folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Sezeryan Sonrası Enfeksiyon Kapılması Hk.

Sezeryan Sonrası Enfeksiyon Kapılması Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar 25.05.2025 tarihinde devlet hastanesinde hanım sezeryan oldu ve kızım oldu 2.cocugum 

13.06.2025 tarihinde karnim ağrıyor diye devlet hastanesi ne gittik ve ilaçlı tomografi sonrası apandisit denildi saat gece 5 te gittik 

7.30 da sonuç çıktı ve acilen bize yatış verdiler.

Apandist diye girdiler ve ameliyat sonrası ameliyatı yapan cerrah sezeryan kısmı komple enfeksiyon kapmış apandisit ile alakası yok dedi 1 hafta hastanede yattık.

E devletten bu olayı şikayet olarak bildirdim .

20 sinde ise taburcu olduk 

26 sinde cerrah bize kontrol verdi gittiğimizde bu olaydan birsey çıkmaz olacağı vardi olmuş dedi.

Cerrah epikriz de bu şekilde bilgi paylaşmış.

Pelviste beyaz, kreması içerik  izlendi , sezeryan öyküsü sebebiyle candida komtaminasyonu olabilir 

Sezeryanda sterilin ihmali ve doktor ihmalinden dolayı bu olay olduğunu düşündüm ve cimere yazdım.

Patoloji bilgileri daha çıkmadı 

Sizce ne yapmalıyım?? 

wordpress & sözlük
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

184'ü arayıp sağlık bakanlığına doktoru ve hastaneyi şikayet edebilirsin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Peşini bırakma. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek

öncelikle çok geçmiş olsun. allah analı babalı büyütsün 

semptomlardan yola çıkarak endometrit olduğunu varsayıyorum (anladığım kadarıyla enfeksiyon kapan yer dış yara değil). endometritde her kurala harfiyen uyulsa dahi sezaryen sonrası gelişme ihtimali olan bir durum. yani doktor sterilliği bozmamış olsa dahi yaşanabilir ek olarak şüphelilen candida ise muhtemelen sterillikten bağımsız gelişmiş. doktor sterilliği bozduğunda genellikte bakteriler etkili oluyor candida ise mantar. sürekli antibiyotik alanlarda etken maddenin candida albicans olma ihtimali vaginal ph ve florası değiştiğinden dolayı artıyordu. sen yine de şikayet edebilirsin ama bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum. 

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek

gecmiş olsun  

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    Cihan bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar 25.05.2025 tarihinde devlet hastanesinde hanım sezeryan oldu ve kızım oldu 2.cocugum 

13.06.2025 tarihinde karnim ağrıyor diye devlet hastanesi ne gittik ve ilaçlı tomografi sonrası apandisit denildi saat gece 5 te gittik 

7.30 da sonuç çıktı ve acilen bize yatış verdiler.

Apandist diye girdiler ve ameliyat sonrası ameliyatı yapan cerrah sezeryan kısmı komple enfeksiyon kapmış apandisit ile alakası yok dedi 1 hafta hastanede yattık.

E devletten bu olayı şikayet olarak bildirdim .

20 sinde ise taburcu olduk 

26 sinde cerrah bize kontrol verdi gittiğimizde bu olaydan birsey çıkmaz olacağı vardi olmuş dedi.

Cerrah epikriz de bu şekilde bilgi paylaşmış.

Pelviste beyaz, kreması içerik  izlendi , sezeryan öyküsü sebebiyle candida komtaminasyonu olabilir 

Sezeryanda sterilin ihmali ve doktor ihmalinden dolayı bu olay olduğunu düşündüm ve cimere yazdım.

Patoloji bilgileri daha çıkmadı 

Sizce ne yapmalıyım?? 

Hocam gecmis olsun benzeri oldu hatta 35 40 gun agri cekti hanim 

Sonra tekrar ameliyata aldi ama ameliyat semptomu dedi ozel hastane idi bide bi halt cikmiyor enfeksiyon olunca sem yine de pesinde dur ama bisey cikmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Kardeş enfeksiyonun olma ihtimali zaten var sezeryanda. Şikayetinin sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon kaptırttılar diye şikayet ettiysen bence doktorlara haksızlık yapıyorsun. Ortamda sterilizasyon sorunu yoksa bile olabilir bu durum. Önemli olaran kaç ameliyattan kaçında olduğu 

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Geçmiş zaaman içinde şiddetli baş ağrısıyla DH'ne giden bir arkadaşı acil hekimi anksiyete diyerek eve yollamak istemiş. Eşi beni aradı, hastaneye gittim ve beyin kanamasından şüphelendim. Ense sertliği vardı. Yalvar yakar doktora mr çektirdik. Sonuç, beyin kanaması. Acilen Ege Ünv. sevkettiler de kurtuldu. Sonrasında eşi şikayet etti falan, iç bişey çıkmadı.

Yani çok beklenti içine girme.

Eşin sağlığına kavuşur inşallah. Bebeğinize de sağlık diliyorum.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Sosyal medyayı devreye sokmazsan hiç bir şey elde edemezsin. Doktorlar bu olayı sümenaltı edecektir. Twitter a yaz donanım habere yaz gerekirse ekşiye yaz. Milletvekillerini gazetecileri ekle. Asayişberkamal ibrahimhaskololu gibi. Yoksa resmi kanallardan elde edebileceğin bir şey yok.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun bir avukat ile beraber devam et bence yola üstadım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 3123 Toplam Mesaj: 25
ameliyat