Sıcağa Çözüm Arıyorum
-
DUA
-
Marketlere alış veriş merkezlerine git... ben ööle yapıyom..
-
Sprey al içine su koy vücuduna fıslat. Yandıkça vücudun kurudukça devam et. Vücudun hafif ıslakken evin içinde yürürken bile hafif serin rüzgar esiyormuş gibi oluyor. En ufak bir hava akımı serinletiyor seni. Islatıp da vantilatörün önüne geçmeni tavsiye etmem yatalak hasta olursun :) Su yerine kolonya da kullanma vücudu yapış yapış yapabiliyor. Bir de kolonya daha çabuk uçup gider diye düşünüyorum.
-
ran bunu yazdı:
-----------------------------takılsam :) kızma .............
en güzeli bence intihar et diğer tarafta her şey güzel diyorlar,
Her şey beleş
Ne kahrını çekiyorsun bu sıcağın
Denize nazır bir ev bahçe dolu huri üzüm bahçeleri
İş yok güç yok
Hani sırat köprüsünü de geçmişsin
Ne düşüncen dimi
-----------------------------kolaydı amk he ölek hadi
-
kolonya + usb vantilatör.
laptopda sıcaktan yanıyor. ona da kolonya sürüyorum.
kolonya candır can.
yanlız sıcaklar arttıkca 2, usb vantilarötü düşünüyorum :/ 1 tane yetmiyor amk
-
Hava Sıcaklığı : 41 °
Nem : %87
Hissedilen Sıcaklık : 59Mersin :/
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------Hava Sıcaklığı : 41 °
Nem : %87
Hissedilen Sıcaklık : 59Mersin :/
-----------------------------şu anda arabadayım benzin 2 çubuk amk. klimayı açsam göt gibi kalma ihtimalim var, arabanın camlar açık üstü açık üstü kapatınca havasızlıktan ölüyorum açınca terden ölüyorum, camlar açık olsada fayda etmiyor, doğrudan fanı açınca sıcak hava geliyor, hissedileni de normal ısısınıda skim çekilir gibi değil amk. büyük kola bitirdim banamısın demedi.
-
Altınoluğun denizi
kaz dağlarından gelen buz gibi suyla sikiniz bile donar, sıcağı arasınız. :F
-
adam akıllı bir markanın USB Vantilatör'ü alınır, USB to FİŞ ara kablosuyla sınırsız eğlencenin doruklarına varılır
(benim gibi)
-
Balyoz99 bunu yazdı:
-----------------------------Camı kapatıp 2-3 tane 2.5 litrelik pet şişedeki buzu odada erimeye bırak. Nem azaldıkça rahatlarsın. Benim oda 3 metre kare 2 tane şişeyi sürekli değiştiriyorum, işe yarıyor.
-----------------------------
süreki buz şeklinde şişe bulundurmak lazım olması sıkıntı :D bide oda büyüyünce şişe sayısıda artıyo, ozaman da işte sıkıntı oluyo 10 tane şişeyle uğraşmakta sıkıntı olur :D