Sesimi Nasıl Değiştirirm??
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------skini kestirerek başla hoca
ses sonradan kere değişiyormuş
bak bülent abimize :)
-----------------------------puhahahah dayı yattım yerlere :)))))))))))))))))))))))
-
-
deiştirip ne poh yiyecen kimi arayacan :D:D
-
ya bir de filmlerde bir cihaz var sesini kaydediyorsun birinin sonra sen konuşunca onun sesi gibi çıkıyor sesler.
kurtlar vadisinde,sağır odada, hollywood filmlerinde hatta 80lerdeki bazı filmlwerde bile vardı... gerçek mi sizce yoksa kurgu ürünü mü?
-
voip mi voit mi ne öyle bişey vardı googlede ararsan bulursun bi türk programı paralı ben aradığımda kırılmamıştı ama şişmdiye kırılmıştır..trialini denedim baya iiydi ama pc için işe yararmı acep
-
sagır odadaki arkadas denen sakallı hacker amca iyi kullanıyordu öyle bir programı.. varsa öyle bişey bastır parayı kullan.. klavyede yazıyorsun konusacaklarını atıyorum mustafa ozaslan gibi sesin cıkıyor..
-
İnce poşet kullan, Konuşacağın yere ger, işe yarıyor.
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------ya bir de filmlerde bir cihaz var sesini kaydediyorsun birinin sonra sen konuşunca onun sesi gibi çıkıyor sesler.
kurtlar vadisinde,sağır odada, hollywood filmlerinde hatta 80lerdeki bazı filmlwerde bile vardı... gerçek mi sizce yoksa kurgu ürünü mü?
-----------------------------
çığlıkta wardı o dalga bulursam hemen alcam o dalgadan -
Kanaatim'ce Birini Tehdit Edicek Veya Ana Avrat Düz Gidip Sövüceksin.. En zoru; pskoculuk oynuyacaksın:)
Toplam Hit: 5480 Toplam Mesaj: 20