Sherlock'un Dönüşünü Nasıl Buldunuz ?
-
Boşverin abi bunu falan Black Sails geliyor dağıtacak ortalığı.
-
Üzerinden az uz değil 2 yıl geçti abi. Flashbackler olmasa son bölümde ne olduğunu unutacaktık. Bölüm diğer ilk iki sezonun verdiği tadı vermedi. Ancak yine de bir çok diziyi sallayacak bir bölümdü. Steven Moffat farkı bir kez daha ortada diyorum, başka da bir şey demiyorum.
Ekleme: Bu arada 2. bölümü de yayınlanmış. İndiriyorum şimdi. Bakalım nasıl olmuş bu bölüm :)
1049 tarafından 06/Oca/14 16:07 tarihinde düzenlenmiştir -
bende yeni başladım ve üç bölümünü izledim...
1. sezon 0 bölümüyle... 1. sezon 1 bölümünün aynı hikaye altında iki kere çekilmiş bölümünü de izledim...deneme çekimi böyle bir şey olsa gerek
açıkçası ilk üç bölüm sonunda yeni Sherlock'u ben pek beğenmedim...
çocuksu ve gerçeklikten uzak geldi...
önce izlediğim Luther'ın,bu Sherlock'un çok üstünde bir dizi olmasının verdiği bir beğenmemezlikte olabilir...
-
adamlar yılda 3 bolum çıkarıyor ve 3.bölümde böyle bi final yapıyorlar.
tamamen ibnelik bu mk
-
Kreyzi bunu yazdı
tamamen ibnelik bu mk
ya iki yıl bölüm çıkartmayıp 1 haftada 3 bölüm çıkartmalarına ne demeli? o 3 bölümle sezon bitti zaten :S şu moffatı kızılcık sopasıyla dövcem.
-
Prometheus bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
tamamen ibnelik bu mk
ya iki yıl bölüm çıkartmayıp 1 haftada 3 bölüm çıkartmalarına ne demeli? o 3 bölümle sezon bitti zaten :S şu moffatı kızılcık sopasıyla dövcem.
sorma ya adam dalga geçiyor sektörle
-
yine merak içinde bırakan bir sezon finali oldu.. moriarty nin nasıl döneceğine dair teorisi olan :) ?
Nikoteen tarafından 17/Oca/14 14:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Nikoteen bunu yazdı
yine merak içinde bırakan bir sezon finali oldu.. moriarty nin nasıl döneceğine dair teorisi olan :) ?
adam kafasına sıktı. ajanlar ceseti aldı. nasıl gönderecekler bende merak ediyorum. ama ölü olupta bir plan devreye sokmuş olabilir.
-
Bol miktar da spoiler
Hepsi Sherlock'un ya da Mary'in bir planı olabilir.
Sherlock daha önce herkesin telefonuna aynı anda sms atabiliyordu, bu defa da tüm televizyon kanallarına aynı yayını sokmuş olabilir geri dönmek için.
Yada eski cia ajanı Mary Sherlock'u kurtarmak için yapmış olabilir.
Hepsi Moriarty'in planı da olabilir tabi, ama asıl hikaye de ölüyordu, geri dönmesini çok istesem de pek ihtimal vermiyorum.
-
ölüm senaryoları çok hoştu :D inş kaliteli bir şekilde devam eder de bunun da sonu gelmez :)