SGK Lıların Dikkatine.
-
Yeni hedef sigortalı iken bile sağlık hizmetlerinden yararlanamamak olmalı ...Bunları anca bu keser...Anlaşılan 3 kuluvallahi bir elham okuyup işi Allaha bırakacağız DURMAK YOK YOLA DEVAM....
BABAMLA HİÇ BİR ORTAK YANIMIZ OLMADI ANNELERİMİZ BİLE AYRIYDI....
-
Sayın Üyemiz Yapmış olduğunuz Yorum Aşırı Küfür İçerdiği İçin Ve kriterlerimize uymadı için yayınlanmamaktadır..
-
Hedef işsiz sayısını düşürmek.
öldürerekten.
-
genelgeye gerek yok hastanede çalışıyorum ordan biliyorum. işten çıktıktan sonra 10 geçince ücretsiz sağlık hizmeti alınamıyor bu sabahtan itibaren. eş çocukları içinde aynı olması lazım.
-
millet gerçeği ne zaman görecek bilmiyorum ama bu politikalar direkt türk halkına ermeni politikaları bu ermeni genli tayyip ve koncertosu aynı telden çalmaya devam .
-
ölün diyo yani ..
-
tayyeap yandaşlarını kürsüye çağırıyoruz bu konuda bi açıklama yapmaları için
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar biliyorsunuzdur bilmeyenler içinde ben söyliyeyim daha önceden işten çıkan SGK kapmasındaki kişi 6 ay 9 gün süre ile hastanelerde ücret ödemeden tedavilerini olabiliyorlardı. Daha sonra bu süre 3 ay 9 güne düşürüldü. Bugünden itibaren ise 10 güne kadar düşürüldü. Yani işten çıkışınız yapıldıktan sonra 10 gün geçerse ücretsiz tedavi olmayı unutun. Haberiniz olsun. Hastaneye falan giderseniz bilginiz olmasınız istedim.
-----------------------------tayyip ve tayfasını sevmem lakin eksik ve yanlış bilgiyi bir smmm stajeri olarak düzeltim
kanun 5510/67 derki ;
ssk lı bir işcinin işten çıkarıldığında 30 gün pirimi varsa 10 gün , 1 yıl içinde geriye dönük 90 gün pirimi varsa 90 gün sağlıktan yararlanabilir eş çocuk vs..
-
sağlık belgesıyle ailesi 3 ay bakınabiliyor..
-
taekwondo bunu yazdı:
sanane bunu yazdı:
Arkadaşlar biliyorsunuzdur bilmeyenler içinde ben söyliyeyim daha önceden işten çıkan SGK kapmasındaki kişi 6 ay 9 gün süre ile hastanelerde ücret ödemeden tedavilerini olabiliyorlardı. Daha sonra bu süre 3 ay 9 güne düşürüldü. Bugünden itibaren ise 10 güne kadar düşürüldü. Yani işten çıkışınız yapıldıktan sonra 10 gün geçerse ücretsiz tedavi olmayı unutun. Haberiniz olsun. Hastaneye falan giderseniz bilginiz olmasınız istedim.
-----------------------------tayyip ve tayfasını sevmem lakin eksik ve yanlış bilgiyi bir smmm stajeri olarak düzeltim
kanun 5510/67 derki ;
ssk lı bir işcinin işten çıkarıldığında 30 gün pirimi varsa 10 gün , 1 yıl içinde geriye dönük 90 gün pirimi varsa 90 gün sağlıktan yararlanabilir eş çocuk vs..
-----------------------------Yarın hastaneye gidince bi kontrol eder ona göre cevap yazarım. kontrol etmeden yazmam doğru olmaz.