ŞEYTANLA TANIŞMA.... İlginç Vukuatlar
-
bizim köydede bundan daha acayip seyler varmış..yazılanalr biribrine çok bneziyo hayal ürüün olabilir ama bizimkiler cok ilginç...
1- bigün bizim köyden koruculuk yapan dayı ve 3-4 arkadaşı tavuk hane denınlen bir yer var orda çekmişler kafaları bizim korucu bir anda başlamış oynamaya ötekiler demiş ne oluyo davul çalıyo felan..bizim korucuya otur oynama giden onlarla demış ötekiler de o arada sızıyo mu ne adamda oynaya oynaya gitmiş..sabah bi açıyo gözlerini hayrabolu ya giderken köprü varmış onun alında açıyo gözlerini.. çalan davullar ise şeytan düğünüymüş öle dediler...
2- bizim köyde çeltik ekilmeye başladı bilen bilir tarlaya habire su basarlar...işte güpe gündüz tarlada çalışan kekonun biri tarlaya su gitsindiye kazılan kanlların önundeki kayayı kaldırıp yana deviriyo arkasını dönuyo bir ses duyuyo ''KOY O TAŞI YERİNE'' adam tırsa tırsa taşı deviriyo yerine motorla atlayıp köye geliyo anlatıyo kahvede tarla sahibine felan adam bende görüyorum felan diyo sorna oralarda mezae bulundu galiba tarlaya el koydu devlet..
3- birde top oynayan cinler var bizim köyde karşı mahelle var orada bir çatak derler cukurda kalıyo millet oraya çöpunu hayvan pisliklerini döker bir gece hiç unutmam benım kızla konuşcam kımse yediremedi bizim koyden bir arkdaş hariç oda zaten sağlam bir elemandı aldı evden tüfeği bedne de 2 tane kelebek aklımıza gelmedi cin muhabbeti biz köpeklerden korktuğumuz için kuşandık daha sonra işte tuttuk karşı mahellenin yolunu.. ilkten 3-4 tane masti geldi önumuze kaya ile felan kovaladık yukarıya çıktık (bu mahelleye giden 2 yol var) sonra bne kız aradım bizim eleman hemen yanımızda motorarabasında olan yenı kesilmiş ağaçların üsütne çıktı elinde tüfek kolluyo abisi cıkması diyee sonra biz kızla konuştuk muhabbet ettik ortalık bir anda sessizleşti benım kız içeri kaçtı onların bahçeden iri yarı çoban köpeği çıktı allahtan kapı örülü sorna havlamaya başladı baktık butun mahelle aya kalktı a.q bizde gidek dedik geldiğimiz yerden dönucez bir baktık yolun sonunda kızın abisi haydi öteki tarafa ordada çatak var a.q yol 2 kez keskın bir şekilde dönuyo ama hiç birşey gözükmüyo a.q birde ufacık şeyler gördükmü bacak kadar seyler topun peşinde koşturuyolar ses çıkmıyo a.q bizim eleman başaldı dokuzluyla saydırmaya çıkan ışıktan bulduk yolu bir kayıp düşsen hayvan dışkısına geldimi işin biter batarsın en az 4-5 metre derindir a.q sorna bütün köy ayağa kalktı silah atıldı diye millet yangın çıktı sanmış silah atınca..
4-sonra aynı sekil ibribey köyü var bizim köyden sorna 3-4 km bizim köye biz düüne yürüyerek gidiyoz oraya sonra neyse yolda biizm köyden bir abi taksiye aldı bizi arabada toplam 6 kişiyiz köyün girişince bir kavaklık alan var tam 20-30 m kadar tam oraya geldik a.q baktık arabanın yanında kavakalrın altında ufacaık kağnı arabaları gidiyo parlıyolar ama basrtık gaza vurduk köy içine o akşam amma içmiştik a.q başka türlü yayan geçilmez ordan...:) sonra evde anlattık dayım bize aynı yerde bulunana kadn cesetinde bahsetti kadın kavak ağaçlarının üsütnde bulunmuş kadına esek dıskıs yedirilmiş dayım seytanalr ona dolma diye esek dışkısı yedirmiş dedi a.q bu yuzden köyde define arayamıyoz....
birdakı gitiğimde gene birşeyler duyarsam yaşarsam analtırım...
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar bakın genelde olaylar yurt larda bide benim arkadasın başından gecen bir olay var şimdi benim arkadasım dini yurtta kalıyordu bir zamanlar ve bi geceöğrenciler toplanmış sohbet ediyorlar ve banyodan su sesi geliyor ögretmenlari ögrencileri tam oldugunu bakıyor hiç eksik ögrenciyok herkes merak içinde banyoya bakıyorlar kapıyı açıyorlar kapı kapanıyor hoca dua okuyor kapıyı acıyor banyo tasını fırlartıyor hoca gine dua okjyarak kaıyı açıkyır bi anda kayboluyor
bu gercek birhikaye yani içinde yalan yok
-----------------------------hoca ne o öyle kayboldu falan :D biraz bilimsel bakalım. ben cin yok demiyorum ama böyle birden banyoya girip yok olmalar da çok saçma.zaten demin birisi müdür ile ilgili konuyu yakalamış. kız o an delirdiyseyada öldüyse dişlerin fırçalarkenki olaylar nerden çıktı...
