Sıcağa Çözüm Arıyorum
-
Temmuz-Ağustos gibi Hataya taşınacağım ve sanırım uzun yıllarda kalacağım Hatayda. Sıcak o kadar dert oluyorsa Adanada bir Karadenizli olarak vay benim halime. Hayatda nasıl yaşanır diye başlıkmı açsam. O kadar sıcakmı oralar, Siirtte şalgam vb. vardı ondan içerdim ama yinede sıcak sıcaktı. Ben sıcağı sevmiyorum. imdaaaat.
-
Bizim ofise aldık 750 TL metroda klima :D
Paraya kıycan hacı. :D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Bizim ofise aldık 750 TL metroda klima :D
Paraya kıycan hacı. :D
-----------------------------
2 ay önce iflas bayrağını çektim, bayrak direği halen kıçımda sokulu duruyor, şu sıra parasızlıktan ölüyorum amk. 750 değil 350 bile veremem, bana ucuz yollu bir çözüm lazım. -
1.yol : bi leğene su koy biraaaz ayaklarının diibinde olsun su sıcaklasa bile iyi geliyor.
2.Yol : çiçekleri sulamak için kullandığımız kuaförlerin saç kesmeden saçımıza sıktığı yada camsil kutularından birine su doldur böyle arada bi göğsüne doğru yağdır fena serinletiyo ayaklarına ve göğsüne uyguladığın zaaman vucüdunun tamamının serinlediğini hissediceksin :D
-
bende aynı durumdan müzdaripim ya. fazla kiloluyum bu sıcaklar başladığından beri uyuyamıyorum doğru düzgün. KLimalı ortamlar ilaç gibi geliyo.Kiloluyken sıcaklar daha zormuş onu anladım :D
-
hocam 1 aydır evden zorunlu olmadıkca cıkmıyorum. ya da güneş battıktan sonra çıkıoyrum. evde tek boxerla oturuyorum. mübah olsa onu da çıkarcam. mecbur kaldım gecen gün 2 gibi dışarı cıktım Allah bu sıcakta dışarda çalışana sabırversin.
duşa giriyom buz gibi suya 1 saat sürmüyo etkisi. evde otura otura da duba gibi oldum :S
-
Fil gibisin hacı bi hortumun eksik 98 kilonun %65`i yağ normal olarak onlarda sana elektrik su olarak dönüyor kilolardan kurtulursan daha az hissedersin sıcağı..
Birde çay iç vucut ısını dengeliyor o kadar sıcak hissetmiyorsun miğdende ısındıktan sonra.
-
dal daşak oturduğun için daha fazla yanarsın hocam. Çoğu insan dal daşak oturup, üzerine su döküp kafayı yıkayıp serinleyeceğine zannedr ama bunla geçici çözümdür. ilk anda ferahlatır ama sonrasında daha fazla sıcak basmasına ve nem vücutta kaldığı için daha fazla bunalmana sebep olur. git şile bezi bir gömlekle capri giy birşeyçiciğin kalmaz.
-
Camı kapatıp 2-3 tane 2.5 litrelik pet şişedeki buzu odada erimeye bırak. Nem azaldıkça rahatlarsın. Benim oda 3 metre kare 2 tane şişeyi sürekli değiştiriyorum, işe yarıyor.
-
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------Camı kapatıp 2-3 tane 2.5 litrelik pet şişedeki buzu odada erimeye bırak. Nem azaldıkça rahatlarsın. Benim oda 3 metre kare 2 tane şişeyi sürekli değiştiriyorum, işe yarıyor.
-----------------------------bak bu mantıklı, buna bir de vantilatör eklersem daha iyi olur sanırım.