Seviyorum Ama....(Yine Aynı Sorun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

yha abilerim ben lise 2 yim.Ben lise 1 lerden bir kıza aşık oldum.Yani ondan hoşladım.Kızla daha hiç konuşmadım ama kız benim onu sevdiğimi biliyor bundan eminim.Kızla hep bakışıp duruyozz.Arkadaşları gülüp duruyo:D şimdi kız la evlerimiz yakın zaten.Acaba ben kıza okulda mı teklif edem yoksa okuldan çıkarken yada okula giderkenmi teklif edem.Yada bir arkdaşamıma ettirem.Ben kızın yanında çok utanırım. kıza direk ne denir

Lütfen abaza falan demeyin 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Ne güzel ifade etmişsin :)

Sana bir olayımı anlatayım. Bundan 6 yıl önce bende lise2. sınıfta lise1 den beri tıpki senin olaydaki gibi bir kızı seviyordum. Sürekli bakışmalar, birlikte okuldan aynı mahalleye dönerken edilen muhabbetler felan...

Artık ondan başka şey düşünemez oldum, açılmaya karar verdim ve duygularımı ona bir şekilde bildirmeliydim ama çok utanıyordum. (Tabi o zamanlar şimdiki gibi kazanova değilim =) ) Neyse artık dayanamadım bir gün, arkadaşlara benim konuşamayacağımı benimiçin gidip konuşmalarını rica ettim. Bunlarda kabul etti. Çıkışta bunlar kızın yanına gittiler bende arka çıkış kapısının önünde heyecanla bekliyorum, öyleki kalbim sanki çıkacak yerinden. Peki ya hayır derse ne yapacakdım ?

Neyse bizimkiler geldi sırıtıyorlar, dedim bu iş oldu. Geldi birisi "Lan kız seni istemedi, o sadece arkadasım dedi, zuhaha"  diye bir cümle kurdu, o an şuurumu kaybettim. hiç bir şey demeden eve geldim, yolu nasıl buldum hatırlamıyorum. Tek bilip hissettiğim şey acıydı.

Eve geldim ve ağladım, ama istenmemekten değil, bunu ona benim değil başkasının aracılığla söylediğim için...

Sonrası malum, delikanlıyız ya, ya sevgilim olacak yada konuşmayacaktım, ve lise boyunca bir daha konuşmadım onunla...

Bu olaydan tam kurtuldum derken, lise1 sonunda görüp hoşlandığım bir kız vardı. Lise2 de bizim sınıfta idi, diğer kızdan aldığım olumsuz tepki beni yeni arayışlara itti ve kendimi bu yeni platonik aşkın içine etti. Sürekli gözlerimiz birbirimizde idi ama ben ona koca 2 yıl içinde sadece laf soktum. 

Ona hiç seni seviyorum, yada senden hoşlanıyorum diyemedim...

Bu çok kötü bir duygu, bazen düşünüyorumda insan elindekilerin kıymetini bilmiyor, özellikle geçen zaman.

Şimdilerde keşke diyorum ama, aldığım habere göre geçen sene hamileydi ve şimdi bir çocuğu olmuştur bile.

Sana tek sözüm, o seni istemese bile içindekileri söyle haykır, gün olur bunları ona söyleyemez duruma gelirsen her hüzünlü parçada onu anar bir iç daha çeker ve gözlerin dalar uzaklara...

Unutma hayat kısa, bu fırsatı bir daha bulamayabilirsin... 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Sana bir olayımı anlatayım. Bundan 6 yıl önce bende lise2. sınıfta lise1 den beri tıpki senin olaydaki gibi bir kızı seviyordum. Sürekli bakışmalar, birlikte okuldan aynı mahalleye dönerken edilen muhabbetler felan...

