folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Severek İzlediğim Diziler

Severek İzlediğim Diziler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

supernatural 4. kez başa sarışım gerisini sen düşün 6. sezonda bitecek sanırken yine uzadı gitti orada biraz yanlış yaptılar ama 20 dk öncesine kadar 62. bölümü izledim izlemeni tavsiye ederim konusu kısaca şöyle;

Anneleri kendileri daha çocukken doğaüstü bir varlık tarafından öldürülen kardeşler babaları tarafından avcı olarak yetiştirilirler... Av ise annelerini öldüren gibi doğaüstü varlıklardır... 

Dean, ailesine dolayısı ile babasına çok bağlıdır. Sam ise tam tersine babasından, kardeşinden ve avcılıktan uzaklaşmak ister...

Birkaç yıl sonra Dean, Sam'in kız arkadaşı Jessica ile yaşadığı eve gider ve Sam'e babalarının ortadan kaybolduğunu ve onu bulamadığını söyler. İkili babalarını bulmak için yola koyulurlar..

şiddetle tavsiye ederim ilk bölümlerde belki sıkılırsın sürekli farklı farklı olayların peşine koşuyolar bağlantı kuramayabilirsin sonradan anlaşılıyor bir dene.. bunun yanında The Walking Deat'i izleyebilirsin ev arkadaşımın tavsiyesiyle baktık beraber güzel o da sürükleyici bu ikisi şuanlık.. başka yabancı dizilere yelken açmadım daha..

The End
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Gelmis gecmis en iyi dizi OZ`dur. Bu bir doga yasasi gibidir, varligindan suphe edemezsiniz ancak sebebini aciklamaya calisirsiniz.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

beyler dizi manyagi olarak hangi tür dizi istiosunuz onu yazin ona göre sölim  bir iki öneri yapim ginede blue mountain state özellikle ilk sezon müthiş bu adindanda bilindigi gibi üniveriste dizisi ama on numara savaş olarak game of thrones dizi disinda kitabida güzel bu dizinin onuda belirtim macera komedi tarzi diosan white collar , suits bunun disinda entourage de güzel dizi komedi tarzi simdi tek tek sölemek istemiorum siz hangi tür istediginizi söleyin ona göre yazim ve tecrübeme güvenin arkadaşlar çünkü izlemedigim dizi mutlaka vardir ama izledigim dizi de çok tur bu arada bilinen dizilere pek örnek vermedim çünkü genel olarak bilinirler ama bu örnek verdiklerim bilinen  (wampire diares, being human, supernatural , dexter ,how i met your mother) dizilerden cok daha iyi size öneri siralamam 1,blue mountain state 2,white collar gerisi kafaniza göre türk dizi si derseniz işler güçler güzel ve romanimiz burda bitiyor arkadaşlar :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Bakın size önce izlemeniz gereken şahaserleri söylüyüm sonra dizileri seyredersiniz.

Dexter, Breaking Bad, Game Of Thrones, Sherlock, House Md, How i met your mother, the big bang theory. Bunları izlemeniz şart bikerem. 

Anime: Death note, Avatar Last Airbender (anime değil ama öyle sayılır) Legend of Korra

Türk dizisi olarak: Behzat Ç, Leyla ile mecnun

Bunları izleyin sonra öbürlerini de izlersiniz. Belki bir kaç tane daha efsane dizi vardır, ama benim izlediğim efsaneler bunlar.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SettingZ
    SettingZ's avatar
    Homo

sons of anarchy mükemmel gidiyordu da dizimag den kaldırdılar başka siteden de izleyemiyorum :(

Fortçu Gandalf..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

http://www.imdb.com/title/tt1796960/

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

imdb de şöyle sıralama var emme salakça yapılmış

http://www.imdb.com/list/SXhwCPDSI_c/

http://www.imdb.com/list/6RMAbL1cN7k/

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

hepsini geçtim şuna ne diceksiniz aha :D http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series

leyla ile mecnun 6. sırada :D

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

kurtlar vadisi pusu,kayıp şehir

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
Toplam Hit: 4205 Toplam Mesaj: 41