Şifalı Su Çeşme / Maden Suyu Kaynakları
-
samaccc bunu yazdı
Youtube maden suyu çeşmesi yazarsan il il çıkıyor
Ben en çok böbrek taşı için olan su ve yerlerini öğrenmek isterdim
Beypazarı kuruluş hikayesi.
böbrek taşı için samsun-amasya bölgesinde havza'nın doğançayır mahallesindeki çeşmenin bir ünü var ama işe yarıyor mu bilemem
-
Alaşehir sarıkız fabrikası önünde 6 tane çeşme var eskiden içiyorduk ama artık çok kötü filtresiz içilmiyor
Denizli buldan yol ayrımının karşısında vardı o daha kaliteliydi, doldurup doldup içerdik elimizi yüzümüzü yıkardım yıllarca açık bıraktılar kaynak kurusun diye en son ne oldu bilmiyorum
(fabrika iflas etti)
-

Erzincan Ekşi su. Kızılay Erzincan maden suyuda buradan dolduruluyor deniyor. Bu sudan içip böbrek taşı düşürdüm diyen çok duydum.
-
sezeruludag bunu yazdı
Aynı zamanda bir çok yerde de denk geldim şifalı sular, işte böbrek taşına, ona buna iyi gelen doğal kaynaksuları varmış.. Geçenlerde istanbul çatalca kahramandere köyüne gittim mesela orada vardı bu tarz bi kaynak..
3 ay önce böbrek taşına, kuma iyi geliyor diye eniştem su getirmiş tds ölçer ile değerine baktım oldukça yüksekti çeşme suyundan 2 kat daha fazlaydı. içerisinde iyi minerallerin yanında zararlı olabilecek mikroplarda vardır dikkat etmek lazım
-
0x656e bunu yazdı
Bilecik-Osmaneli İçmeler.
Bilecik'te Bozüyük Camiliyayla köyü yolu üzerinde Kömürsu Yaylasından gelen su var. Böbrek taşından rahatsız olanlar sık sık bu sudan dolduruyorlar.
-
Önceki mesajı editleyemiyorum. Kızılay Erzincan suyu Şok marketlerde bulabilirsiniz ama hemen bitiyor. Birde aynı şişeye sahip Afyon suyu var ama o yaramaz. Deniz suyu gibi tuzlu. Tansiyonu fırlatıyor.
Alırken dikkat edin Afyon maden suyu almayın.
mkyb tarafından 01/Haz/22 21:23 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdı
Filtrelenmemis sulari icmeyin hocam.
https://www.haberturk.com/rize-de-sifali-denilen-su-zehirli-cikti-3512991
-
Akmina dağı bolu.
-
-
end bunu yazdıend bunu yazdı
Filtrelenmemis sulari icmeyin hocam.
https://www.haberturk.com/rize-de-sifali-denilen-su-zehirli-cikti-3512991
Onlara birşey olmaz