SGK Lıların Dikkatine.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SMYRNA
    SMYRNA's avatar
    Erkek

Yeni hedef sigortalı iken bile sağlık hizmetlerinden yararlanamamak olmalı ...Bunları anca bu keser...Anlaşılan 3 kuluvallahi bir elham okuyup işi Allaha bırakacağız DURMAK YOK YOLA DEVAM....

BABAMLA HİÇ BİR ORTAK YANIMIZ OLMADI ANNELERİMİZ BİLE AYRIYDI....

İzmirin denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

Sayın Üyemiz Yapmış  olduğunuz Yorum Aşırı Küfür İçerdiği İçin Ve kriterlerimize uymadı için yayınlanmamaktadır..

eskilerden kim kaldı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Hedef işsiz sayısını düşürmek.

öldürerekten.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

genelgeye gerek yok hastanede çalışıyorum ordan biliyorum. işten çıktıktan sonra 10 geçince ücretsiz sağlık hizmeti alınamıyor bu sabahtan itibaren. eş çocukları içinde aynı olması lazım.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

millet gerçeği ne zaman görecek bilmiyorum ama bu politikalar direkt türk halkına ermeni politikaları bu ermeni genli tayyip ve koncertosu aynı telden çalmaya devam .

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ölün diyo yani ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

tayyeap yandaşlarını kürsüye çağırıyoruz bu konuda bi açıklama yapmaları için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar biliyorsunuzdur bilmeyenler içinde ben söyliyeyim daha önceden işten çıkan SGK kapmasındaki kişi 6 ay 9 gün süre ile hastanelerde ücret ödemeden tedavilerini olabiliyorlardı. Daha sonra bu süre 3 ay 9 güne düşürüldü. Bugünden itibaren ise 10 güne kadar düşürüldü. Yani işten çıkışınız yapıldıktan sonra 10 gün geçerse ücretsiz tedavi olmayı unutun. Haberiniz olsun. Hastaneye falan giderseniz bilginiz olmasınız istedim.

tayyip ve tayfasını sevmem lakin eksik ve yanlış bilgiyi bir smmm stajeri olarak düzeltim

kanun 5510/67 derki ;

ssk lı bir işcinin işten çıkarıldığında 30 gün pirimi varsa 10 gün , 1 yıl içinde geriye dönük 90 gün pirimi varsa 90 gün sağlıktan yararlanabilir eş çocuk vs..

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

sağlık belgesıyle ailesi 3 ay bakınabiliyor..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

taekwondo bunu yazdı:

sanane bunu yazdı:

Arkadaşlar biliyorsunuzdur bilmeyenler içinde ben söyliyeyim daha önceden işten çıkan SGK kapmasındaki kişi 6 ay 9 gün süre ile hastanelerde ücret ödemeden tedavilerini olabiliyorlardı. Daha sonra bu süre 3 ay 9 güne düşürüldü. Bugünden itibaren ise 10 güne kadar düşürüldü. Yani işten çıkışınız yapıldıktan sonra 10 gün geçerse ücretsiz tedavi olmayı unutun. Haberiniz olsun. Hastaneye falan giderseniz bilginiz olmasınız istedim.

tayyip ve tayfasını sevmem lakin eksik ve yanlış bilgiyi bir smmm stajeri olarak düzeltim

kanun 5510/67 derki ;

ssk lı bir işcinin işten çıkarıldığında 30 gün pirimi varsa 10 gün , 1 yıl içinde geriye dönük 90 gün pirimi varsa 90 gün sağlıktan yararlanabilir eş çocuk vs..

Yarın hastaneye gidince bi kontrol eder ona göre cevap yazarım. kontrol etmeden yazmam doğru olmaz.

Naber la?
Toplam Hit: 4955 Toplam Mesaj: 39