folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...

Sezer"Den Kurtulmaya 4 Gün Falan Kaldı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    dipLoit bunu yazdı:
    -----------------------------
    elmasekeri bunu yazdı:

sen vermedin ben vermedim hanginiz verdi lan ?

genelde akpye oy verenler internetten haberdar olmayan cahil kesim olduğu için kime sorsanız ben vermedim demesi kolaydır onlar ne anlar bilgisayar kullanmaktan falan doğal bişey yani.

ben verdim ak var mı?

alemin akıllısı sizsiniz zaten. sizin gibi düşünmeyenlerin hepsi cahil di mi ?

iki üç parça hediye bırakmış diye allah yaptılar adamı ya. cumhurbaşkanlığı makamı üst bir makam değildir. halktan bu kadar kopuk, bu kadar elit başka bir cumhurbaşkanı görmedim ben. bir defa olsun şöyle halkın arasına karıştığını görmedim. zoraki katıldığı ziyaretlerde surat asmaktan başka hiç bir şey yapmadı. yarısından çoğu müslüman olan halkının önünde bir ramazan günü su içmekten utanmadı, nezaketen bir özür dilemeyi bile kendine yediremedi. bu adam temsil ediyosa benim halkımı eşi kapalı bir adam hayli hayli temsil eder. her şeyin doğrusunu biz biliyoruz sanıyorsunuz ve sizin gibi düşünmeyenlere hep yukarıdan bakıyorsunuz. %40 bilmem kaç olduğunuz için değil, işte bu zihniyetiniz yüzünden azıklıksınız. azgın azınlık..

Diploit ağzımdan bişi çıkıcak ayıp olucak.Kimseye küfr etmeye niyetim yok ama sen bu şekilde ezmeye kalkarsan milleti 2 lafa oturup paketlenip gönderilirsin.ŞU an bu durumda Akp ye kimlerin oy verdiği belli akp nin ne olduğu belli nie konuşuyorsun anlamam.

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    kimin ezmeye çalıştığı da gayet açık arkadaşım. hepiniz küfür etmeye girdim konuya diyosunuz. ondan sonra da neymiş, tartışmanın usülünü bilmiyor diye banlandı yazıyor adamın birinde. diğerleri çok biliyor sanki tartışmayı. objektiflikten iyice uzaklaşıldı bu günlerde buralarda.

bir imzam bile yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scaryhim
    scaryhim's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:
    artık önlerdinde bir sorun kalmıyor akp nin.. RTE gönderecek gül imzalıcak ( istedikleri gibi her yasayı koyabilecekler..Veto olma korkusu olmayacak ve sonunda.....TSK da darbe yapacak..
    bu iş sandığın kadar kolay değil bir darbenin ülkeye verdiği zararı bilmeyecek kadar acizsen, gir goog da ara...

Tarikatın Avukatı alicancicek@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

scaryhim bunu yazdı:
    THT2005 bunu yazdı:
    artık önlerdinde bir sorun kalmıyor akp nin.. RTE gönderecek gül imzalıcak ( istedikleri gibi her yasayı koyabilecekler..Veto olma korkusu olmayacak ve sonunda.....TSK da darbe yapacak..
    bu iş sandığın kadar kolay değil bir darbenin ülkeye verdiği zararı bilmeyecek kadar acizsen, gir goog da ara...

adam(tht2005) benmi darbe yapacağım diyor acizlikle bir ilgisi yok. ve o adam en az senin kadar kolay olmadığını biliyordur merak eteme sen

adam diyorki sonunda o olacak diyor asıl sen bunu idrak edemeyecek kadar acizsin bir daha biri hakkında yorum  yaparken kendini düşün ondan sonra yap

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    dipLoit bunu yazdı:
    elmasekeri bunu yazdı:

sen vermedin ben vermedim hanginiz verdi lan ?

genelde akpye oy verenler internetten haberdar olmayan cahil kesim olduğu için kime sorsanız ben vermedim demesi kolaydır onlar ne anlar bilgisayar kullanmaktan falan doğal bişey yani.

ben verdim ak var mı?

alemin akıllısı sizsiniz zaten. sizin gibi düşünmeyenlerin hepsi cahil di mi ?

