Sevgilinizin Başka İlde Üniye Gitmesi ?
-
http://www.tahribat.com/Forum-Artik-Bunaldim-Muridler-Bana-Tavsiye-Verin-128367/ >>>>>> Hocam daha ne deyim....
-
Aga kız arkadşına tamamen güveniyosan devam et.ama ufacık bi güven problemin varsa zaten devam ediyim bile desen kavgalarınız sizi yıpratır zaten ayrılırsınız..
-
Notorious bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar olduda sevgilinizin gidiceği üniversite başka bir ile çıktı.Ne yaparsanız ? ilişkiye devammı edersiniz yoksa ilişkiyi bitirirmisiniz.Başına böyle bir olay gelende anlatırsa sevinirim.Yada yurtdışında okuyacak buna nasıl bakarsınız.
-----------------------------hacı aynı dershaneye gittik sonra o istanbulu kazandı ben sakaryada kaldım şu anda da hala devam ediyoruz inş. okul askerlik işleri geçince de evlenicez.
her haftada görüşüyoruz sınavlarımız olmadığı zamanlarda, gerek ben gidiyorum gerek o geliyor buraya...
yani demem şu ki kız arkadaşınla ciddi düşünüyorsan ve birbirinize sadıksanız neden bitiresinki..!
-
ne baska ili hacim senin durumun super senin yerinde olmak icin neler vermezdim ....... aramizda ulkeler var ulkeler ....
-
ben bu açıdan sanşlıyım hocam ya :) allah arada mesafeleri uzak olanların yardımcısı olsun..
-
sürekli konu açtığın kızsa bırak sana yararı olacaktır yok farklı bu kız dersen daha düne kadar o vardı bu nerden çktı da gidecek de yürümez o iş derim 1.5 senedir ayrı illerdeyiz yılda çok az görüşürüz ama hâla ilk günkü gibiyizdir birbirimizi gördüğümüzde..o kalbin çarpıntısını bana yaşatıyo ya o herşeyi unutturuyo aga yolları kızgınlıkları; gülüşü yetiyo...sonunda üzülmemen pişman olmaman dileğiyle
-
hocan ben kütahyada okuyorum sevgilim benden bi yaş küçük ve malatyayı kazandı bu sene.aramızda 14 saat yol farkı var.ama sevgilim oraya gitti gideli daha bi olgunlaştı oturmasını kalkmasını,yapmaması gereken şeyleri öğrendi.tek başına kalınca ve dersleri şu an iyi yakın bi tarafa geçecek inşallah.benim tavsiyem eğer kız arkadaşına güveniyor ve gerçekten ciddi düşünüyorsan devam et ve yanına geçmesi için uğraş.hem o ilk sene büyümüş olur hemde yanına gelmek için bu kadar uğraştığı için yannda olmanın kıymetini bilir.ama ciddi değilsen salla gitsin.
-
mesafe her zaman problem hocam başıma geldi biliyorum. bugün olmazsa yarın içine bi kurt düşer seni yer bitirir.
geçende arkadaşlarıyla alkol problemi olmuştu galiba yengenin. ilişkinizde sürekli problemler olması biteceğinin yakın olmasının habercisi. dünyada kızmı yok unut gitsin hocam.
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------
ilişkiye devam et, karı kısmının üniversiteye gittiğinde hele ki başka bir şehire gittiyse, anası babasıda yoksa yanında ne kadar değiştiğini göreceksin. buda sana ders olacak...
-----------------------------başka söze gerek yok.
-
Geçmiş olsun arkadaş. O ilişki uzun sürmeyecek. Bu yaştaki kızlar en enerjik zamanlarında olur, sevdiğinin sürekli yanında olmasını ister. Hergün olmasa da 2-3 günde 1 kez mutlaka görüşemiyorsan, pas geç o kızı artık. Geçen senelerimin tekrar yok dostum, tekrar olsaydı hiç kalkışmazdım buna. Çok zor olucak helalim dediğin birisiyse, başarılar..