Sevgilinizin Başka İlde Üniye Gitmesi ?
-
güven önemli hocam güvenemıyorsan bırak gitsin bırakmıyorum dıyorsan zamanla bırakırsın güvensiz hiç olmuyor valla sevgiymiş aşkmış geçirdgin güzel zamanlarmış hayallermiş pehh
-
Yeni FIrsatlar Yeni İlişkier :D
-
hacı sen kızı iyi tanıyorsan bilirsin nasıl biri.gözü hep bir şeyler arıyorsa o zaten düşüncelerinde seni çoktan aldatmıştır.yok temiz,namuslu biriyse tabii ki,devam et.
yada bırak gitsin okusun bir kaç ay sonra gizlice git gör ama giderken göreceklerine hazır ol.
bir kaç kes gizlice git,nasıl biri olduğunu kendin göreceksin.
-
bu geçende konusunu açtığın kız galiba? hocam eğer aynı kişiyse o okula gitsin sende işine gücüne bak git başka birisini bul. en hayırlısı bu olur.
-
Devam ett oluruna bırak.. zaten nerde trak ederse orada bırakırısnn
-
hocam bu benim şahsi görüşüm hiç bişeyi mesleğinze değişmiceksiniz o kadar söylüyorum herkez seni satar mesleğin satmaz
-
sen o yanındaymış gibi , oda sen yanındaymışsın gibi ilişkiye ortak bir karar ile devam edin. zaten bazı konularda değişim oluyorsa
acıkca ortada ozaman herşey zaten yoluna girer yani yoluna girmesinden kastım taşlar yerıne oturur ilişki bitecekse biter , devam edeceksede eder kardeşim.
Türk kızları için kafayı bu kadar yormaya deymez (:
-
epsus bunu yazdı:
-----------------------------sadece ayrı illerde olucaksın diye ayrılmayı düşünüyosan ve hatta bunu dile bile getirebiliyorsan zaten bu ilişkinin temelinde bi güvensizlik vardır. hiç durma ayrıl gitsin derim
-----------------------------Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------abicim benimde 5 yıllık bi ilişkim bitti. üniversiteyi o başka yerde okudu ben başka yerde. ilk aylar ortamlara alışana kadar herşey gayet güzel ilerliyor, sonra ufak ufak değişmeleri hissediyosun görüyosun. saçlar boyatılıyor, yeni yeni arkadaşlar, akşamları dışarıya çıkmalar. sonra ufak ufak millet kendine sevgili yapmaya başlıyor özelliklede ev arkadaşları çok etkiliyor. onların erkek arkadaşları oluyor senn hatunun sen yanında olmayınca kıskanmaya başlıyolar sonra devamı geliyor işte...
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:-----------------------------
benim kanka var kendinden 5 yaş küçük kızla çıkıyo bak dedim kanki bu kız yarın üniye kazanıp gidince seni unutur sen üniyi bitirdin geldin yok bişi olmaz dedi kız 2. senesinde artık görüşmeyelim demiş hahahah :) haklı çıkmaktan nefret ediyorum:D
-----------------------------Sanal_Zeka bunu yazdı:-----------------------------
ilişkiye devam et, karı kısmının üniversiteye gittiğinde hele ki başka bir şehire gittiyse, anası babasıda yoksa yanında ne kadar değiştiğini göreceksin. buda sana ders olacak...
-----------------------------GodofWar bunu yazdı:
-----------------------------
Geçen sene aynı şey başıma geldi kız arkadaşım çanakkaleyi kazandı bende izmirde okuyorum bi sene okulu bıraktım gittim,oda orda bütün sene çalıştı izmire yatay geçiş yaptı şimdi ikimizde izmirdeyiz,ama sen ayrılıyım mı diye sorduğuna göre benim kadar ciddi deilsin,o zman bırak gitsin.
-----------------------------Çok fena cevaplar :| -
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------
ilişkiye devam et, karı kısmının üniversiteye gittiğinde hele ki başka bir şehire gittiyse, anası babasıda yoksa yanında ne kadar değiştiğini göreceksin. buda sana ders olacak...
----------------------------100% katılıyorum.
ki zaten bi müddet geçtikten sonra ayrılacaksınızdır.
-
ayrılık sebebidir hocam. Ben kazandığımda ayrılmamızın bir nedeni de buydu . Ama cogu müridin dediği doğru yeni üni yeni ortam , hem sen değişirsin. hem o değişir . He ben ne kadar değiştim tartışılır da :D . Ayrılırsan da okuyasun sen ya . daha ne olsun . Kızım okuyom ben ya deyip . BSG yi çakarsın yada o çakar falan falan :)