folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şiddetli Baş Ağrısı

Şiddetli Baş Ağrısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

hacamat halk arasında bardak çekme olarak bilir.Hz.Muhammed'de tavsiye etmiştir.Faydalı olduğu söylenir.Bu yıl ülkemizde dünya genelinden profların geldiği konferans bile verildi.Modern hastenelerde modern şartlarda bile yapılıyor.Ama ben daha denemedim.

her ihtimale karşın sen bi kafanın içine baktır ne olur ne olmaz.Geçmiş olsun.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

heza bunu yazdı:
    -----------------------------

hacamat halk arasında bardak çekme olarak bilir.Hz.Muhammed'de tavsiye etmiştir.Faydalı olduğu söylenir.Bu yıl ülkemizde dünya genelinden profların geldiği konferans bile verildi.Modern hastenelerde modern şartlarda bile yapılıyor.Ama ben daha denemedim.

Hacamat'ın bilimsel yönde kullanılanıda akupunktur o halde :D

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Vücudunun bazı yerlerine minik çizikler atarak o bölgelerde birikmiş kirli kanın akıtması.

Ama yapan kişi işini iyi bilen birisi olmalıdır ve steril bir ortamda olmalıdır.

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Daniel-Koo bunu yazdı:

heza bunu yazdı:

Hacamat'ın bilimsel yönde kullanılanıda akupunktur o halde :D

etme hocam akupunktur sinirlere iğne batırılarak yapılıyor(kökeni çine eski çine kadar gidiyor).Hacamatta kirli kan vücuttan atılıyor.Bilimsel halinde elinde bardak ateş ile koca karı değil cam bardakımsı şeyi vakumlayıp vücuduna yerleştiren bir silah tarzı makina var :D:D

Ayriyetten hacamat sadece islam kültüründe değil bir çok kültür ve dinde var.Bazı uzak doğu ülkelerinde manda boynuzu ile uygulandığını resimlerden görmüştüm.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baş agrın nasıl tarif edersen ona göre yardım edebilirim bendede var aynı sorun

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı:

eyvallah. kan vermek gibi bir şey problem yok D:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    aynen hocam nöroloğa falan görün demir eksikliği yapar baş ağrısı dahiliye ye görün yani kan tahlili iste.(ağrı kesiciler her ne kadar çok faydalı olsa da doktorların başından savarcasına her şeye ağrı kesici yazmalarına ayar oluyorum)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

başında bir baskı durumu oluyor mu yani kafanın üstü uyuşmu şekilde mi ağrıyor

alnında ağrıyor mu ?

ateş var mı ?

sinir oluşıyormu.?

burunda genel bir tıkanıklık mevcutmu?

diş ağrın var mı ?_

ağız kokusu oluyır mu ?

yüzünü yere doğru eğince ( domalınca )  yüzünden bir baskı hissediyormusn ? aşağıya ağırlık filan ?

kafna ıslak dolaşırmıısın hiç  dujtan sonra filan

ceryanlı ortamlarda pek durumusun ?

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bende de var.hatta burda konusunu açmıştım.Bunun çözümü yok kardeş.. benimki ilerledi migren belirtileri var.Başım ağırdığı zaman ışıktan aşırı etkileniyorum ve mide bulantım oluyor.Henüz kusmadım ama midem de çok bulanıyorum başımda dönüyor.. Korkunç bişey ya kabus gibi.. Ağrı bir anda gelmiyrsa farkettiğin zaman sigarayı kesip karanlıkta uyumak işe yarayabilir... 

Toplam Hit: 2101 Toplam Mesaj: 20