Ses Duyarlı Neon Işık
-
S.a Arkadaşlar Evet Konu Başlıgında oldugu Gibi Ses e Duyarlı Neon ışık Ariyorum Googlede Aramalarıma Ragmen Bulamadım Buldugum Sitelerdeki Kişilere Telefon ile ulaştım maalesef onlardada yokmuş Yada kalmamış Bu ışık lara Denk Gelen Yada Nerede Oldugunu bilenler Varsa Yardimci olurlarsa Sevinirim
ışık modeli
Cooler Master Ultra Aurora CCFL (DFL-UD1-EP)

resimdekiler gibi yani Vatanbilgisayarda var ama bunlar gibi Degil ışıklar Ses duyarlı degildir..
bu ışıklar sadece Cift olarak Satiliyor.. ..
tesekurler
-
dostum sana yardımcı olamayacağım ama birşey merak ettim ses duyarlı derken kastın neydi... diyelim ki bilgisayar kasasına dayadım ışığı hoparlörden yada benden çıkan sese duyarlı olarak yanacakmı...
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
dostum sana yardımcı olamayacağım ama birşey merak ettim ses duyarlı derken kastın neydi... diyelim ki bilgisayar kasasına dayadım ışığı hoparlörden yada benden çıkan sese duyarlı olarak yanacakmı...
-----------------------------Evet hocam Ses e gore ritim alıyor ornek video
http://www.youtube.com/watch?v=1ZDbPwWAEHo
-
hoca tşk ederim harika birşeymiş ritim almasında ayrı bir güzellik yhaf belki gülümsenilecektir ama acaba araba aksesuarcılarında yokmudur :)) vardır yhf hani arabaya ses sistemi falan döşerler yha ışığı falanda vardır heralde yada saçmalıyorum bilmem.
-
tahref156 bunu yazdı:
hoca tşk ederim harika birşeymiş ritim almasında ayrı bir güzellik yhaf belki gülümsenilecektir ama acaba araba aksesuarcılarında yokmudur :)) vardır yhf hani arabaya ses sistemi falan döşerler yha ışığı falanda vardır heralde yada saçmalıyorum bilmem.
-----------------------------var hocam onlarada baktım Bu Teyp Etrafina yada Woofer Etrafına dosenenlerden Var.. onlarda Asiri Sicaklık yayar kasa icine..
-
iyiymiş önemli olan neon ışıklar değilde

şu ortadaki gri aparat aslında ondan bulup odayı neonlarla doldurmak lazım :)
-
bir ara bende çok aradım satan yok fazla :|
eğer bulursan benide haberdar et yahu :|
-
nice...
-
Gzx bunu yazdı:
iyiymiş önemli olan neon ışıklar değilde

şu ortadaki gri aparat aslında ondan bulup odayı neonlarla doldurmak lazım :)
-----------------------------hoca odayı bunlarla donatırsan sırf karanlıkta kalmamak için sürekli konuşmak zorunda kalmazmısın :)
-
istanbuldaysan perpaya bir bak derim orda bulunur büyük ihtimalle
-
RaAmLis bunu yazdı:
istanbuldaysan perpaya bir bak derim orda bulunur büyük ihtimalle
-----------------------------okmeydani Perpa . r10 da bir Arkadasin Tavsiyesi üzerine gitmiştim bulamamıştım.