Ses Sistemi Alacağım Tavsiye ?
-
ComputerWolf hocamızdakı aleti almanı onerırım ustune biraz bır mıktar daha ekleyıp :) 2+1 nerde 5+1 nerede
-
logitec yada creative den şaşma
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------elimde bu urun var hoca , tasinacagim icin yanimda goturmeyip satmayi dusunuyorum.
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd7015
urun bu hoca. Kutusu ya tavan arasinda bi yerde yada yok:) Performansina diyecek yok zaten...yipranma falan yok urunde temiz.Almayi dusunursen bi fiyat ver ok diyim :)
-----------------------------
Compu hocam ben alabilirim hem ikimizde adanadayiz kargo işi olmaz.
Edit: Tabi arkadaş istemezse alırım, öncelik onun :) -
80+kargo ya birakirim.
-
http://www.haruntuning.com/images/718119001149612367531850_0_1.jpg
kabiniyle birlikte 150 ytl civarı.
+ bi de bunu pc'ye baglamak icin amfi lazım. o da 150 ytl civarı.
ses kalitesinden bahsetmiyorum bile :D
hazır konu acılmısken bunu taksitle alabileceğim bi yer biliyo musunuz :|
-
hacı ev için alacaksa 2+1 yeter benim yaptıgım hatayı yapma ben gittim 5+1 aldım ama ne gerek vardı sadece 2+1'ni kullanıyorum 3 tanesini çıkardım:) koyacakyer yok çünkü:)
ve alacaksan creative al kaliteli ses sistemi..
-
creative bozdu abi işi ya, artık onun da çini çıktı, ha öncekilerde çindi ama artık malzemeden cidden kısıyorlar biz bilgisayar satış mağazasıyız hem kendimiz hemde alan müşteriler artık hiç memnun değiller, tek firma kaldı performans olarak tatmin edici o da Logitech. ve S-220 modeli var 2,1 olarak 35-40 YTL civarı satışı var, seni premier,minton, gibi dandik markalardan uzak durmaya çağırıyorum, aldanıpta onları 60-70 liraya 4,1 5,1lerini alma, kaliteli ve temiz ses aynı zamanda güçlü bass istiyorsan Logitech S220
-
creative aldım 2+1 süper ses veriyor :D
pazarlık yaptım 60 dedi 45'e aldım D:
-
DJ_Alper yokmu ona osrun oda ii bilir işi
-
Creative SBS-A300 alma arkadaşım sana bunu söyleyebilirim.güçlü baslarda sıçıyor.tadını çıkaramıyorsun subwoofer ı kısıyım sesi açıym onu yapıym bunu ediym ekolayzer yapıym derken..
logitech'in 70-80 ytl civarı 2+1 sistemi var çevresel ses verdiği için 5+1 gibi performans alırsın çok da memnun kalırsın.