iki üç parça hediye bırakmış diye allah yaptılar adamı ya. cumhurbaşkanlığı makamı üst bir makam değildir. halktan bu kadar kopuk, bu kadar elit başka bir cumhurbaşkanı görmedim ben. bir defa olsun şöyle halkın arasına karıştığını görmedim. zoraki katıldığı ziyaretlerde surat asmaktan başka hiç bir şey yapmadı. yarısından çoğu müslüman olan halkının önünde bir ramazan günü su içmekten utanmadı, nezaketen bir özür dilemeyi bile kendine yediremedi. bu adam temsil ediyosa benim halkımı eşi kapalı bir adam hayli hayli temsil eder. her şeyin doğrusunu biz biliyoruz sanıyorsunuz ve sizin gibi düşünmeyenlere hep yukarıdan bakıyorsunuz. %40 bilmem kaç olduğunuz için değil, işte bu zihniyetiniz yüzünden azınlıksınız. azgın azınlık..

bu adam sadece ramazanda su içti die kotü diebiliosun.ama senin tayyeapin ülkie bölüo yooookkk o musluman,hakını çaktirmadan mikio millete gülüo arkadan mokokoo.....
    atı  A.N. Sezerin yapısı boledir belki toplum içnde katılmayı sefmio kimseyi yapısından yargiliamassın.yapısı böle die o insanı kotu yapmas.ama tayyipin ülkeyi satmasi yorumsus tabi bunu kafana enjekte  etsek bile almas sisinkiler ;).biz azınlıgız bi farklıyıs cunkı sisin gibi gudulmuorz sorguluos düşünüos sisede gostermek istiosz işte yapı meselesi almıo sisinkide işte neyaparsınn :))) sösüm masum duguları sömürülen yurttaslarıma dildir akp nin kepazeliklerini gorup,bilipte hala onları destekleyenlereeee

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

tranceport bunu yazdı:
    bu adam sadece ramazanda su içti die kotü diebiliosun.ama senin tayyeapin ülkie bölüo yooookkk o musluman,hakını çaktirmadan mikio millete gülüo arkadan mokokoo.....
    atı A.N. Sezerin yapısı boledir belki toplum içnde katılmayı sefmio kimseyi yapısından yargiliamassın.yapısı böle die o insanı kotu yapmas.ama tayyipin ülkeyi satmasi yorumsus tabi bunu kafana enjekte etsek bile almas sisinkiler ;).biz azınlıgız bi farklıyıs cunkı sisin gibi gudulmuorz sorguluos düşünüos sisede gostermek istiosz işte yapı meselesi almıo sisinkide işte neyaparsınn :))) sösüm masum duguları sömürülen yurttaslarıma dildir akp nin kepazeliklerini gorup,bilipte hala onları destekleyenlereeee

düşünüyormuş, sorguluyomuş, bize de göstermek istiyomuş, bak sen. kaç gram siyaset bilgin var da göstericeksin lan? kaç senedir takip ediyosun siyaseti? daha iki cümle kuramıyosun adam gibi, milleti aydınlatmak senin neyine? ordan burdan duyduğu akp karşıtı zımbırtıları kazımış kafasına bilmişlik taslıyor ya. ülke bölüyo hedelerini sana burda tek tek anlatıcak değilim, daha önce milyon kez tartışıldı zaten her yerde. konumuz da sezer olduğuna göre akp hakkındaki engin bilgilerini kendine sakla şimdilik.

yapı meselesi falan da değil ayrıca bu. siyaset yapacak adam böyle pısırık olmaz, olamaz. yapısı öyleyse gitsin belediyede memurluk yapsın soğuk soğuk.

bir imzam bile yok
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

ben verdim ak var mı?

alemin akıllısı sizsiniz zaten. sizin gibi düşünmeyenlerin hepsi cahildir dimi ?

________________________________________________________________________________________________________

bu lafları size partiden biyerde mi öğretiyorlar bilmiyorum ama sıkışıp mantıklı bi cevap veremeyecek duruma gelince bu cümle kalıbı karşımıza çıkıyor: en akllı sizsiniz sizin gibi düsünmeyenler cahil dimi????

sonra insanın sorası geliyo tabi sen ne biliyosun kaç kitap okudun? siyasi, tarihi kaç dergi okudun ?? ömründe kaç kere gidip  (ödev konuları hariç) ulan böyle bi olay olmuş memleketimde bi bakayım netten deyip araştırma yaptın??????

senden çok okuduğum kesin yada biraz dürüstse okumadım da tv de izliyoz gazetelerden okuyoz işte

senden çok okuduğum kesin kısmına 1-2 kitap say deyince kem küm yada evrim teorisinin çöküşü fln anlatmaya başlıyo

