Seviyorum Ama....(Yine Aynı Sorun)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ya kızı herkesin gözü önünde çekeceksin kenara söyliyeceksin...kendinden emin bir şekilde hareket etmen herkesin susması için yeterlidir...ters bir cevap alsan bile sen olgun davranmaya çalış zaten senin olgun davranınca o kendini çocuk gibi hisseder o kötü duruma düşer...ama hep dediğim şey şudur ki herkes olgun davransın artık yaa...seni seviyorum demek bu kadar zor olmasın yaa...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oktaysecurity
    oktaysecurity's avatar
    Erkek
    doktordanger dostum sen kız mız ayarlayamazsın :)

Sade Üye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Senden bi cacık olmaz...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

Edit.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gecelerisarankorku
    gecelerisarankorku's avatar
    Erkek
    sonuda ölüm yok ya soyle gitsin yer ve zaman onemli degil

Karayollarında degil senin kollarında ölmeyi tercih ederim!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    connectus_erectus
    connectus_erectus's avatar
    Erkek
    doktordanger bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben direkt söylücem seni seviyorum dicem ve yanından kaçççam:D

-----------------------------

Kız da bu resmen çocuk diyecek, işin olabilitesi varsa da olmayacak. Nereye kaçıyon hoca ya da niye kaçıyon 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

bende bi anımı anlatayım kendine ders çıkar.

bende bundan 4 yıl önce lise 1 deyken (şimdi mezunum) bi kız vardı adı özge idi. gerçketn ama gerçekten gördüğüm en güzel kızalrdan biriysdi ama onu sevmemdeki etken güzleliği dğeil hanım hanımcık, terbiyeli oturmasını kalkmasını bilen ve modern bi kızdı giyinmesini adam gibi süslenmesini(yüzünde 1 parmak makyaj, veya rus orospu*l/r gibi saçlarını renklerle donatan biri dğeildi) tam istediğim bi kızdı ama benim kankam dı. nese yıl geçti bitti bi bok olmadı zaten onu sevdiğimi lise 1 in 2. döneminde tam olarak anladım.  lise2 oldu ve artık onu sevdiğimi birazcık çaktırmaya başladım ve biliyorumki oda anladı, onun ve benim yani ortak en yakın arkadaşımız hünercan vardı ona bunu söyledim onu çok seviyorum ne yapmalıyım fikir istedim am ao hiç buluşmaz ne güzel ark. sınız kabule tmezse ikiniz içinde kötü olur ve şuana kadar kimseyle çıkmadı çıkmazda tanıyorum onu. çok zorlu bir yıl oldu benim için naısl geçtiğini hala anlamış değilim hep acı çekiyordum.  nese lise 3 oldu ve artı dayanamıyordum okulda bitecekti bu sene bir an önce söyleyip içimdekileri haykırmam lazımdı içim içimi kemiriyordu reddedeceğini bilsem biel artık söylemek istiyorudum hiç olmazsa duygularımı ona anlattı ve paşa paşa siktir yedim sorun dğeil önemli olan anlatmak dedim kendi kendime.. sonra bi ark. duyduğuma göre hünercan ona onu sevdiğimi söylemiş.... burada bir parantez açıyorum burayı unutmayın (bu aralar hüner yine bana sık sık hiç bulaşma beni dinle reddedecek diyordu. en sonund aonu unutmak için biriyle çımmaya karar verdim, birne teklif yolladım ismi cansu kabul etti 1 hafta çıktım ve ayrıldım dayanamıyordum özgeyi severken başkasıyla birlikte olamazdım, tabi bu arada telefonumun arkaplanına " casum aşkım benim " yazmıştım kız görsün hoşuna ghitsin die) ve birdün sınıftayken özge ile sohbet ediyorduym ben onun cennet dediğim gözlerine bakıyordum gözleridne aşkı görüyordum ama o sıra özge tlf istedi cansudan ayrılaı 2 hafta olmuştu ama tlf pek ilgilenmezdim ve arkaplanı dğeiştirmeyi unutmuşum özge bunu gördü bir anda tlf sıranın üzerine küt diye yapıştırdı aman allahım dedi, gözleri doldu ne oldu dedim  şok olmuştum.. inanamıyorum dedi sağ gözünden bir damla yaş aktığını gördüm ve hemen arkasını dönüp koşarak sınıftan çıktı tuvalete gitti ve ders sonuan kadar gelemdi. onu ertesi gün görüğümde hiçbirşey olmamış gib davranıyordu yine eskisi gibi sanki hiçbişey olmamıştı. ben hala dümnün şokundaydım. tabi salak değildim arkaplanı gördüğünü anlamıştım, ama dün öyle bugün böyle ... ve anlam veremedim kafamda soru işaretlkeri oluştu.. okul bitti eylül ayında dershaneye hünercan geldi bana bişey söylemek istediğini ve merdivenlere inmek istediğini söyledi tamm dedim indik. bana Tuğrul biliyormusun özge seni lise 2. den beri seviyormuş, sana açılacağı gün çok heyacanlanmış bir türlü söyleyememiş hep havadan sudan konualr açmış en sonunda içinden "Allahım senn adına yemin ediyorum şuan tuğrula onu çook sevdiğimi söyleyeceğim" demiş çünkü yemin etmezse bir türlü diyemeyecekmiş. çok utanıyormuş ve yemin ettiği için demek zorunda kalmış, tlf. istemiş mesaj ekranına yazıp sana uzatacakmış ama tlf aldığında arkaplanı görmüş ve kahrolmuş, özge ünv. kazanda gazi ünv. PDR kazanmış, ünv. gitmeden önce hünere anlatmış, hünerde işin aslını anlatamamış doğru olurmu diyte emin olmamış.. bende iyikide anlatmadın ben bunu hakediyorum ona onu sevdiğimi ben söyleyemedim başkasındanda duymasın böle hep içimde kalsın ve her an içimi yemesin kemirsin bu izdırap deidm.. ve hala bu ızdırabı çekiyorum, şimdi başkasıyal birlikteyim ve onu çok seviyorum özgeyle herşeyi aynı ama onun kadar güzel değil tek eksik buda buda benim için önemli değil. ama hala özgeye söylemem beni yeyip bitiriyor.. sende böyle bişey asla yapma git en azından delikanlı gibi herşeyi anlat içinden ne geçiyorsa anlat kızalr öcü değil adam yemez, yorumalrı okumadım ama çiçeği kafama çarpar demişin, saçmalama hiçbir kız çiçeği kafana çarpmaz okadar yamyam kız yoktur. haa ama olurda çarparsa arkana baklmadan koş o kızdan bi b*k olmaz.. rahat ol..

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 2256 Toplam Mesaj: 18