folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Şiddetsiz Oyun Varmı Bildiğiniz?

Şiddetsiz Oyun Varmı Bildiğiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 9 yaşında bir arkdşın kardeşine lazım biraz sorunlu bir kardeşimiz.Şiddet içerikli olmayan eğlenebileceği vakit geçirebileceği bir oyun lazım sorunlu derken hiperaktif . Pc oyunu lazım standart pc lerin çalıştırabileceği şeyler olsa olur?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Indie oyunlar veya portal tarzı oyunlar olur herhalde :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oynamadım ama sims :/

aga çocuğun içindeki duyguları bastırmayın daha kötü olur benden söylemesi :D

angelofhope tarafından 04/Tem/13 02:14 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

need for speed serisi gider

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Sims olur mu? Severse başından kalkmaz.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

need for speed serisi gider

Aman hocam araba yarışları savaş oyunlarından daha kötü yapar. Need for speed'deki drift görevini yapamayınca sinirlenip kol'u ve televizyonu parçalayan arkadaşım var :)

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Ver minecraft oynasın işte bütün gün. Kule mule yapar köy yapar. Gerçi benim yeğen bi tntyi alıp patlatıyor heryeri ama :D

Altan naptın oğlum :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ben şu zamana kadar böyle hiperaktif çocukları ekrana kitleyen tek oyun olarak GTA serisi diyorum :D 

kuzenim 6 yaşında "abi bak bak bıçakla polsin kafasını kesicem şimdi" diyip diyip duruyordu :D 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam bence de Sims güzel bir çözüm olabilir.

Bunun yanı sıra işletim sistemi eğer 64 bit değil de 32 bit ise, bir zamanlar oynayabildiğim birkaç 16 bit bilgisayar oyunu önerebilirim. Eğer işletim sistemi 64 bit ise çalışmayacaklar, bu yüzden önerimi görmezden gelebilirsiniz. Bunlar: "Theme Hospital" ve "SimTower". Bir tane daha var ama günümüz işlemcileri "geçersiz işlem yürüttü" bahanesi ile artık o oyunun çalışmasına bile mani oluyor :)

Bunların dışında şayet bilgisayar kaldırırsa uçak, tren ve hatta gemi simülasyonları da işinizi görecektir. İnternette bolca örnek var.

Bu önerilere ek olarak, tarayıcı üzerinden oynanan şiddet içermeyen türdeki oyunları da indirerek oynamasını sağlayabilirsiniz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Uçak simulasyonuna sarın çocuğu. Bütün gün kule iniş izni istiyorum diye gezsin evin içinde. Ya da minecrafta başlatın kazsın dursun

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

şiddetten kastın ne kadar şiddet hocam. age of serilerinde savaşıyorsun ama strateji kasıyorsun sonuçta. strateji kassın bence hoşuna gidebilir.

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 3189 Toplam Mesaj: 39