Artık ondan başka şey düşünemez oldum, açılmaya karar verdim ve duygularımı ona bir şekilde bildirmeliydim ama çok utanıyordum. (Tabi o zamanlar şimdiki gibi kazanova değilim =) ) Neyse artık dayanamadım bir gün, arkadaşlara benim konuşamayacağımı benimiçin gidip konuşmalarını rica ettim. Bunlarda kabul etti. Çıkışta bunlar kızın yanına gittiler bende arka çıkış kapısının önünde heyecanla bekliyorum, öyleki kalbim sanki çıkacak yerinden. Peki ya hayır derse ne yapacakdım ?

Neyse bizimkiler geldi sırıtıyorlar, dedim bu iş oldu. Geldi birisi "Lan kız seni istemedi, o sadece arkadasım dedi, zuhaha"  diye bir cümle kurdu, o an şuurumu kaybettim. hiç bir şey demeden eve geldim, yolu nasıl buldum hatırlamıyorum. Tek bilip hissettiğim şey acıydı.

Eve geldim ve ağladım, ama istenmemekten değil, bunu ona benim değil başkasının aracılığla söylediğim için...

Sonrası malum, delikanlıyız ya, ya sevgilim olacak yada konuşmayacaktım, ve lise boyunca bir daha konuşmadım onunla...

Bu olaydan tam kurtuldum derken, lise1 sonunda görüp hoşlandığım bir kız vardı. Lise2 de bizim sınıfta idi, diğer kızdan aldığım olumsuz tepki beni yeni arayışlara itti ve kendimi bu yeni platonik aşkın içine etti. Sürekli gözlerimiz birbirimizde idi ama ben ona koca 2 yıl içinde sadece laf soktum. 

Bu çok kötü bir duygu, bazen düşünüyorumda insan elindekilerin kıymetini bilmiyor, özellikle geçen zaman.

Şimdilerde keşke diyorum ama, aldığım habere göre geçen sene hamileydi ve şimdi bir çocuğu olmuştur bile.

Sana tek sözüm, o seni istemese bile içindekileri söyle haykır, gün olur bunları ona söyleyemez duruma gelirsen her hüzünlü parçada onu anar bir iç daha çeker ve gözlerin dalar uzaklara...

hocam...

Yar dediğin İstanbul gibi olmalı,

Fethi zor,Fatihi tek.

bulursun adam gibi birini merak etme ;)

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

Neyse bizimkiler geldi sırıtıyorlar, dedim bu iş oldu. Geldi birisi "Lan kız seni istemedi, o sadece arkadasım dedi, zuhaha" diye bir cümle kurdu, o an şuurumu kaybettim. hiç bir şey demeden eve geldim, yolu nasıl buldum hatırlamıyorum. Tek bilip hissettiğim şey acıydı.

hocam...

Yar dediğin İstanbul gibi olmalı,

Fethi zor,Fatihi tek.

bulursun adam gibi birini merak etme ;)

Adam gibi olmanın ölçütü nedir?

Peki ben de o kirtere giremiyorsam? Bir bayandan bunu nasıl bekleyebilirim ki.

Bana kimse gösteremez adam gibi adam. Herkezin bi yanlışı, mutlaka vardır, asıl olanda o kişiyi hataları ile anlamak ve gerektiği ölçülerde onuda sevmektir...

Önemli olan adam gibi olan değil, bir ömür boyu uyum içinde yaşayabileceğimiz ruh ikizimizi bulmak.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Adam gibi olmanın ölçütü nedir?

Peki ben de o kirtere giremiyorsam? Bir bayandan bunu nasıl bekleyebilirim ki.

Bana kimse gösteremez adam gibi adam. Herkezin bi yanlışı, mutlaka vardır, asıl olanda o kişiyi hataları ile anlamak ve gerektiği ölçülerde onuda sevmektir...

Önemli olan adam gibi olan değil, bir ömür boyu uyum içinde yaşayabileceğimiz ruh ikizimizi bulmak.

Böyle düşünürsen her insana iyimser yaklaşırsın.Herkesi seversin.Belki bu güzel bişey ancak sürekli acı çekersin.

Beklentiye girersin.Beklediğini bulamazsın.Sen karşıdaki insanın hatalarını görmezden gelirken,o habire hata yapmaya devam eder.

