folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Sevdiğiniz Browser Oyunları Neler?

Sevdiğiniz Browser Oyunları Neler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

husnuweb bunu yazdı:

Arada sırada takılabileceğim, ogame gibi 24 saat takip edilmesi gerekmeyen browser oyunu arıyorum.

Ticaret olabilir, değişik tarzlarda olabilir, premium üyelik gerektirebilir.

Farketmez yani sizin seçiminiz neyse bakabilirim.

http://s17.tr.ikariam.com/reg.php?friendId=73664

TBT müridleri ile ittifağımız var.

Yukarıdaki adresten üye olursan şehrin bizim adalarımıza yakın yerde başlar.

sigmaya beklerm hacı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kisuke_Urahara
    Kisuke_Urahara's avatar
    Erkek

Goal united var bildiğim ve oynadığım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

bu hücre savasşları gibi biyolojik oyunlar var mı yaw?

Hep hayalimdir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Var mı lambda da İkariam oynayan ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

ogame var bu aralar bakıyorum biraz ikariam a da gelmek istemiyorum çok abidikbubidik bir oyun gibi duruyor

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

asa42 bunu yazdı:

bu hücre savasşları gibi biyolojik oyunlar var mı yaw?

Hep hayalimdir

evet, bir ilk sayabiliriz. celoron (tbt üyesi) ile geliştirdiğimiz bir oyundur, ilk göz ağrımızdır. hatta bu pazartesi eve kapanıp sistemi daha esnek bir şekilde birçok özellik ekleyerek baştan yazmayı düşünüyoruz.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Transformice rulz :D genelde hep 123. cü odadayım gelen görür nickten tanır :F

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

transformice için odamız var arkadaşlar. /room tahribat yazın buyrun gelin hatta ben şuan ordayım :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sylar
    sylar's avatar
    Erkek

www.kralliklar.com 

sylar bunu yazdı:

Osmanlı Devletinde RP yapma imkanı sunan bir browser oyunu...    

Oyunda ki, karakter adım; Orkan... Oyuna başlarsanız, oyundan bana mesaj atıp, güven puanı isteyebilirsiniz... ;)

Oyun browserdan oynanan bir oyun ve günde bir iki haraket temeline dayalı (yemek ye, işe gir oluyor bu hareket) Oyunun asıl kısmı rol yapma, hikayeler yazma, insanları organize edebilme gibi "sosyal" kısımları. Çok hızlı ilerleyen aksiyonlu bir şey bekliyorsanız üzgünüm...

Oyunun ismi Rönesans Krallıkları ( RK - orjinal hali Royaumes Renaissants- Fransız yapımı). Gözlerinizi kapatın, 1457'ye Rönesans'ın Avrupa'da kemale ermeye başladığı, Osmanlı Devleti'nin de yükseliş döneminde olduğu yıllara dönün. Siz bulunduğunuz krallıkta, ya da imparatorlukta sadece bir bireysiniz. Sizinle beraber binlerce kişi şu an bulunduğunuz toplumu oluşturuyor. Önünüzde bir çok seçenek var. Osmanlı için konuşalım; basit bir çiftçi olabilir, kendinize bir meslek edinebilir, şehrinizden çıkıp haydut olabilir, asker olabilir, imam olabilir, aile babası  olabilir, kasabanıza reis, sancağınıza Sancak Beyi olabilirsiniz.

RK'nın sunduğu aktif olan yaklaşık 150 bin kişiden oluşan bir Avrupa, ve bu Avrupa'da bir şeyleri değiştirebilme şansı. Sizlere yine Osmanlı Devleti'ni temel alarak oyunun sosyal, ekonomik, siyasi sistemleri hakkında biraz fikir vereyim.

Sosyal olarak,

En temel mekan bir nevi chat odası işlevi gören meyhane. Osmanlı'da meyhaneler yaygın mıydı sorusunu bir kenara bırakıyorum Very Happy Oyun çeviri olduğundan bazı terslikleri normal karşılamak gerekir diye düşünüyorum. İkinci kısım, oyunun forumu.  Siyasi partiler, Cemiyetler (çok orjinal cemiyetler var Haydutlar Loncası benzeri "karanlık" cemiyetler gibi), Askeri teşkilatlar, aileler gibi kurumlar rol yapma olanakları açısından oyunculara pek çok seçenek sunuyorlar.

Ekonomik olarak,

Devletler haliyle büyük ölçüde tarıma dayanıyorlar. Oyunculara, seviye 1 e ulaştıklarında (ki bu yaklaşık bir hafta alıyor), bir tarla ya da çiftlik seçme imkanı veriliyor. Ürün olarak, tarlalarda mısır, buğday, sebze; çiftliklerde koyun, sığır ve manda beslenebiliyor. Seviye 2 olduğunuzda (bu da yaklaşık olarak 2 ayınızı alacak) bir meslek sahibi oluyorsunuz. Bunlar arasında Demirci, Terzi, Değirmenci, Fırıncı, Kasap, Marangoz ve bir kaç tane daha özel meslek var. Buradan sonra üretim zinciri başlayacak, bir örnek;

Kasabımızın, devletin askeri gücüne katkıda bulunmak için et üretmesi lazım, et üretebilmesi için sığır tarlası çiftliklerinden hammadde almalı, sığır çiftliği sahipleri de sığırlarını yetiştirebilmek için mısırlara muhtaçlar. Kasabımız etleri kesebilmek için bir demirciden bıçak almalı, demircimiz de bıçak üretebilmek için sancak yönetimindeki madenlerden gelecek demire muhtaç. Ha unutmadan, kasabımız ve demircimiz seviye 2 olabilmek için terziden kıyafet almak zorundalardı.

Siyasi olarak,

Osmanlı Devleti şu an 4 Sancağa bölünmüş durumda. Toplamda sanırım 25 civarı ayrı kasaba var. 2000 civarı da aktif nüfus.Osmanlı'da hayal edilemeyecek bir şey olan siyasi partiler var. Bunu da 21. yüzyıl insanlarının ihtiyaçları olarak meşrulaştırıyor oyun yönetimi, neyse... İki ayda bir siyasi partiler Sancak Hükümetini kurmak için seçimlere giriyorlar, ayda bir de her kasabada belediye reisliği yarışı oluyor. Maalesef, şu anki oyuncu kitlesi genelde siyaset etrafında konuşlandırmış vaziyetter kendisini.

Çok vakit ayırmak gerektirmeyen, ama isterseniz vakit ayıracak pek çok şeyi olan; oyuncu kalitesinin genel itibariyle maalesef çok içaçıcı olmadığı, ama çok kaliteli arkadaşların da bulunduğu ve RP için 5-6 kişilik bir grubun çok büyük zevk alabileceği bir oyun. [Hatta Fantastik Edebiyat Camiasından bir kaç kişi oyuna başlayıp bir Osmanlı aşireti kursa, ben de dışardan bir izleyici olarak büyük zevk alacağıma eminim ...

- Seviye bire geçene kadar hayat biraz sıkıcı olabilir (meyhaneye (chat salonu) girişinize de izin verilmiyor çünkü)

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir... MeSeNe hacklemek için hemen tıkla: http://img123.imageshack.us/img123/9100/msnuw1tu0.swf
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

http://www.xturk.com/xt/Harika_bir_online_basket_oyunu/7496.html

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
Toplam Hit: 5672 Toplam Mesaj: 30