folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder ŞEYTANLA TANIŞMA.... İlginç Vukuatlar

ŞEYTANLA TANIŞMA.... İlginç Vukuatlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

hahahahah cok komik lan bunlar

şeytan nerdesin len hipne

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meta
    meta's avatar
    Erkek

poker bunu yazdı:
    -----------------------------

Umut Doğsu ise başka bi versiyonunu göndermiş. Onun efsanesi ise kız yurtlarında, bilhassa gece biri banyo yapmaya karar verdiğinde anlatılıyomuş. Yurdun birinde bi kızcağız, gece herkes yattıktan sonra banyo yapmaya karar vermiş. Eşyalarını hazırlayıp birbirinden perdelerle ayrılmış ortak yurt banyolarının yolunu tutmuş. Güzelce banyosunu yapmaya başlamış. Bi ara sabun elinden kayınca eğilmek zorunda kalmış. Tam o anda yan duş kabininin kısa kalan perdesinden bi çift ayak görmüş. Allahım, ayakların biri düzmüş, bu çok normal ama diğeri tamamen tersmiş. Kız çok korkmuş haliyle. Koşarak bekçiye gitmiş. Bekçiye derdini anlatmış. Adam, "Yok kızım, öyle şey olur mu, yanlış görmüşündür sen" filan diyerek kızı sakinleştirmiş. Kızın kendisi de buna inanmak istediğinden heyecanı yatışmış. O sırada gözleri bekçinin ayağına takılmış. Bekçinin de ayaklarının birinin ters olduğunu görünce o anda çıldırmış.

offf be şeytandaki fanteziye bak :)))) 

ben......sen...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dikdatoraa
    dikdatoraa's avatar
    Erkek
    sittir a.g. sunlarada inanacak gadar dustuyseniz yazık valla hayır korkarsın o ayrı mesele ama inanma lütfen eşşek kadar adamlarsınız

yenilmenin acısını yaşamadan kazanmanın zevkine hiç bir zaman varamazsınız... mağlubiyet son derece motive edicidir dibe vurduğunuzda en tepeden başka gidecek yeriniz kalmaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    arkadaşlar ozmn sizi http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=23593 buraya davet ediorum:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:

hahahahah cok komik lan bunlar

şeytan nerdesin len hipne

olm bu herif dünyanın gördüğü en eğlenceli adamı :D nickim yok hacı sen burlara uğrarmıydın * nerlerdesin yaa.... ayrıca ayakları ters döneen cindir şeytan değil...

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

poker bunu yazdı:

Sabah her zamanki saatte kalkan yurttaki öğrencilerden biri banyoya gidiyor. Dişlerini fırçalarken karşısındaki aynada bir şekil belirmeye başlıyor.Tamamen yeşil renge bürünen cisim (sonradan anlaşılıyor "cin" ) iki elini bu öğrenciye uzatıyor ve onu boğazından yakalamaya çalışıyor. Genç o anda şuurunu kaybederek müdür muavinliğine kadar kendini taşıyabiliyor ve hızlı bir şekilde olanları anlatıyor. Kafasını kaldırıp baktığında müdür muavinin de aynadaki cisme benzediğini ve iki kolunu kendisine doğru uzattığını farkediyor. Sonrası malum, genç oracığa yıkılıp kalıyor.

aq madem genç orda yıkılıp kalıyor.(ki ben oradan öldüğünü anlıyorum) o zaman dişini fırçalarken o kızın aynada o garip yaratığı gördüğü nerden biliniyor? 

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    saçma bea abi ayakları tersmiş düzmüş olurmu böle şey yaaa

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

ben cinler hakkında hemen herşeyi bilirim

zaten koyde 6 tane cin arkadaslarim vardı

alaza ,yalaza ,zulem ,esil ,yesil ,lef

hatta lef olmustu 5 tane.eğer cinlerden cok korkarsanız ozaman size musallat olurlar .zaten cin çarpması  diye bişey yok.

çok korkan insanlara gorunuyorlar.onlarda korkunca odu bokuna karısıyo ve deliriyor. agzı yuzu yamuluyor.olay bu kadar.

ayrıca bi arkadas ateistlere musallat olur yazmış.çok yanılıyor.elbette türkiyedeki cinlerin çogu müslümandır ama tabiki

farklılarıda var.kimse bana bulaşmaz sanmasın.bu arada 1000 1500 yıl yaşarlar.bazı insanlarla işbirliği yapıp

(hocalar cinciler vs.) çıkar sağlayabilirler. Sorabilirsiniz ozaman niye sürekli birilerine gorunmuyolar diye.bende sormustum .

Mesala herkes sex yapmak ister ama gidip yolda beğendiiniz bi kiza tecavüz edemessiniz.Cinlerde aynı şekilde her

istediğine gorunemezler.ancak onlar maddi varlıklardır manevi değil.yani evrendeki fizik yasaları onlar içinde geçerlidir.

www.atsizcilar.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

dobolig o kadar konuştun yani onlarla konuştuğunu diyon onlar insanları nasıl görüyor ? Nelerden korkuyor ?

Herkes demirden korkarlar der.. Doğrumudur?

Ayrıca bu yazıların hepsi önceden duymuştum ama bu gece cenabet olmamın veridği bir acı ile tüylerim feciii şekilde diken diken oldu ...

Aslında bir fikre kavuştum..:D Yolda felan birilerini görürsem şayet ayaklarına bakmıyacam ...Zaten demirsiz gemiyom ya çakmak ya anahtar ya bıçakla geziyom. Tek gezip gece yarılarına kadar ıssız sokaklardan geliyorsanız zaman kötü kola bi tarafı felsefesi işe yaramalıdır:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clinique
    clinique's avatar
    Erkek
    inanmasamda heycanlı oldu okumak.... bu arada anlatınların hepsinde kişi birinin ayaklarını ters görünce herkesin ayaklarınıda ters görüyomuş..bu olay kişilerin  şeytanla alakası olmayıpta kızın psikolojik bi durumu olamaz mı yani  kişi rahatsızdır ve herkesin ayaklarını ters görüyodur ??? ? ? ? ?
Toplam Hit: 9971 Toplam Mesaj: 35