Sıcak. Bilgisayarların Korunması İçin...?
-
tepsı gıbı 2 kılo agırlıgında altında bıssuru fan bulunan alasım gıbı soguk bısey laptobu ustune oturtturuyosun ondan al
-
abi masa üstü vantilatör al laptopa doğru abitle bak faydası olcak
fiyatıda 20 ytl
-
saf aliminyum notebook sogutucu tercih et, cooler masterin urunleri kullanislidir, maliyeti dusurmek istiyorsan normal ayakli fanlardan al bir tane notebooka yonlendir.
detay--> http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40877&sayfa=1#356602
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------kasanın kapagı acılmamalı
-----------------------------konu başlığıyla biraaz alakasız olcak ama hacı açılmamalı demişsinde nedeninide sölesene aç biraz olayı annamadım ben benim kasa açık fan olan tarafı kapalı ama diğer tarafı açtım
-
benim dizüstü Clevo 560A, hayvan gibi fan var altında. fan hızını ultra moda getirince fırtına gibi esiyor şerefime.
dizüstülerin fanların ve panellerinin havayı rahatça almasını sağlamakda faydalı.
Fakat en basit çözüm klimalı oda.
-
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------kasanın kapagı acılmamalı
-----------------------------konu başlığıyla biraaz alakasız olcak ama hacı açılmamalı demişsinde nedeninide sölesene aç biraz olayı annamadım ben benim kasa açık fan olan tarafı kapalı ama diğer tarafı açtım
-----------------------------
kasa güzelse, kasa içi tahliye fanları falan varsa açılmadıgı zaman daha iyi sogutur...
-
bence lapitopunla birlikte bir mezbahaya git oralarda etleri saklamak icin buyuk dolaplar var iverideki sicaklik 3-5 derece ordan takil takilabildigin kadar, ha bide ustune kalin bir seyler giymeyi unutma
-
mecnun arkadaşımız noktayı koymuş bence konudaki en iyi çözümü getirmiş...