SGK Lıların Dikkatine.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biliyorsunuzdur bilmeyenler içinde ben söyliyeyim daha önceden işten çıkan SGK kapmasındaki kişi 6 ay 9 gün süre ile hastanelerde ücret ödemeden tedavilerini olabiliyorlardı. Daha sonra bu süre 3 ay 9 güne düşürüldü. Bugünden itibaren ise 10 güne kadar düşürüldü. Yani işten çıkışınız yapıldıktan sonra 10 gün geçerse ücretsiz tedavi olmayı unutun. Haberiniz olsun. Hastaneye falan giderseniz bilginiz olmasınız istedim.

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Yuh  yaa milleti hem işsizliğe mahkum ettiler hemde işsizken hastalanırsan temelli öbür tarafa göndermeye

adam zaten işten çıkmış cebinde parası yok özele gidemiyor ilaç alamıyor bari 6 ay içerisinde yeni iş bulana kadar hastalanırsa tedavi olacaktı onuda elinden aldınız

verin daha oy verin

Tayyip goygoycuları buna ne diyecek ne bahane ne tür bir savunma mekanişzması geliştirecek merak ediyorum  onlar bu konuya cevap vermezler tabi işlerine gelmez çınlasın birirlerinin kulakları

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------

Tayyip goygoycuları buna ne diyecek ne bahane ne tür bir savunma mekanişzması geliştirecek merak ediyorum  onlar bu konuya cevap vermezler tabi işlerine gelmez çınlasın birirlerinin kulakları

-----------------------------

:D Bi tahminde bulunmak istiyorum buna. Tahminimce tayyip hazretlerine tapın hastalıktan korunun diyecekler. Bakın biz tapıyoruz bize birşey olmuyor diyecekler. Olabilir yani bunlar. Adamı bugün peygamber ilan ettiler yarın ne ilan edecekler bilemiyorum.

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Nüfusu azaltma çabaları bunlar arkadaşlar... Kaynaklar azalıyor....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

sorospu çocukları

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

abi fatihe bi kere 13yaşında dişimi çektirmeye gitmiştim.o günden beridir gitmedim. gitmeyecemde.

hastanelerden nefret ediyorum. bunlar zaten herşeyi mahvettiler...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

O Rus Gibi  Demek istiorum bunlara :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Sabahtan beri nerdeyse 100 hastayı geri çevirdim. Adamlar zaten zar zor randevu alıyolar.  Ücretli muayene olmaları gerekiyor e adamın parası olsa devlet hastanesinde işi ne. İyice berbat etmeye başladılar.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

her konuda panter emel gibi savunmaya geçen Yandaşlar bu konuda fısss mı oldu ses gelmiyor duyamıyoruz orda kimse varmı ?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

tayyeap ve onun zihniyetinde olanları Allah'a havale ediyorum. başka elimden bişey gelmez.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

Hocam işten çıkan kişi kendisi için 10 gün mü bakınabiliyor sadece? Birde bakmakla yükümlü olduğu eş/çocuk/anne/baba de mi aynı şekilde 10 gün  faydalanabiliyor ..bugun mü çıkmış bu genelge genelgenn linkini verebilck olan varmı :D vay anasını ya.  haberimiz bile yok . arka planda adamlar nasıl geçiriyorlar lan. :D

Toplam Hit: 5456 Toplam Mesaj: 39