folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgilimle Çok Uzun Konuşuyorum - Hangi Tarifeyi Önerirsiniz?

Sevgilimle Çok Uzun Konuşuyorum - Hangi Tarifeyi Önerirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sevgilinden ayrılmanı öneririm.
    -----------------------------

bu saglamdı işte :) maddi manevi olarak Rahata erisirsin :))))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

vodafone 15 dk 1 kontre konusyrm fakat aylık 250 yukleme gerektiryr. Zaten o kadar konusyrsan 250 de yuklersin.

Ben 2 senedir gunluk en az 4-5 saat konsyrm. Bazen daha da uzadıgı olur. Aklıbasında insanlar icin uzun konusmaların ayrılık getirceini dusunmuyorum. Aksine dahada bir güzel oluyor :)

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    yükle 250 kontoru 15dk 1 knt ye konuş yetmezse uzun lafın tarifesine bir bak yada cep saat tarifesine

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek
    hocam bir tane öğretmen bul avea nın öğretmen hattını al yada herhangi bir kamu hattı. hatta şimdi öğretmene de gerek yok diye biliyorum. 18liraya sınırsız konuşun
Toplam Hit: 6203 Toplam Mesaj: 35