"Herkezin bi yanlışı, mutlaka vardır, asıl olanda o kişiyi hataları ile anlamak ve gerektiği ölçülerde onuda sevmektir... " 

'e ek,demek istdiğim...O insan hatalarından haberdar değilse,zerre miktar anlayış göstermem.Yaşadığım hayat benim,başkasının değil...

Kaldı ki adam gibi birini bulursundan kastım bunlar değildi..Sürekli eş değiştiren,aklı uçkuruna inmiş kimselerden soyutlanmış,bi dünya insandı...

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    doktordanger
    ver şu kızın telefon numarasını felan ben senin yerine söyleyivereyim :) her yere konu açmışsın. sana kızı ayarlayalımda kurtulalım :D

Sade Üye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek

doktordanger
    ver şu kızın telefon numarasını felan ben senin yerine söyleyivereyim :) her yere konu açmışsın. sana kızı ayarlayalımda kurtulalım :D

vermezsende okulda teklif etme :) okul kıyafetleriyle kız ayarlanmaz. çünkü herkeste aynı kıyafet ilgi çekici bi durumun olmaz. bi gün güzel bi kıyafetle ve elinde bir tek gül :) çal kapısını. annesi çıkacağı içinde dikkatli ol gülü arkana sakla. annesi çıkarsa kızı çağırt arkadaşıyım falan filan kitap vereceğim :) kız gelince direk en önemli silahını çıkartıp kıza veriyorsun(dikkat et gül de diken olmasın) ve cesaretin olmazsa o anda direk tabanları yağlayıp kaçıyorsun :) varsa senden hoşlanıyorum dersin yine kaçarsın bence sen :)

Sade Üye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    oktaysecurity bunu yazdı:

doktordanger

vermezsende okulda teklif etme :) okul kıyafetleriyle kız ayarlanmaz. çünkü herkeste aynı kıyafet ilgi çekici bi durumun olmaz. bi gün güzel bi kıyafetle ve elinde bir tek gül :) çal kapısını. annesi çıkacağı içinde dikkatli ol gülü arkana sakla. annesi çıkarsa kızı çağırt arkadaşıyım falan filan kitap vereceğim :) kız gelince direk en önemli silahını çıkartıp kıza veriyorsun(dikkat et gül de diken olmasın) ve cesaretin olmazsa o anda direk tabanları yağlayıp kaçıyorsun :) varsa senden hoşlanıyorum dersin yine kaçarsın bence sen :)

hocam teli olsa vercem:Ddediklerini yapıcam inş olur.D 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

seviyorum ama. burdaki ''ama'' cumlesi olmamış..tavsiyeye gelince bi 25 lik varmı (kuruş) dersin.dilenci gibi isteme tabi neden deyince aşık oldugunda annem beni ara demişti de.

bu iyi bi yöntem yok onu ben yapamam  dersen. mutlaka kendin teklif et derim.telefonu falan bosver direk söyle sizden hoşlanıyorum galiba...

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    doktordanger kardeş 1 hafta oldu nerdeyse noldu senin iş ? tecrübelerini paylaş da bizde gelecekteki stratejimizi belirleyelim :) gül işini yapabildin mı? yaptısan işe yaradımı ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

JordanoR bunu yazdı:
    doktordanger kardeş 1 hafta oldu nerdeyse noldu senin iş ? tecrübelerini paylaş da bizde gelecekteki stratejimizi belirleyelim :) gül işini yapabildin mı? yaptısan işe yaradımı ?

Gül işini bence yapmayalım çünkü kız direkt olarak gülü sana fırlatır ve sen kimsin yha diye tersler. Gülü kızla aranızda arkdaşlık ilişkisi oldumu yapıcan o zaman çok sağlam.Zati şuan burda arkdaşların deiklerini kızı görünce ve kızın yanında yapamıyorsun heycandan titriyorsun yüin kızarıyo bunların hepsini ubutuyorsun.Ben direkt söylücem seni seviyorum dicem ve yanından kaçççam:D 

Toplam Hit: 2255 Toplam Mesaj: 18