Ses Duyarlı Neon Işık
-
Hacı söylediğin aletin adı VUMETRE olarak geçiyor değişik lamba çeşitleriyle yapabilirsin googleda aratırsan daha hayırlı şeyler çıkacaktır karşına...
-
Bende Var Kardeşim Yeni Kasa Almişti içinden Cıktı Pc Elektirigine Takıyorsun Arkasında On Of Ses Duyarı Alçaltma Yükseltme Var Ses Geldikçe Yanıp Sönüyor Diyelim aaaaa Dediniz Yanıyıyor Bastıgınız Klavye Sesinde Bile Yanıyor Çok Hassas Birşey Ben Kullanmıyorum O Başka Gece Çok işik Yapıyor Florasan Beyaz Renk Bendeki.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------
Bende Var Kardeşim Yeni Kasa Almişti içinden Cıktı Pc Elektirigine Takıyorsun Arkasında On Of Ses Duyarı Alçaltma Yükseltme Var Ses Geldikçe Yanıp Sönüyor Diyelim aaaaa Dediniz Yanıyıyor Bastıgınız Klavye Sesinde Bile Yanıyor Çok Hassas Birşey Ben Kullanmıyorum O Başka Gece Çok işik Yapıyor Florasan Beyaz Renk Bendeki.
-----------------------------renk fark etmez. kaplarım ben onu .. nereden almıştın bi araştirirmisin bana 4 tane lazım 30 cm likten .
-
hocam vumetre ile Ses e duyarlı ışık alakasız.. googleden baktımda alakası yok..
ama soyle bi olay var Pc nin Ses Cıkışını Yapılan Elektronik Devreye yansıtıp ordanda Işıkları Muzik Ritmine Gore Oynatirsa Bisi Diyemem Bu seferde Oyle Bi Devre Aricam..
kısaca kafamda 2 ihtimal oldu Bu yukarıda Yazdigim Gibi Bir elektronik alet yapabilen varsa ulasırsa Sevinirim ..
bu arada Up :)
-
çok hos bıseymıs ya ben burdakı elektronıkcılere sorıyım
-
HoLyCat bunu yazdı:
hocam vumetre ile Ses e duyarlı ışık alakasız.. googleden baktımda alakası yok..
ama soyle bi olay var Pc nin Ses Cıkışını Yapılan Elektronik Devreye yansıtıp ordanda Işıkları Muzik Ritmine Gore Oynatirsa Bisi Diyemem Bu seferde Oyle Bi Devre Aricam..
kısaca kafamda 2 ihtimal oldu Bu yukarıda Yazdigim Gibi Bir elektronik alet yapabilen varsa ulasırsa Sevinirim ..
Hacı sese duyarlı ışık diye bir terim yok zaten öyle birşeyde yok bitane vumetre yaparsın bağlarsın ışığını sese duyarlı olur. Sese tepkiyi veren ışık değil vumetredir -
Pisibaliqi bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Hacı sese duyarlı ışık diye bir terim yok zaten öyle birşeyde yok bitane vumetre yaparsın bağlarsın ışığını sese duyarlı olur. Sese tepkiyi veren ışık değil vumetredir
-----------------------------elektronik bilgim 0 sen yapabilirmisin yada hazırda satılan yer biliyormusun ?
-
hacı yapmayla uğraşılmaz
http://forum.donanimhaber.com/m_34967217/tm.htm
al bak burdan örnek olur en azından
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
hacı yapmayla uğraşılmaz
http://forum.donanimhaber.com/m_34967217/tm.htm
al bak burdan örnek olur en azından
-----------------------------Hocam bu adamin telefonu 48 saat tir kapalı msn ekledim msn açmıyor zaten forumda verdigim resimler oraya ait :SS
-
Birde buraya bak istersen http://www.firebal.net/