Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...
-
cep_telefonu, 8/26/2007 2:07:53 PM tarihinde ComputerWolf tarafindan sınırsız banlandı. Banlanış Sebebi: Tamam farkli bir siyasi goruste olabilirsin ama adam gibi tartisma yapmayi ogren...daha dogrusu senin gibilere yer yok burada...
jajajajajajaaja :D
-
cep_telefonu bunu yazdı:
-----------------------------
bu beyefendi deilmiydi 9 pkk mensubu teröre af çıkaran yada bu beyefendi değilmiydi 2001 yılında mason cemaatinin üstü düzey yöneticileriyle gizlice görüşen sonra bu görüşme mason dergisinde çıkınca örtbas ettirilmeye çalışan alın size cumhurbaşkanı küfür etmeye banlamaya girmişlermiş peah!!!
Sezer şöyle yapmışmış böyle yapmışmış bir kere onların dayanağı yok bu bir.İkincisi tayyiple abdullah sütten çıkmış akkaşık.Yemedikleri bok kalmamış bugüne kadar.Vatana milllete dil uzatan adamlar bizi yönetiyor.Beyni alınmış moronlarda gelmiş burada propoganda yapıyor.Tam tipik bir mal örneği.Bırakın cevap bile yazmayın.Kaale almayın. -
cold-m4 bunu yazdı:
başlığı görünce akp yandaşı biri açtı sandım konuyu küfretçektim az daha :| m.k kurban olsun bu amerikan uşakları benim cumhurbaşkanıma, aah ah :/
aynen aq girip sövecektim ban yersem yiyim dedim.bu adam bole yazıo die kovdular sabahtan ama aydın doan puştu nası yazdırıo buna anlamadım
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Banlamaya geliodum hoca ama mükemmel yazıymış...
zuhaaaa kopardın yine yaa:D -
tarafsız Cumhurbaşka'nı istiyoruz. Ahmet Necdet SEZER gibi. abdullah gül gibi yalaka, laikliğe ve Cumhuriyet rejimine saygısı ve tahammülü olmayan bir dürzi istemiyoruz!
-
yasayı cumhurbaskanı cıkardı diyecek kadar mal bir adamsın cep telefonu..cumhurbaskanları ne zamandan beri yasa cıkarıor? hakettiğin yeri bulmussun,defol
compi hocam ilk sayfadaki kurtulus savası yazına bayıldım
-
%46 oyu nasıl aldı sorusunun cevapları
1- ücra yerlerde oturan özellikle okumamış cahil vatandaşlarımıza din sömürüsü yaparak kandırdılar
2- her yerde yardım yaparak mesala köylere gidip hediye götürdüler tencereyi verdiler kapagı seçimden sonra dediler ayakkabının bir eşini verip diger eşi seçimden sonra dediler
3- rte gittigi her yerde çocuklara oyuncak falan dagıttı
4- kadınlar evlerde sohbet var diye kadınları toplayıp akp propogandası yaptı
5-o parti kazanamaz akp nasıl olsa kazanacak oyun bölünüp diger gavur partilere gitmesin akp ye oy ver (herkes kendi partisine oy versin görelim partiler nasıl barajı aşıyor)
6-şişirilmiş anketler v.s v.s şimdilik aklıma bunlar geldi
sonuçta akp çok güzel propoganda yaptı oyları aldı bu güne kadar benim babam annem bana şu partiye oy ver demedi akp liler bunun öte tarafıda vicdanın rahat edecekmi diye baskı yaptı hepsi cevabını alıp kıçının üstüne oturdu millet olarak bilinçli davranmayı ögrenemedik hatır gönül işiyle partilere oy verilmez yaptıkları tek bir işe degil genel olarak ne yaptıklarına bakacaksınız ahmet necdet sezeri seviyordum enazından kimsenin kuklası olmadı ama gül gelince kimin yada kimlerin kuklası olacagını herkes biliyor sezer teröristlere af çıkardı diyenler başka bir halt bulamıyorlar ama gül ve rte yaptıkları hakkında çocuklar bile onlarca şey söyler ama onlara kimse hata demez onlar müslüman adam hata yapmaz hepsi din düşmanlarını uydurması olur bu ülkeye bir daha sezer yada özal gibi bir cumhurbaşkanı gelirmi bilmem
-
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olmak demek, Ahmet Necdet SEZER gibi dip diri olmak demek, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkmak, Menemendeki, Sivastaki, Maraştaki, Çorumdaki yobazların uzantısı olanlara karşı ONURU ile karşı çıkmak, Toprak görmemiş ama köylüden yanaymış gibi görünenlere karşı durmak, T.C. Anayasasını tüm yönleriyle uygulamak DEMEKTİR...
AMA..
Dokunulmazlık zırhına sığınıp, trilyonları çalan, ülkeyi talan edip ABDye yaslanan, Kıbrısı satan,sözde müslüman demek DEĞİLDİR!!
26 Ağustos 2007 01:33 - CANSIN____________
Hurmetler reis-i cumhur efendi, harbiden adam gibi adamdin.
-
sen vermedin ben vermedim hanginiz verdi lan ?
genelde akpye oy verenler internetten haberdar olmayan cahil kesim olduğu için kime sorsanız ben vermedim demesi kolaydır onlar ne anlar bilgisayar kullanmaktan falan doğal bişey yani.
-
Sayın Ahmet Necdet Sezer bende bikac kose yazısı okudum gozlerim dolu dolu oluyor nasıl bir ahlak ornegidir nasıl saglam bir karakterdir birdaha böyle bir cumhurbaskanı gorebilir miyiz ki sorusu cevaplanmıyor aklımda durusu tavrı ailesi gecmişi herseyiyle mukemmel bir devlet adamı sadece gule gule diyebiliyoruz umarım bizde hoscakalırız..
-
simel bunu yazdı:
-----------------------------%46 oyu nasıl aldı sorusunun cevapları
1- ücra yerlerde oturan özellikle okumamış cahil vatandaşlarımıza din sömürüsü yaparak kandırdılar
2- her yerde yardım yaparak mesala köylere gidip hediye götürdüler tencereyi verdiler kapagı seçimden sonra dediler ayakkabının bir eşini verip diger eşi seçimden sonra dediler
3- rte gittigi her yerde çocuklara oyuncak falan dagıttı
4- kadınlar evlerde sohbet var diye kadınları toplayıp akp propogandası yaptı
5-o parti kazanamaz akp nasıl olsa kazanacak oyun bölünüp diger gavur partilere gitmesin akp ye oy ver (herkes kendi partisine oy versin görelim partiler nasıl barajı aşıyor)
6-şişirilmiş anketler v.s v.s şimdilik aklıma bunlar geldi
-----------------------------harbiden çok komik yazıymış simel bunu kesin maillerle dağıtılan yazılardan almışsındır bi bakalım :D
1. halk iki kes aynı oyunlara kanmaz ortada başka bi durum var
2. "tencereyi verdik kapağınıda seçimden sonra vericez ipnelik etmeyin yoksa kapaksız kalırsınız söylemedi demeyin" demişlerdir kesin.
3. hea oyuncak ayı,uzaktan kumandalı araba ve akp yazılı balonları dağıtıp küçük çocuklardan oy toplamıştır çok haklısın katılıyorum buna :D
4."ayy kız şu akpnin makarnaları çok güzel biliyomusun" muhabbetleriyle oyları almıştır.
5.idda mı oynuyosun sen? "abi o iki misli veriyo hadi ona oynayalım" :D:D
6.ben hiç böyle bi haber görmedim:)
harbiden şaka mı bu :D apo ballı adammış silip süpürür şimdi çankayayı :)