Sherlock'un Dönüşünü Nasıl Buldunuz ?
-
http://www.dizist.com/izle/sherlock-3-sezon-1-bolum-hd/
burdan hd izleyebilirsiniz. hd bulamadım ayar oldum en sonunda burdan izledim.
ah ulen dizimag nerelerdesin :-/
-
Aynen mentalist ten sonra pek sarmıyor ama özlemişim sherlock u :) Bu ayarda başka hangi diziyi önerirsiniz ?
-
bence iyi bir dönüştü, biraz daha yoğun olsaydı daha hoş olabilirdi.
umarım moriarty ölmemiştir.
-
zigor bunu yazdı
bence iyi bir dönüştü, biraz daha yoğun olsaydı daha hoş olabilirdi.
umarım moriarty ölmemiştir.
öldü hocam o. kesin bilgi, yayalım. orjinal hikayede de sherlock ölüyordu fakat conan doyle ısrarlara dayanamayarak geri getirmişti. halk adamın evinin önünde toplanmış eylem yapmış sherlocku nasıl öldürürsün diye düşün yani. benim kızdığım bu sahte ölüme kadar olanları hızlı geçmeleri.
-
açıkca uzatmadılar bence o bölümü. olay kurgusu güzel ama basit geldi. sherlock'dan daha fazlasını bekliyorduk belki ondan bu kadar basit geldi.
moriaty ayrı bi olaydı ya. beğendiğim nadir kötü adamlardan biriydi bleach'teki aizen gibi karizma adamdı kendisi. dizi iyi gider uzun olsa zaten tadından yenmez ama adamlar 1 sezonu 3 film olarak yapıyor zaten en temizi böyle.
ayrıca mentalist'ten bahsedenler olmuş. jane güzel karekter ama red john'un açıklandığı andan itibaren tiksindim diziden. mk 6 sezon sen adamı merak et. adamı gözünde yücelt sonra o sikimsonik elemanı red john diye lanse etsinler.
-
Facebook da şöyle bir video görmüştüm, bu nedir ?
http://www.youtube.com/watch?v=q3bGYljQ5Uw
Son bölümünde doktor değişti ve gelecek sezon da yıl sonuna doğru yani ortak bir bölüm vs. değil. Nedir peki ?
-
zigor bunu yazdı
fan yapımı
-
Prometheus bunu yazdızigor bunu yazdı
fan yapımı
çok iyi yapılmış, izledikten sonra docto who izlemeye başladım-kısa kısa kesitler halinde tüm sezonları bitirdim.
-
O değil de bölümün ana senaryosu baya baya V for Vendetta dan çakma olmuş :))
-
Bir bölüm daha bitti, bu kalitede ve yoğunlukta, bir yıl içerisinde 3-4 bölüm daha çekilebilirdi bence.
İlk iki sezon, özellikle 2. sezon çok daha iyiydi. Yani bu sezon ki bölümler de iyi, ancak benim Sherlock da izlemek istediğim böyle bölümler değildi, zekice kurgulanmış, ağzımız açık bir şekil de izleyeceğimiz bölümlerdi.
Yine de, bir bölümü düğüne ve ufak bir davaya ayırmış olsalar da, oldukça kaliteli bir bölümdü o da bir gerçek.