Seyrantepe Metro Kazası 29.09.2014
-
yazdıklarım hep silindi tekrar yazıyorum...
umarım vatandaş sakat kalmaz o demir çok fena girmiş.böyle olaylarda maalesef halkımız(hepimiz) hukuk-adalet süreci safsatalarıyla kandırılıyor,bu olayın hesabı önce ibb başkanından sorulmaya başlanması gerekir,çalışmaları tamamlanmayan metroyu aktif hale getirmek için benden izin almadılar sonuçta. olacaklar ise belli 2-3 tane asgari ücretli bir tanede müfettişi cezalandırırlar(para cezası muhtemel) olayı kapatırlar.
-
AnilCarkci bunu yazdı
yazdıklarım hep silindi tekrar yazıyorum...
umarım vatandaş sakat kalmaz o demir çok fena girmiş.böyle olaylarda maalesef halkımız(hepimiz) hukuk-adalet süreci safsatalarıyla kandırılıyor,bu olayın hesabı önce ibb başkanından sorulmaya başlanması gerekir,çalışmaları tamamlanmayan metroyu aktif hale getirmek için benden izin almadılar sonuçta. olacaklar ise belli 2-3 tane asgari ücretli bir tanede müfettişi cezalandırırlar(para cezası muhtemel) olayı kapatırlar.
adam sakat kalırsa yazık olur. bide sakat kaldığıyla kalır. herhangi maaşta bağalamazlar yada sakat maaşıyla geçinebilirse işte.
-
Bahtsız bedeviymiş. Böyle kazalar adamı hayattan soğutuyor, uğraş didin çalış hayallerinin peşinden koş,ondan sonra metroda heybeden gote demir kazık girsin.
-
Andrei bunu yazdı
buna da takdir-i ilahi derler, bu isin fıtratında var derler, her seyi dediler bunları da derler.
türkiye'de yasanmaz, hayatta kalınır.
bu işin fıtratında var. bakınız çok ilginç; 1864 de Birmingham da
-
Hergün en az 2-3 defa kullandığımız metro, gel de küfretme.
-
yıllık izne çıkmasam bu sabah o metroda olacaktım belkide o demir bana girecekti gelde sövme
-
Fdumanli bunu yazdısamaccc bunu yazdı
my net te editlemeden koymuşlar resmi adamın kalçaya demir girmişti .
iyi de sansursuz resmi ne diye direkt olarak koyuyorsun buraya?
korktunmu ?
-
vay amk o nasıl girmiş öyle
neymiş ki o inşaat borusu mu?
-
Kaza diyoruz böyle şeylere ,kaza değil cinayete teşebbüs sayılmalı bu durumlar, bu durumların oluşmasında ihmali olanlar,göz yumanlar,tam anlamıyla önlemini almayanlar. Hani ''insan'' herşeyden değerliydi. % lere bırakılmamalı insan hayatı.
Yabancı formlar da görürdüm böyle görüntüleri, Çoook büyük geçmiş olsun. -
üzücü çok üzücü.