Sevgiliye Msn Şifresi Verme Olayı
-
@Trabs0n
bi kız vardı. erkek arkadaşı na veriyodu şifresini. benden de hoşlandığını duymuşluğum vardı. salak kız geldi beni erkek arkadaşıymış gibi keklemeye başladı. :) nerden anladım bütün smileyler normalde kullandığı smileyler :) akıl var mantık var normal msn smileyleri tamamdır da o sonradan eklenenleri kullanmayacak kadar beynin yok mu?
Artık işletip naapacaktı onu da bilmiyom ama :D
-
Bende bir çok kez bu durumla karşılaştım. Hayatımda gördüm en salakça davranışlardan birisi. Zaten akıllı erkek msn adresini istemezde vermezde. Gerek varmı ?
Birde msn listesindeki arkadaşlara gider yapması yokmu... Sadece erkekler kızlara vermez şifresini, tam tersi erkek kızın şifresini alıp sormazmı, "sen kimsin ?"
Ben direk cevabı hakettiği gibi veririm: "Annen iyi tanır ona sor, hatırlamazsa kız arkadaın söyler...", bu kadar salak insanlar msn listeme nasıl giriyor anlamıyorum...
-
- naber lan ipne
+ sen neden sürekli küfür ediyosun?
- sen etmiyo musun?
+ hayır etmiyorum.
- sen kimsin?
+ ben sevgilisiyim.
- (:
başıma geldi.
-
cvp basit,msn adresimi istemen bana güvenmediğini gösteriyo.Şifreyi veriyorum ama ayrılığımla beraber.
Bu güne kadar vermedim,verdirmem ve verdirmemeliiym.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
webmasterin maili namusudur :|
----------------------------- -
he ya msn dn sövüorm sora bn kız arkadasyım dio. sora bi daha sövüorm.
-
hazır küfürler kütüphanemden seçmeleri kopy paste yapıyorum sevgilisiyim diyeceğini hissetiğimde :W
-
snnyk bunu yazdı:
webmasterin maili namusudur :|
saygılar. -
Benimde başıma geldi... Küfür etmek niyetindeydim ki ben arkadaşıyım dedi.. Artık soruyorum.. xxx sen misin diye.. oda yok baban diyor...
-
Olum manyak mısınız lan siz? :D Kız olsada versek şifreyi amk :d Canımı istesin lan :d