Sevgiliye Msn Şifresi Verme Olayı
-
Ya valla billa gülsem mi sinirlensem mi bilmiyorum :D
Kaçtır başıma geliyor.Normalde gerçek hayatda da tanıdıgım muhabbetim olan beni 4-5 senedir tanıyan adam durup dururken bana msnde sen kimsin yazıyor.Bi an haliyle noluyoz lan oluyorum.Ondan sonra hemen anlıyorum ki bu benim arkadasın sevgilisi.Bende kıllığına diyorum ki ben Alinin Velinin sevgilisiyim sen kimsin diyom ondan sonra engelliyorum.Bide avatarda kendi resmim var nickimde de Tarikat-ül Tahribat yazıyor yani kız nicki falan gibide değil.Bide arkadası gördüm yolda geçende.Dedim ki olm hayırdır yoksun 2 haftadır msnde.Sonra bana dedi ki ya kanka kusura bakma benim manita msndeki herkezi silmiş adresi olanları yeni adrese ekliyom ver adresi eve gidince seni ekliyeyim :D
Harbiden valla ne salaklıklarla ugrasıyoruz ya.Bu sebepden 2-3 kişiyi engelleyip sildim msnden.Şimdi bunu yapanlar vardır aranızda belki kızmayın bana ama arkadaşlar bence çok boş bir hareket.Hadi msnyi verdinde msnde durup dururken sıradan listeye sen kimsin yazmanın alemi nedir : |
Ben suana kadar neredeyse kimseye msn şifremi vermemişimdir.He msn şifresini vermişin he k*çındaki donu vermişin :D
-
Güvenmezsee sevgilin sana ister msn şifreni .Ama arkadaşlarınında sewgılıleri salakmış biraz :) direk sen kimsin diye sorulurmu napıon kankaa diye giriş yapar adam kız aklı su aklı bıraz onlar kılıbık erkek:P
-
msn felan fani.önemli olan ruhunun şifresini vermek :| yada almak :|
-
aynen hocam ben de pek bi sinir olurum bu olaya veya Feys ne oluyor ki verince şifreni kendi aranız nişan mı :|
-
ohaaa bende kankim manitalar yapmışta diğerleri çkamasın diye msn vermek istemiyor felan filan anlamadım ama yıkıldım şu an :|
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
ohaaa bende kankim manitalar yapmışta diğerleri çkamasın diye msn vermek istemiyor felan filan anlamadım ama yıkıldım şu an :|
-----------------------------anlamadım knk :D
-
bi keresinde yapmıştım girdi kız bir kere sonra şifresini değiştirdim kızla buluştuğumuzda sordu dedim hacklenmişim :D ondan sonra istemedi bende vermedim zaten kimseyede sölemem şifremi gelsin kalbimin şifresini kırsın :)
-
zamanında ben de verdim ama akıllanalı çok oluyo
-
bendende istiyolar ama ne vericem. diyo kız arkadaşların var. var diyom senden saklıyom. bozuluyo tabi 2 gün trip sonra eskisi gibi devam (:
msn şifresi lan bu. adı üstünde şifre. şifreni kimseyle paylaşmayacan.
-
Sana sonuna kadar katılıyorum bayzin. Bazen arkadaşlardan biriyle konuşuyoruz onu geçtim samimiyetten küfürle ya da argo şekilde konuşuyoruz lan bir bakıyorum sevgilisi. Gel de dellenme diyorum söyle o öküze kıza msn şifresi mi verilirmiş diye sonrada takıyorum engeli. Msn şifresini hayatta kız arkadaşıma falan vermem ama onun msn şifresinin elimde olması güzel oluyor bea :)
-
webmasterin maili namusudur :|