Sevgiliye Msn Şifresi Verme Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya valla billa gülsem mi sinirlensem mi bilmiyorum :D

Kaçtır başıma geliyor.Normalde gerçek hayatda da tanıdıgım muhabbetim olan beni 4-5 senedir tanıyan adam durup dururken bana msnde sen kimsin yazıyor.Bi an haliyle noluyoz lan oluyorum.Ondan sonra hemen anlıyorum ki bu benim arkadasın sevgilisi.Bende kıllığına diyorum ki ben Alinin Velinin sevgilisiyim sen kimsin diyom ondan sonra engelliyorum.Bide avatarda kendi resmim var nickimde de Tarikat-ül Tahribat yazıyor yani kız nicki falan gibide değil.

Bide arkadası gördüm yolda geçende.Dedim ki olm hayırdır yoksun 2 haftadır msnde.Sonra bana dedi ki ya kanka kusura bakma benim manita msndeki herkezi silmiş adresi olanları yeni adrese ekliyom ver adresi eve gidince seni ekliyeyim :D

Harbiden valla ne salaklıklarla ugrasıyoruz ya.Bu sebepden 2-3 kişiyi engelleyip sildim msnden.Şimdi bunu yapanlar vardır aranızda belki kızmayın bana ama arkadaşlar bence çok boş bir hareket.Hadi msnyi verdinde msnde durup dururken sıradan listeye sen kimsin yazmanın alemi nedir  : |

Ben suana kadar neredeyse kimseye msn şifremi vermemişimdir.He msn şifresini vermişin he k*çındaki donu vermişin :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güvenmezsee  sevgilin sana ister msn şifreni .Ama arkadaşlarınında sewgılıleri salakmış biraz :) direk sen kimsin diye sorulurmu napıon kankaa diye giriş yapar adam kız aklı su aklı bıraz onlar kılıbık erkek:P

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

msn felan fani.önemli olan ruhunun şifresini vermek :| yada almak :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Y_O_H
    Y_O_H's avatar
    Homo

aynen hocam ben de pek bi sinir olurum bu olaya veya Feys ne oluyor ki verince şifreni kendi aranız nişan mı :|

People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

ohaaa bende kankim manitalar yapmışta diğerleri çkamasın diye msn vermek istemiyor felan filan anlamadım ama yıkıldım şu an :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    -----------------------------

ohaaa bende kankim manitalar yapmışta diğerleri çkamasın diye msn vermek istemiyor felan filan anlamadım ama yıkıldım şu an :|

-----------------------------

anlamadım knk :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

bi keresinde yapmıştım girdi kız bir kere sonra şifresini değiştirdim kızla buluştuğumuzda sordu dedim hacklenmişim :D ondan sonra istemedi bende vermedim zaten kimseyede sölemem şifremi gelsin kalbimin şifresini kırsın :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

zamanında ben de verdim ama akıllanalı çok oluyo 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bendende istiyolar ama ne vericem. diyo kız arkadaşların var. var diyom senden saklıyom. bozuluyo tabi 2 gün trip sonra eskisi gibi devam (:

msn şifresi lan bu. adı üstünde şifre. şifreni kimseyle paylaşmayacan.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Sana sonuna kadar katılıyorum bayzin. Bazen arkadaşlardan biriyle konuşuyoruz onu geçtim samimiyetten küfürle ya da argo şekilde konuşuyoruz lan bir bakıyorum sevgilisi. Gel de dellenme diyorum söyle o öküze kıza msn şifresi mi verilirmiş diye sonrada takıyorum engeli. Msn şifresini hayatta kız arkadaşıma falan vermem ama onun msn şifresinin elimde olması güzel oluyor bea :)

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

webmasterin maili namusudur :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 3444 Toplam Mesaj: 22