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------ben cinler hakkında hemen herşeyi bilirim
zaten koyde 6 tane cin arkadaslarim vardı
alaza ,yalaza ,zulem ,esil ,yesil ,lef
hatta lef olmustu 5 tane.eğer cinlerden cok korkarsanız ozaman size musallat olurlar .zaten cin çarpması diye bişey yok.
çok korkan insanlara gorunuyorlar.onlarda korkunca odu bokuna karısıyo ve deliriyor. agzı yuzu yamuluyor.olay bu kadar.
ayrıca bi arkadas ateistlere musallat olur yazmış.çok yanılıyor.elbette türkiyedeki cinlerin çogu müslümandır ama tabiki
farklılarıda var.kimse bana bulaşmaz sanmasın.bu arada 1000 1500 yıl yaşarlar.bazı insanlarla işbirliği yapıp
(hocalar cinciler vs.) çıkar sağlayabilirler. Sorabilirsiniz ozaman niye sürekli birilerine gorunmuyolar diye.bende sormustum .
Mesala herkes sex yapmak ister ama gidip yolda beğendiiniz bi kiza tecavüz edemessiniz.Cinlerde aynı şekilde her
istediğine gorunemezler.ancak onlar maddi varlıklardır manevi değil.yani evrendeki fizik yasaları onlar içinde geçerlidir.
burda da doğru demiş. bizim burda da musallat olanlar vardı. ama dodobig in dediği gibi dünyadaki fiziki yasalar onlar içinde geçerkli. demirden korkarlar mı bilmem ama senin bir insana hafifce vurman o insanı öldürmez ama onları öldürebiliyo yani ayrıca hassas varlıklar.
neyse bildiklerimi paylaşim dedim (: hadi TBT devam
-
yurt hikayelerinin alayı kolpadır .
bende yurtta kalıp böyle şeyler uydurduğum için biliyorum xD
-
laa öteki konuya bakın link verdi ya biri süper ya korkmak için bire bir:D
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------ben cinler hakkında hemen herşeyi bilirim
zaten koyde 6 tane cin arkadaslarim vardı
alaza ,yalaza ,zulem ,esil ,yesil ,lef
hatta lef olmustu 5 tane.eğer cinlerden cok korkarsanız ozaman size musallat olurlar .zaten cin çarpması diye bişey yok.
çok korkan insanlara gorunuyorlar.onlarda korkunca odu bokuna karısıyo ve deliriyor. agzı yuzu yamuluyor.olay bu kadar.
ayrıca bi arkadas ateistlere musallat olur yazmış.çok yanılıyor.elbette türkiyedeki cinlerin çogu müslümandır ama tabiki
farklılarıda var.kimse bana bulaşmaz sanmasın.bu arada 1000 1500 yıl yaşarlar.bazı insanlarla işbirliği yapıp
(hocalar cinciler vs.) çıkar sağlayabilirler. Sorabilirsiniz ozaman niye sürekli birilerine gorunmuyolar diye.bende sormustum .
Mesala herkes sex yapmak ister ama gidip yolda beğendiiniz bi kiza tecavüz edemessiniz.Cinlerde aynı şekilde her
istediğine gorunemezler.ancak onlar maddi varlıklardır manevi değil.yani evrendeki fizik yasaları onlar içinde geçerlidir.
-----------------------------anlamamıssın galıba ateıstlere musallat olurlar demedım
ateıst cınler yanı ınanmayan cınler ınsanlarla ugrasır bılıyosun cınlerde musluman hrıstıyan .... dıe ayrılır
-
xD abaza şeytanlar sürekli kızların yurtunu mu basıo bidae yıkanırken basıolar wa sapıklar
-
hoca bu insanlara mu8sallat olan cınler musluman değil demı onlarıdna kendilerine göre inanışları...
-
töbe töbe çok ilginç be inş. bizim başımıza böyle şeler gelmezz....! :p
-
Hep senin başının altından çıkıyo böyle hikayeler :)
-
ben bi defasında kafam güzeldi. bende g.rdüm o g.toşu :D güzel oluyo beraber kafaları dağıttık iii biri yaw korkmayın ondan sevecen bi yarıtk. ayağı ters diye dışlamayın lütfen. güzel biri gerçekten. hem söz verdi cehenneme gidince tur düzenlemek için şirket bile açabilecekmişim.. cennete vs vs. tekrar rica ediyorum korkup dışlamayı onu..