folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sesimi Nasıl Değiştirirm??

Sesimi Nasıl Değiştirirm??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sorcerer bunu yazdı:
    -----------------------------

skini kestirerek başla hoca

ses sonradan kere değişiyormuş

bak bülent abimize :)

puhahahah dayı yattım yerlere :))))))))))))))))))))))) 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    deiştirip ne poh yiyecen kimi arayacan :D:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ya bir de filmlerde bir cihaz var sesini kaydediyorsun birinin sonra sen konuşunca onun sesi gibi çıkıyor sesler.

kurtlar vadisinde,sağır odada, hollywood filmlerinde hatta 80lerdeki bazı filmlwerde bile vardı... gerçek mi sizce yoksa kurgu ürünü mü?

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    voip mi voit mi ne öyle bişey vardı googlede ararsan bulursun bi türk programı paralı ben aradığımda kırılmamıştı ama şişmdiye kırılmıştır..trialini denedim baya iiydi ama pc için işe yararmı acep

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    sagır odadaki arkadas denen sakallı hacker amca iyi kullanıyordu öyle bir programı.. varsa öyle bişey bastır parayı kullan.. klavyede yazıyorsun konusacaklarını atıyorum mustafa ozaslan gibi sesin cıkıyor..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    İnce poşet kullan, Konuşacağın yere ger, işe yarıyor.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:

ya bir de filmlerde bir cihaz var sesini kaydediyorsun birinin sonra sen konuşunca onun sesi gibi çıkıyor sesler.

kurtlar vadisinde,sağır odada, hollywood filmlerinde hatta 80lerdeki bazı filmlwerde bile vardı... gerçek mi sizce yoksa kurgu ürünü mü?

çığlıkta wardı o dalga bulursam hemen alcam o dalgadan

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kanaatim'ce Birini Tehdit Edicek Veya Ana Avrat Düz Gidip Sövüceksin.. En zoru; pskoculuk oynuyacaksın:)

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
Toplam Hit: 5480 Toplam Mesaj: 20