Ses Sistemi Alacağım Tavsiye ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ComputerWolf hocamızdakı aleti almanı onerırım ustune biraz bır mıktar daha ekleyıp :) 2+1 nerde 5+1 nerede
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    logitec yada creative den şaşma

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

elimde bu urun var hoca ,  tasinacagim icin yanimda goturmeyip satmayi dusunuyorum.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd7015

urun bu hoca. Kutusu ya tavan arasinda bi yerde yada yok:) Performansina diyecek yok zaten...yipranma falan yok urunde temiz.Almayi dusunursen bi fiyat ver ok diyim :)

-----------------------------

Compu hocam ben alabilirim hem ikimizde adanadayiz kargo işi olmaz.
    Edit: Tabi arkadaş istemezse alırım, öncelik onun :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    80+kargo ya birakirim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

http://www.haruntuning.com/images/718119001149612367531850_0_1.jpg

kabiniyle birlikte 150 ytl civarı.

+ bi de bunu pc'ye baglamak icin amfi lazım. o da 150 ytl civarı.

ses kalitesinden bahsetmiyorum bile :D

hazır konu acılmısken bunu taksitle alabileceğim bi yer biliyo musunuz :| 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

hacı ev için alacaksa 2+1 yeter benim yaptıgım hatayı yapma ben gittim 5+1 aldım ama ne gerek vardı sadece 2+1'ni kullanıyorum 3 tanesini çıkardım:) koyacakyer yok çünkü:)

ve alacaksan creative al kaliteli ses sistemi..

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    creative bozdu abi işi ya, artık onun da çini çıktı, ha öncekilerde çindi ama artık malzemeden cidden kısıyorlar biz bilgisayar satış mağazasıyız hem kendimiz hemde alan müşteriler artık hiç memnun değiller, tek firma kaldı performans olarak tatmin edici o da Logitech. ve S-220 modeli var 2,1 olarak 35-40 YTL civarı satışı var, seni premier,minton, gibi dandik markalardan uzak durmaya çağırıyorum, aldanıpta onları 60-70 liraya 4,1 5,1lerini alma, kaliteli ve temiz ses aynı zamanda güçlü bass istiyorsan Logitech S220

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

creative aldım 2+1 süper ses veriyor :D

pazarlık yaptım 60 dedi 45'e aldım D:

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    DJ_Alper yokmu ona osrun oda ii bilir işi

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    Creative SBS-A300 alma arkadaşım sana bunu söyleyebilirim.güçlü baslarda sıçıyor.tadını çıkaramıyorsun subwoofer ı kısıyım sesi açıym onu yapıym bunu ediym ekolayzer yapıym derken..
    logitech'in 70-80 ytl civarı 2+1 sistemi var çevresel ses verdiği için 5+1 gibi performans alırsın çok da memnun kalırsın.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
Toplam Hit: 3700 Toplam Mesaj: 26