Şiddetsiz Oyun Varmı Bildiğiniz?
-
Arkadaşlar 9 yaşında bir arkdşın kardeşine lazım biraz sorunlu bir kardeşimiz.Şiddet içerikli olmayan eğlenebileceği vakit geçirebileceği bir oyun lazım sorunlu derken hiperaktif . Pc oyunu lazım standart pc lerin çalıştırabileceği şeyler olsa olur?
-
Indie oyunlar veya portal tarzı oyunlar olur herhalde :)
-
oynamadım ama sims :/
aga çocuğun içindeki duyguları bastırmayın daha kötü olur benden söylemesi :D
angelofhope tarafından 04/Tem/13 02:14 tarihinde düzenlenmiştir -
need for speed serisi gider
-
Sims olur mu? Severse başından kalkmaz.
-
GusFring bunu yazdı
need for speed serisi gider
Aman hocam araba yarışları savaş oyunlarından daha kötü yapar. Need for speed'deki drift görevini yapamayınca sinirlenip kol'u ve televizyonu parçalayan arkadaşım var :)
-
Ver minecraft oynasın işte bütün gün. Kule mule yapar köy yapar. Gerçi benim yeğen bi tntyi alıp patlatıyor heryeri ama :D
-
ben şu zamana kadar böyle hiperaktif çocukları ekrana kitleyen tek oyun olarak GTA serisi diyorum :D
kuzenim 6 yaşında "abi bak bak bıçakla polsin kafasını kesicem şimdi" diyip diyip duruyordu :D
-
Hocam bence de Sims güzel bir çözüm olabilir.
Bunun yanı sıra işletim sistemi eğer 64 bit değil de 32 bit ise, bir zamanlar oynayabildiğim birkaç 16 bit bilgisayar oyunu önerebilirim. Eğer işletim sistemi 64 bit ise çalışmayacaklar, bu yüzden önerimi görmezden gelebilirsiniz. Bunlar: "Theme Hospital" ve "SimTower". Bir tane daha var ama günümüz işlemcileri "geçersiz işlem yürüttü" bahanesi ile artık o oyunun çalışmasına bile mani oluyor :)
Bunların dışında şayet bilgisayar kaldırırsa uçak, tren ve hatta gemi simülasyonları da işinizi görecektir. İnternette bolca örnek var.
Bu önerilere ek olarak, tarayıcı üzerinden oynanan şiddet içermeyen türdeki oyunları da indirerek oynamasını sağlayabilirsiniz.
-
Uçak simulasyonuna sarın çocuğu. Bütün gün kule iniş izni istiyorum diye gezsin evin içinde. Ya da minecrafta başlatın kazsın dursun
-
şiddetten kastın ne kadar şiddet hocam. age of serilerinde savaşıyorsun ama strateji kasıyorsun sonuçta. strateji kassın bence hoşuna gidebilir.