Sevgilimle Çok Uzun Konuşuyorum - Hangi Tarifeyi Önerirsiniz?
-
vodafone faturali kullanıyorum..
30 Tl = vodafone içi bedava..
6 Tl = Sms ( vodafone ici ) sınırsız
bir de diğer yönleri ararsan ilk 1-2 ay boyunca 6 saniyesi 15 kuruş..
yani dakikası 1,5 Tl..
ama sonradan şöyle oluyor ;
1 dakikası 25 kuruş..
yani 4 dakikasi 1 Tl..
benim tarife bu hocam :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------vodafone cep aile 5 dk 1 köntür mesajlaşmak bedava
-----------------------------Bende bunu kullanıyorum tavsıye ederım ama konturlu hat alımı kapalı dıye bılıyorum. Bazen mesajın bokunu cıkartıyorum bas paymagım yorulana kadar yolluyorum aynı mesajdan dellenıyor :) cok zevklı oluyor
-----------------------------benim kontörlü
-----------------------------bende konturlu kullanıyorum... eskı konturlu hatları ellemedıler ama yenısını almıyorlar sadece faturalılarda yenı alım var.
-
Turkcell faturalı hatta geç kardeş Limon'dan.
-
babam turkcelden gelen 300-500 arası faturalardan sonra numarasını vodafone taşıdı. şuanda aylık sabit 54 tl ödüyor. vodafone ve sabit hatlar limitsiz bedava
diğerleri ise unuttum :) sanırım iki vodafone alırsan işini görür
-
aveanın sadece adalet bakanlığı oersoneline verdiği özel hatlar var hocam sınır konusuyon..
sadece vergi ödüyon
varsa tanıdğın aldırt birine
-
cepsaat+3000 sms en iyisi ;)
-
skype, günlük 24 saat bedava konuşma.
-
cok muhabbet tez ayrılık getirir tarifesi sen az muhabbet et hal hatır tel kapat böle daha iyi olur monotonlaştırma ilişkiyi
-
dostum aveada aylık 55 kontör gönderiyosun sabah 5 ten akşam 5 e kadar sınırsız tüm avealılarla konuşabiliyosun. on numara bi sistem valla ben manitadan ayrılmadan önce günde ortalama 5 saat falan konuşuyodum sarj bitene kadar. xD xD ona geç bence en uygunu o..
-
Kardeşi Varsa Pm'leşelim Mürid Kardeşliği İcabı ;)