önceki mesajımdaki gibi soruya cevap yokk

örnek isteyenler  pekde sayın diyemeyeceğim ceptelefonu arkadaşımız gibi bilmediği olaylarda hiddetle atıp tutan doğrusunu söyleyince hiddet katsayısını arttıran tiplerden fazlaca yaralanabilirler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    peki size işinize gelmeyen herşeyi kötülemeyi nerde öğrettiler? seçimler öncesi işte atam izmir, yok türk halkı uyanıyo hede hödö diye göklere çıkardığınız milleti seçimlerden sonra %60ı aptaldır bilmemnedir diye aşağılamayı nerden öğrendiniz? peki tartışma adabını hiç öğrendiniz mi? ilkokul 1.sınıftan beri siyaseti takip ediyorum çok şükür, tahmin edemeyeceğin kadar da kitap gazete vs. okuyorum. ama şöyle bişey var, farklı fikirler savunan şeyleri okumak ufkumu açıyor, sizin gibi bana karşı diye küfretmiyorum.

bir imzam bile yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    yeminlen başlığı görünce küfür etmeye girdim, ancak makaleyi okudum ve gerçektende mükemmel bir makale idi...

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    dipLoit bunu yazdı:

tranceport bunu yazdı:
    atı A.N. Sezerin yapısı boledir belki toplum içnde katılmayı sefmio kimseyi yapısından yargiliamassın.yapısı böle die o insanı kotu yapmas.ama tayyipin ülkeyi satmasi yorumsus tabi bunu kafana enjekte etsek bile almas sisinkiler ;).biz azınlıgız bi farklıyıs cunkı sisin gibi gudulmuorz sorguluos düşünüos sisede gostermek istiosz işte yapı meselesi almıo sisinkide işte neyaparsınn :))) sösüm masum duguları sömürülen yurttaslarıma dildir akp nin kepazeliklerini gorup,bilipte hala onları destekleyenlereeee

düşünüyormuş, sorguluyomuş, bize de göstermek istiyomuş, bak sen. kaç gram siyaset bilgin var da göstericeksin lan? kaç senedir takip ediyosun siyaseti? daha iki cümle kuramıyosun adam gibi, milleti aydınlatmak senin neyine? ordan burdan duyduğu akp karşıtı zımbırtıları kazımış kafasına bilmişlik taslıyor ya. ülke bölüyo hedelerini sana burda tek tek anlatıcak değilim, daha önce milyon kez tartışıldı zaten her yerde. konumuz da sezer olduğuna göre akp hakkındaki engin bilgilerini kendine sakla şimdilik.

yapı meselesi falan da değil ayrıca bu. siyaset yapacak adam böyle pısırık olmaz, olamaz. yapısı öyleyse gitsin belediyede memurluk yapsın soğuk soğuk.

senin teyipin yaptı onuda gordk ist buyuksehir belediyesinde tuh ya unutmusumm doru soluyon.benim siyaset bilgim asda olsa war rahat ol obakımdan.. eet zeka kpu arkadasım siyasetten cok anlıosun eet zaten herkesde cok ii anlıo milletde onları secio ve mutlu son turkkıye bu halde.sis bilionus buişi....sisin aydın kesim dediginiz kendinize göre tabi tarikat liderleri siyasi yasaklılar abd ye sıgınmıs kişiler dime.sis onların emirlerini uyguluosunuzbirer piyon gibi gorduk tartısanlarıda alayı akepe yalakası medyalarrr
    he bu arada
    lan man süpersin  buda başbakanımızın bir hikmeti olsa gerek :P
        apdullah gul konumus ee kimin kankisi zamnında akepenın basbakanlıgınmı dısıslerı bakanlıgını yapmıs bı ısım eskiyi kurcalamak lasım tabi :))dogal olarak ta bunlar işinize gelmiyo

he sisin siyaset dediginiz çalıp cırpmak  milleti kandırmak olsa gerek...hani teyipin suratına  bakıos hep guluo sıcak kanlı oyuncaklar felanlar adam siyaset yapooo doru mileti mikioo nese bide hakaret kısımları war o ap ayrı girmek istemiom
    son olarak sunu sölim teyipe helel olsun adam ii kandırdı milletiii siyasette başarılı faln dil yanı, etkileme yönü cok gusel
    bide gemicicigi :))))))))))))))

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
Toplam Hit: 8313 Toplam Mesaj: 70