Servise Gönderilen Laptopun Kargo Tarafından Düşürülmesi Saçmalığı!
-
Geçmiş olsun dostum. Keşke formu okuduktan sonra imzalasaydın. Ama sen bi genel müdürlüğü ara ve başına gelenleri anlat. O kargocu elemanın sana yalan söylemesi yanlış bilgilendirmeye giriyor, kamera kaydı vs. varsa sen haklı çıkarsın. Benim ürününün başına da aynı olay gelmişti. Sen kendin göndermişsin, ben Teknosa aracılığı ile göndermiştim. 15-16 aydır kullandığım ürün aynı seninki gibi kargoda kırılmış. Bunun üzerine Teknosa fatura fiyatına göre hediye çeki kesmişti ve daha iyi özelliklerde yeni bir laptop almıştım. Bu yüzden pahada ağır ürünleri büyük firmalardan almaya özen gösteriyorum.
-
hepsiburadadan aldığım ürünü 300 mt mesafedeki yurtiçi kargo 3 günde teslim edemedi en son ben gittim bağırdım çağırdım aldım ürünü şubeden akşam. hala araçlarını görsem isimlerini duysam sövüyorum çok kötü. işin garibi şikayetim sonucu genel müdürlükten bana dönüyolar ve gün içinde kargonun teslim edileceğini söylüyolar ama adamlar teslime çıkardığı ürünü akşm şubeye geri götürüyor. bundan sonra tüm kargolarımı beşele getirseler yine de kullanmam.
arkadaşada geçmiş olsun inş lehine sonuçlanır..
-
-
asa42 bunu yazdı
Özet için koyu yerleri okuyun plz.
-----
Bilgisayarim ilk aldigim gunden beri sistem arizasi veriyordu daha 5 aylik bilgisayar ve biraz da pahali bir bilgisayar oldugu icin sinirlendim servisi aradim belki de kendi elimle format atarak duzeltebilirdim ama telefonda konustugum kadinin gazina geldim ve servise yollayayim dedim.
Yurtici kargoyla anlasmalari varmis ben de yurtici kargoya verdim bilgisayari ama elimde kutusu olmadigi icin cantasiyla gonderdim adam bana
bir belge imzalatti ve tasima sigortasi oldugunu soyledi ben de inandim. bilgisayarin tamir edilmesini beklerken 5 gun sonra kargonun teslim alinmadigi haberini aldim kargo elime ulasinca farkettim ki bilgisayari dusurmusler ve bilgisayar arkadan yamulmus ve servis hasarli oldugu icin kargoyu kabul etmemis ayrica imzaladigim o belgeden dolayi da hicbir tazmin talep edemezmisim. Sonuc olarak pirinc almaya giderken eldeki bulgurdan oldum. Su an sinirlensem de yarari yok ve hakkaten bahtsiz bedeviyi colde kutup ayisi buluyormus... 1 haftada 500 dk paketini bitirdim aramadigim kisi kurum kurulus kalmadi umidi kestim bende simdi tekrar yolladim bu sefer aras kargoyla tamir edip faturayi bana kitliycekler sakinan goze cop batarmis
------
Bir arkadaşımın başına gelen olay bu. Şimdi ne yapabilir bu eleman. Bana kalırsa kargoya emanet ediyor, ne imzalarsa imzalasın bu şirletin bi kalitesizliği. Hertürlü karalama yapabilir. Konuyu da gizlemiyorum bu sebeple. Google da üste çıkınca gale alırlar.. Hepimizin başına gelebilecek bi olay, :'(
uygun bir domain al, internette tek sayfalık html aç, aldığın domain yurtiçi kargo ismiyle başlasın, mesela yurticikargozararaugratti gibi... zararı kabul etmiş olsan da zarara uğratılmış olduğun gerçeği değişmeyeceğinden bir şey yapamazlar, laptobunun parasını alana kadar o siteyi açık bırak, hatta yeni madurlar oldukça onların zararlarını da ekle, o para sana 4 5 ay içinde dönecektir. başka bişey yapamazsın.