Sevgilinizin Sizi Aldatması Durumunda Ne Yaparsınız??
-
-
Aldattıgın düşündügüm anda önce bi güzel motor niyetine sürerim sevgilimi!!
tabiki bundan önce işin aslını bayagı bi araştırmaya tutarım.
daha sonra da kıçına tekmeyi bastıgım gibi kapının önüne koyarım.ama sen daha yenisin.
anlamayabilirsin. -
Önce ayrılırım,sonra kendisi kaybetti benim gibi birini asla bulamaz bir daha diye düşünürüm,daha sonra buna kendimi inandıramam. En sonunda kendime olan güvenimi kaybederim,başka bir kadına tercih edilmenin verdiği eziklikle biterim.. (tabi eğer gerçekten aşıksam ve güveniyorduysam).. Allah hiçbirimize aldatılmanın acısını yaşatmaz umarım..
-
Aldatıldım,hayata küstüm hatta intihar edecektim.Ne mi oldu kızı da o herifi de dövdüm.İçim rahat etti ama bir daha aşık olamam.Hem kız milleti delikanlıyı bozar kondom gibi,kıza takıcan sonra çıkarıp bir daha kullanılabilecek şekilde bir yere bırakıcan.Umarım banlanmam ama şu ata sözünü paylaşmak isterim büyüklerimden özür dileyerek "amı olanın imanı olmaz"
-
Onu ilk once bi uflerim:))) Sonrada siktir cekerim:)
-
gorusmek uzere
-
aldatanı kese ceksin kardeşim
-
bencede ne kadar seversen sev geri dönme tabi bir süre sonra şartlar senin için ne gerektirir belli olmaz ama madem ikniz bi yolda yüremeye başladınız buna saygı duyması gerekerdi (bu senin içinde geçerli)dönsen bile artık bi şeyler ikiniz içinde değişmiş olacak bu seni daha çok yıpratacak eminim sevebileceğin anlaşabileceğin insanlar vardı tabi önemli olan bunlardan doğru kişiyi seçebilmek
hayatımız kendi seçimlerimizden oluşur ilk başta o kızı seçmişsin o sana ne yapmış her şey bize bişeyler öğretmeli.bundan sonraki seçiminde daha dikkkatli olmaya çalış bi de bi tavsiye güzellik seni fazla bi yere götürmez -
dostum bence sen kızı sıktır et azına ıkı tane cak gıtsın kızı affedersen senın erkeklık gururun yok demek tırkız senı boynuz ladıysa o kıza deymez demek kı saygılarımla
MG]img/forum/beer.gif'> -
Eğer Aldatılmak istemiyorsan kızla önce bunları tek tek konuşcaksın! Taviz vermiyceksin önce ne istediğini bilceksin !
Koluna takacak bir kızmı resim çektirmek için?
Yoksa onunla gülüp ağlıyacağın birinimi?
Bence sorun senden kaynaklanıyor kızın istediklerini anlamadığın için seni aldatıyor başkalarında arıyor veremediğin şeyleri bence kafanı değiştir ne istediğini anlat kıza
Toplam Hit: 16329 Toplam Mesaj: 95