırakmışlar. Bir de telefonla arıyorlar sonraki gün, dün geldik bulamadık diye. Bu kadar saçma bir firma görmedim. Geldiğiniz gün arayaydınız madem öyle bir imkanınız vardı.l
-
yurt içi ve aras bizden uzak olsun UPS candır önden mail atıyo adamlar şu gün şu saat geliyoruz evde olun diye. dedikleri saatte de geliyolar
-
Kargoyu yollarken ürününüzün faturasını muhakkak kargo firmasına verin.! Eğer faturasıyla birlikte yollarsanız ürünü, kargo şirketi gelecek zararlardan mesul oluyor. Ben cep telefonu yolladım faturasıyla beraber, hem dikkatli taşıyolar hemde özen gösteriyolar sıkıntı çıkmadı