Sevgilinizin Sizi Aldatması Durumunda Ne Yaparsınız??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    depraved
    depraved's avatar
    Erkek
    beyler ben sorunumu hallettim.kendi yöntemlerimle.

kralım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bird
    bird's avatar
    Dişi

bence doğru söylüyolar kızdan öç al nıhahaha revengeee!! bak ama sen ne yaptınki öyle kıza seni aldattı aldattıysa eğer sende ona yetmeyen bişeyler vardır..bak aslında sende ona yeten bişey yoktur desem daha doğru olur ehueheheueu

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=6069 - Banlanmaniz icin gecerli bir sebeptir herhalde ! Ibret-i alem icin..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    santor
    santor's avatar
    Erkek
    kızın elinden sopayı totunden tarragı eksik etmicen bu zamanda arkadasım ;kadınlar maymuna benzerler yeni bir dal bulmadan tuttuklari dali bırakmazlar...
    bide gote giren semsiye acılırmı artık sen buna cevap ver acılsada yagmur yersin vessalam anlatabildinmi veledi boynuz:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bird
    bird's avatar
    Dişi

lafta kalır sizin konuştuklarınız en erkeğinizide biliyoruz tekmeyi atınca kızların peşinden koşmaya başlıyo en piçi geçinen..kız bi hayır dediğinde deliriyo niya bukadar güvenirsiniz kendinize biz güveniyoruz ama hakkımız var yani çünkü güzel bi kızı çevirebilicek bi erkek yok yaa..bu artık bütün toplumlarda herşekilde heryere yanısımış en gelişmiş şekliyle kültür ,toplumda alışılagelmiş şeyler ,erekeklerin moronluğu filmlere yansıtılıyo..en akıllı geçinen adama karı bi görünüyo en sexisinden herifin ağzının suyu akıyo feleği şaşıyo aklınız böyle işte bi karış havada..
    kızlar destek verin..
    sende buna cevap ver bakalım.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=3&folderid=6069 - Banlanmaniz icin gecerli bir sebeptir herhalde ! Ibret-i alem icin..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    bird bunu yazdı:
    -----------------------------

lafta kalır sizin konuştuklarınız en erkeğinizide biliyoruz tekmeyi atınca kızların peşinden koşmaya başlıyo en piçi geçinen..kız bi hayır dediğinde deliriyo niya bukadar güvenirsiniz kendinize biz güveniyoruz ama hakkımız var yani çünkü güzel bi kızı çevirebilicek bi erkek yok yaa..bu artık bütün toplumlarda herşekilde heryere yanısımış en gelişmiş şekliyle kültür ,toplumda alışılagelmiş şeyler ,erekeklerin moronluğu filmlere yansıtılıyo..en akıllı geçinen adama karı bi görünüyo en sexisinden herifin ağzının suyu akıyo feleği şaşıyo aklınız böyle işte bi karış havada..
    kızlar destek verin..
    sende buna cevap ver bakalım.
    -----------------------------

nihahaha bolum mod"u olarak benden sana destek

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    santor
    santor's avatar
    Erkek
    bir daha uyarmam uslublu yazalim!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bird
    bird's avatar
    Dişi

cok haklı..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    depraved
    depraved's avatar
    Erkek
    bird bende yetmeyen bir şey yok kız aptal.Olsa bile peşimden koşuyor.Ama cok koşar.Her neyse neyseki olay bitti.

kralım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    depraved
    depraved's avatar
    Erkek
    bırd bende ona yetmeyen bi şey yok.Kız aptal.Şimdi peşimden kosuyo.Ama iş işten geçti.Neyseki ben olayı hallettim.

kralım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    santor
    santor's avatar
    Erkek
    bi daha yazımı sılersenız sitenizi hacklerim ister inan ister inanma mod cuk
Toplam Hit: 16346 Toplam Mesaj: 95